reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Zwariowałam na punkcie tej małej istotki, to pewne [emoji41][emoji28][emoji41]
20181212_201928.jpeg

Załączniki

• 20181212_201928.jpeg
    20181212_201928.jpeg
    86,2 KB · Wyświetleń: 274
Cześć kobietki [emoji6] czytam was od początku,aż w końcu postanowiłam się ujawnić [emoji15] mam na imię Agnieszka i 41 lat, wychodzi że będę u was najstarszą czerwcową mamą. Mam już 3 córki, 15,5 Zuzia, 14,5 Zosia i 11 lat Hania. W styczniu poroniłam w 9 tyg. Po tym odpuściłam temat ciąży a tu we wrześniu niespodzianka i dwie kreseczki na teście. Bardzo byliśmy zaskoczeni bo w sumie już myślałam że nic z tego nie będzie a tu proszę [emoji16] obecnie 14 tydz. 3 dni, w tamtym tygodniu miałam prenatalne. NT 1 i nosek pięknie widoczny. Dzisiaj odebrałam wyniki pappy i ryzyko w ZD 1:406, pozostałe powyżej 20000tys. Z zalecen dokładne USG między 18-19 tyg
i kontrola echa serca . Proponowali mi test Panorama ale nie będę go robić. Wychodzę z założenia ze skoro USG wyszło super to to ryzyko jest podwyższone tylko z racji wieku . Zresztą wyniki i bialka pappa i hcg też są ok. Aha i czekamy na synka ( lekarka była pewna mówiła że super widać i nie ma wątpliwości). ZobacZymy czy się potwierdzi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze dzieciaczki [emoji16]
Witaj na forum, gratuluję synka :))))

No ja sama w to nie wierzę :)
Lekarz ponoć widział chłopaka ale pewnosci mi nie dawal.
Maz jak patrzy na zdjęcie z usg to mówi, ze to jajka. Kazalam mu isc do lekarza go opieprzyc :)
Rozmawialam z kolezanka i ponoc ten lekarz u ktorego dzisiaj bylam mówi dopiero jak jest pewny i ponoc się nie myli.

W ogole zapomnialam zaplacic za wizytę :) poszlam sobie do domu i nagle mi soe przypomniało i wrocilam. Powoedzial, ze nawet nie zarejestrował i ze przeciez będziemy się widzieć w styczniu. W ogole bardzo malp za wozyte bierze bo 120zl z usg zaplacilam :) ogólnie ponoc on od kazdej pacjentki bierze inne kwoty.
To ja już nie łapię, synek czy córka w końcu? :D

reklama
Do góry