reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Zwariowałam na punkcie tej małej istotki, to pewne [emoji41][emoji28][emoji41]
20181212_201928.jpeg

Załączniki

• 20181212_201928.jpeg
    20181212_201928.jpeg
    86,2 KB · Wyświetleń: 276
Cześć kobietki [emoji6] czytam was od początku,aż w końcu postanowiłam się ujawnić [emoji15] mam na imię Agnieszka i 41 lat, wychodzi że będę u was najstarszą czerwcową mamą. Mam już 3 córki, 15,5 Zuzia, 14,5 Zosia i 11 lat Hania. W styczniu poroniłam w 9 tyg. Po tym odpuściłam temat ciąży a tu we wrześniu niespodzianka i dwie kreseczki na teście. Bardzo byliśmy zaskoczeni bo w sumie już myślałam że nic z tego nie będzie a tu proszę [emoji16] obecnie 14 tydz. 3 dni, w tamtym tygodniu miałam prenatalne. NT 1 i nosek pięknie widoczny. Dzisiaj odebrałam wyniki pappy i ryzyko w ZD 1:406, pozostałe powyżej 20000tys. Z zalecen dokładne USG między 18-19 tyg
i kontrola echa serca . Proponowali mi test Panorama ale nie będę go robić. Wychodzę z założenia ze skoro USG wyszło super to to ryzyko jest podwyższone tylko z racji wieku . Zresztą wyniki i bialka pappa i hcg też są ok. Aha i czekamy na synka ( lekarka była pewna mówiła że super widać i nie ma wątpliwości). ZobacZymy czy się potwierdzi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze dzieciaczki [emoji16]
Witaj na forum, gratuluję synka :))))

No ja sama w to nie wierzę :)
Lekarz ponoć widział chłopaka ale pewnosci mi nie dawal.
Maz jak patrzy na zdjęcie z usg to mówi, ze to jajka. Kazalam mu isc do lekarza go opieprzyc :)
Rozmawialam z kolezanka i ponoc ten lekarz u ktorego dzisiaj bylam mówi dopiero jak jest pewny i ponoc się nie myli.

W ogole zapomnialam zaplacic za wizytę :) poszlam sobie do domu i nagle mi soe przypomniało i wrocilam. Powoedzial, ze nawet nie zarejestrował i ze przeciez będziemy się widzieć w styczniu. W ogole bardzo malp za wozyte bierze bo 120zl z usg zaplacilam :) ogólnie ponoc on od kazdej pacjentki bierze inne kwoty.
To ja już nie łapię, synek czy córka w końcu? :D

reklama
Do góry