reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U niego w pracy jakis kolega go "podziwial" za dwoch synów. Śmiał się, ze musi pokazac itp. :)
Teraz maz juz zachwycony bo przeciez córeczki sa tatusia :) Nasz Ignas też za tatusiem, ale glownie do zabawy do spania, przytulania i w chorobie tylko do mamusi :)
Ja próbowałam wyczuć mojego męża czy szczerze się cieszy z córki i w sumie nie wiem.. chyba tak ;)
A u Was super - fajnie wiedzieć jak to jest mieć i syna i córkę :))

reklama
Dziś powiedział że 55 chłopak dzidzia nurkowała he he
A dlugo sie czeka na opinie Ramzes? Zostalam dodana i na tym koniec :hmm:
Dziewczyny muszą zaakceptować Twoje zdjęcie zanim pojawi się na stronie.. ale jeśli nic nie widać to one też nic nie powiedzą ciekawego ;) słuchaj swojego lekarza przede wszystkim, to on ma największe doświadczenie.

dziewczyny potrzebuje porady bo nie wiem co robic..... odebralam dzisiaj wyniki badan i wydaje mi sie ze mocz wyszedl zle. ogólne badanie moczu okej ale mikroskopijne leukocyty3_5 sluz bardzo liczny bakterie liczne. we wcześniejszym badaniu wszystko mialam pojedyncze. miala ktoras z was tak? nie wiem jechac do ginekologa jutro? zaczynam panikowac. może wybiore sie dzisiaj do lekarza rodzinnego....
Czasem bakterie są od nieprawidlowo pobranej probki

Cześć kobietki [emoji6] czytam was od początku,aż w końcu postanowiłam się ujawnić [emoji15] mam na imię Agnieszka i 41 lat, wychodzi że będę u was najstarszą czerwcową mamą. Mam już 3 córki, 15,5 Zuzia, 14,5 Zosia i 11 lat Hania. W styczniu poroniłam w 9 tyg. Po tym odpuściłam temat ciąży a tu we wrześniu niespodzianka i dwie kreseczki na teście. Bardzo byliśmy zaskoczeni bo w sumie już myślałam że nic z tego nie będzie a tu proszę [emoji16] obecnie 14 tydz. 3 dni, w tamtym tygodniu miałam prenatalne. NT 1 i nosek pięknie widoczny. Dzisiaj odebrałam wyniki pappy i ryzyko w ZD 1:406, pozostałe powyżej 20000tys. Z zalecen dokładne USG między 18-19 tyg
i kontrola echa serca . Proponowali mi test Panorama ale nie będę go robić. Wychodzę z założenia ze skoro USG wyszło super to to ryzyko jest podwyższone tylko z racji wieku . Zresztą wyniki i bialka pappa i hcg też są ok. Aha i czekamy na synka ( lekarka była pewna mówiła że super widać i nie ma wątpliwości). ZobacZymy czy się potwierdzi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze dzieciaczki [emoji16]
Witaj rozejrzyj się u nas

Dziewczyny muszą zaakceptować Twoje zdjęcie zanim pojawi się na stronie.. ale jeśli nic nie widać to one też nic nie powiedzą ciekawego ;) słuchaj swojego lekarza przede wszystkim, to on ma największe doświadczenie.
Mam tych zdjec 10 nie wiem ktore jest dobre, dla mnie każde wyglada tak samo.
Lekarz w ciazy z corcią twierdził ze to chłopak a ona miala wargi mocno opuchnięte

Synek kiwal glowa, ze nie chce siostry ;) pozniej zmienil zdanie przed snem wpadl w jakas glupawke i ciagle calowal mi brzuch i sie przytulal :) on akurat ma jeszcze malutki rozumek ale i tak to bardzo cieszy.

Będzie rozczarowana niczym mój mąż ;) on jak to facet dumny byl, ze udalo mu się trafic na dwoch synów. Oczywiście mówi, że no byle zdrowe i córkę przeżyje, ale co on kumplom w pracy powie [emoji23]
Mój też chciał syna a potem jak zobaczył Liwie to powiedział że nie zamieni na 10 synkow

reklama
Do góry