reklama
Mi pani doktor zasugerowała bardzo delikatnie dziewczynkę bo nic nie było między nogami ale powiedziała ze to tak po cichutku bo po prostu nie jest pewnaSuper! U mnie teraz wielka burza w rodzinie haha
Porównałam zdjecie usg moje i @Pianistka1991 i chyba faktycznie na dziewczynke wygląda
@Nat Bluebell jak twoje dolegliwości? Minęły po Lactovaginal'u?
Konwalia90
Fanka BB :)
Mam koleżankę która miala mieć chlopaka. Na każdym usg tak wychodzilo. A na porodowce wyszla dziewczynka jest to autentyczny przypadek chociaz gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla. Dziewczyna miala juz wszystko na chlopaka przygotowaneA na genetycznym był wyraźnie wyrostek płciowy w górę? Kurcze przeważnie pomyłki są w drugą stronę ;-) Czyli mojemu synowi tez mogą jeszcze wargi wyrosnąć
W aumie lepiej w ta strone. Gorzej miec wszystko rozowe plus sukienkiMam koleżankę która miala mieć chlopaka. Na każdym usg tak wychodzilo. A na porodowce wyszla dziewczynka jest to autentyczny przypadek chociaz gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla. Dziewczyna miala juz wszystko na chlopaka przygotowane
Brawo! Zjadlabym teraz już bezkarnie skoro dziewczynka!Po calym dniu spedzonym w kuchni...jest efekt...az sama nie wierzę
Mój pierwszy tort ( 3 ciasto w zyciu) wyglada tak: Zobacz załącznik 924401
Konwalia90
Hehe no w sumie takW aumie lepiej w ta strone. Gorzej miec wszystko rozowe plus sukienki
Wow szacun !Po calym dniu spedzonym w kuchni...jest efekt...az sama nie wierzę
Mój pierwszy tort ( 3 ciasto w zyciu) wyglada tak: Zobacz załącznik 924401
reklama
Ala1990aa
Gratulacje! A który masz tc?No w zasadzie to tak... Oby szybko ta wizyta byla to bedziesz tez spokojniejsza, ze wszystko ok i lekarza poznasz.
Zobaczcie co mam na zdjęciu
Ja normalnie nie wierzę, ze to możliwe. Każda ciąża to samo... Synek byl do stycznia (ta sama data porodu) dziewczynka a teraz synek okazuje się mieć wargi sromowe
Ogolnie jest duży bobas wyprzedza trochę termin z om ale lekarz kazał sie sugerowac dalej om mimo ze usg jest wiecej o 5 dni.
Kolejna wizyta 16 stycznia. Chociaż w międzyczasie pójdę jeszcze do tego luxmedu jak mi sie uda.
Ogólnie wszystko jest w porzadku
Wszyscy mi mówili, ze bedzie dziewczyna a ja twardo Niee ja wierze doktorkowi.
Wiecie co czuje, ze dalej mam 50/50 Zobacz załącznik 924366