reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U niego w pracy jakis kolega go "podziwial" za dwoch synów. Śmiał się, ze musi pokazac itp. :)
Teraz maz juz zachwycony bo przeciez córeczki sa tatusia :) Nasz Ignas też za tatusiem, ale glownie do zabawy do spania, przytulania i w chorobie tylko do mamusi :)
Ja próbowałam wyczuć mojego męża czy szczerze się cieszy z córki i w sumie nie wiem.. chyba tak ;)
A u Was super - fajnie wiedzieć jak to jest mieć i syna i córkę :))

reklama
Dziś powiedział że 55 chłopak dzidzia nurkowała he he
A dlugo sie czeka na opinie Ramzes? Zostalam dodana i na tym koniec :hmm:
Dziewczyny muszą zaakceptować Twoje zdjęcie zanim pojawi się na stronie.. ale jeśli nic nie widać to one też nic nie powiedzą ciekawego ;) słuchaj swojego lekarza przede wszystkim, to on ma największe doświadczenie.

dziewczyny potrzebuje porady bo nie wiem co robic..... odebralam dzisiaj wyniki badan i wydaje mi sie ze mocz wyszedl zle. ogólne badanie moczu okej ale mikroskopijne leukocyty3_5 sluz bardzo liczny bakterie liczne. we wcześniejszym badaniu wszystko mialam pojedyncze. miala ktoras z was tak? nie wiem jechac do ginekologa jutro? zaczynam panikowac. może wybiore sie dzisiaj do lekarza rodzinnego....
Czasem bakterie są od nieprawidlowo pobranej probki

Cześć kobietki [emoji6] czytam was od początku,aż w końcu postanowiłam się ujawnić [emoji15] mam na imię Agnieszka i 41 lat, wychodzi że będę u was najstarszą czerwcową mamą. Mam już 3 córki, 15,5 Zuzia, 14,5 Zosia i 11 lat Hania. W styczniu poroniłam w 9 tyg. Po tym odpuściłam temat ciąży a tu we wrześniu niespodzianka i dwie kreseczki na teście. Bardzo byliśmy zaskoczeni bo w sumie już myślałam że nic z tego nie będzie a tu proszę [emoji16] obecnie 14 tydz. 3 dni, w tamtym tygodniu miałam prenatalne. NT 1 i nosek pięknie widoczny. Dzisiaj odebrałam wyniki pappy i ryzyko w ZD 1:406, pozostałe powyżej 20000tys. Z zalecen dokładne USG między 18-19 tyg
i kontrola echa serca . Proponowali mi test Panorama ale nie będę go robić. Wychodzę z założenia ze skoro USG wyszło super to to ryzyko jest podwyższone tylko z racji wieku . Zresztą wyniki i bialka pappa i hcg też są ok. Aha i czekamy na synka ( lekarka była pewna mówiła że super widać i nie ma wątpliwości). ZobacZymy czy się potwierdzi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze dzieciaczki [emoji16]
Witaj rozejrzyj się u nas

Dziewczyny muszą zaakceptować Twoje zdjęcie zanim pojawi się na stronie.. ale jeśli nic nie widać to one też nic nie powiedzą ciekawego ;) słuchaj swojego lekarza przede wszystkim, to on ma największe doświadczenie.
Mam tych zdjec 10 nie wiem ktore jest dobre, dla mnie każde wyglada tak samo.
Lekarz w ciazy z corcią twierdził ze to chłopak a ona miala wargi mocno opuchnięte

Synek kiwal glowa, ze nie chce siostry ;) pozniej zmienil zdanie przed snem wpadl w jakas glupawke i ciagle calowal mi brzuch i sie przytulal :) on akurat ma jeszcze malutki rozumek ale i tak to bardzo cieszy.

Będzie rozczarowana niczym mój mąż ;) on jak to facet dumny byl, ze udalo mu się trafic na dwoch synów. Oczywiście mówi, że no byle zdrowe i córkę przeżyje, ale co on kumplom w pracy powie [emoji23]
Mój też chciał syna a potem jak zobaczył Liwie to powiedział że nie zamieni na 10 synkow

reklama
Do góry