reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja też mam problemy ze spaniem. Fakt, że chodzę późno spać ale w nocy ciągle się budzę mam taki płytki sen. No, a najgorzej jak wstanę na siku potem znowu problem zasnąć. Mój mąż też marudzi, że się nie wysypia bo jego budzi najmniejszy szelest. Także jesteśmy ciągle niewyspani.
Mam to samo, jak wstanę na siku to potem przewracam sie z boku na bok przez 30-40 minut. Mąż wstaje o 5 i jak się wtedy wybudze to zasypiam dopiero o 6.30. Masakra jakaś. Kiedyś mogłam spać i nic mi nie przeszkadzało

reklama
hehe tak zrob pianistka zobaczy jak to jest po piwie nie oddac siku Kamila Ty pomimo młodego wieku juz duzo przeszlas w swoim życiu..... mama,ojciec 1 dziecka . dziekowac Bogu ze teraz masz super partnera i Was wspiera we wszystkim :). ja dzisiaj mam jakies ciągnięcia na "drogach rodnych " takie jakby kłucie. położyłam sie wzielam leki i jakos mi lepiej. zadowolona jestem bo przyszla mi paczka z e-zebra dostalam gratis zakladke do ksiazek z napisem "co robie gdy widze kogos wspanialego? gapie sie usmiecham a gdy mi sie znudzi odchodze od lustra" polecam kosmetyki z tej strony sa o wiele tansze niz w rosmanie dla porownania podklad ktorego uzuwam w rosmanie 44 zl na ezebra 18.99

Oby tak było z tym snem ze na odwrót...
To jest po prostu taki moj strach przed kazdymi świętami... znam tamta rodzinke i wiem ze chcieli by sie po prostu na wiosce pokazac ze super z nich dziadkowie, ciotki, tatus... co w ich rozumieniu znaczy zabrac dziecko do nich, namieszać mu w głowie a potem oddac do mnie i zapomniec o nim na kolejny rok...na szczęście nadal sie nie odzywają. Wiem ze pewnie znow bedzie to samo co roku, "przypomnij jaki masz tam adres my przyjedziemy, albo paczke wyślemy, jak nie przyslesz adresu to zobaczysz policja cie znajdzie..." itp itd a i tak wychodzi zawsze na to ze ze dwa tygodnie nerwow przed swietami mam bo exa siostra do mnie takie rzeczy pisze a potem cisza.. ani ich ani prezentu... dlatego nawet nie zamierzam dziecku tlumaczyc ze jest ktos taki jak oni.. nie wyobrażam sobie zeby tak sie mial cieszyc bo ktos mu obieca ze go odwiedzi, ze cos mu przywiezie a pozniej taki zawód..[emoji19]
Hitem bylo w zeszlym roku przyslanie alimentów w wyższej o 100zl kwocie niz powinien.. sms napisali ze to dodatkowo na prezent dla młodego ahaaa taa jasne w styczniu alimenty pomniejszone o ta stowe [emoji19]
Ja licze ze jednak dzidza posiedzi do 8.06 [emoji14]
I ja mam na 8.06 :)

I witam sie ja :)

Dzis po przebudzeniu:
20181213_105123.jpg
choc mam inne zdjecie to dokladnie idac taka gorke po lewej stronie ale nie moge wstawić tego zdj wiec podsylam to ,
Myslisicie ze to bobo tak sie wypchnelo?

Załączniki

• 20181213_105123.jpg
    20181213_105123.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 255
Mi mąż dzisiaj w nocy powiedział że cały czas się wierce :)
Ale ja mu po prostu powiedziałam że nie mogę sobie miejsca znaleźć i był koniec tematu. Myślę, że takie rzeczy trzeba po prostu olać. Jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić :D faceci sobie nie zdają nawet sprawy z tego co się dzieje z kobietą w ciąży. Jakby to oni musieli być w tej ciąży to by trzeba było ich zamknąć w wariatkowie :D
Oczywiście teraz mnie przeprasza i twierdzi, że "coś mu się przyśniło" ^^ dobre sobie... no ale odpuściłam, nie lubię niezdrowej atmosfery [emoji39]

Taak! Ja mam tak czasem z prawej strony :) po ostatnim USG wiem, że główka jest po tej stronie :))
U mnie na usg dzieciaczek tak skakal, ze co chwile byl w innym miejscu. Lekarz jak mi zdawal relacje to mówi:
No polozenie dziecka ok (w glowie mialam, kurde już mi o polozeniu mówi dziwny jakiś)robi co chce :)

W ogóle tam gdzie chodzicie macie podglad na ekranie dzidziusia? Ja teraz mam takie szczescie, ze w obu miejscach sa calkiem spore monitory. W poprzedniej ciazy moglam jedynie zerknąć do lekarza a nie zawsze bylo to mozliwe i wygodne.

reklama
Do góry