Silje1008
Fanka BB :)
Po calym dniu spedzonym w kuchni...jest efekt...az sama nie wierzę
Mój pierwszy tort ( 3 ciasto w zyciu) wyglada tak: Zobacz załącznik 924401
Zuch!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po calym dniu spedzonym w kuchni...jest efekt...az sama nie wierzę
Mój pierwszy tort ( 3 ciasto w zyciu) wyglada tak: Zobacz załącznik 924401
A potem zobaczymy Sorki, że się drażnię ;-)Teraz córka
U mnie to samo! Tez mam piwko i film o rodzenstwie brat i siostraA potem zobaczymy Sorki, że się drażnię ;-)
Miłego wieczoru Dziewczyny. Ja dziś zamiast zasnąć o 21, świętuje po usg: piwko bezalko, chipsy I książka :-)
Chciał syna? U mnie Ignas przeszczesliwy. Ale nie wiem jak ja to mojej Jagnie powiem...ona tak bardzo liczyła na brata.U mnie to samo! Tez mam piwko i film o rodzenstwie brat i siostra
Ja juz się smieje ze u nas dalej 50/50
Maz nie moze przezyc ze to dziewczynka [emoji23]
Smacznego! Mi przestało smakować piwo, a bardzo lubiłam przed ciąża [emoji849]A potem zobaczymy Sorki, że się drażnię ;-)
Miłego wieczoru Dziewczyny. Ja dziś zamiast zasnąć o 21, świętuje po usg: piwko bezalko, chipsy I książka :-)
Synek kiwal glowa, ze nie chce siostry pozniej zmienil zdanie przed snem wpadl w jakas glupawke i ciagle calowal mi brzuch i sie przytulal on akurat ma jeszcze malutki rozumek ale i tak to bardzo cieszy.Chciał syna? U mnie Ignas przeszczesliwy. Ale nie wiem jak ja to mojej Jagnie powiem...ona tak bardzo liczyła na brata.
No to co ma mój powiedzieć jak pierwsza córka, a wiecej dzieci nie planujemy? [emoji23]Synek kiwal glowa, ze nie chce siostry pozniej zmienil zdanie przed snem wpadl w jakas glupawke i ciagle calowal mi brzuch i sie przytulal on akurat ma jeszcze malutki rozumek ale i tak to bardzo cieszy.
Będzie rozczarowana niczym mój mąż on jak to facet dumny byl, ze udalo mu się trafic na dwoch synów. Oczywiście mówi, że no byle zdrowe i córkę przeżyje, ale co on kumplom w pracy powie [emoji23]
A tu?Nic tu nie widać niestety
U niego w pracy jakis kolega go "podziwial" za dwoch synów. Śmiał się, ze musi pokazac itp.No to co ma mój powiedzieć jak pierwsza córka, a wiecej dzieci nie planujemy? [emoji23]
Słaba jakość bardzo, ale między nózkami to chyba wargi sromowe, nie? lekarz co mówił?A tu?