reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A na genetycznym był wyraźnie wyrostek płciowy w górę? Kurcze przeważnie pomyłki są w drugą stronę ;-) Czyli mojemu synowi tez mogą jeszcze wargi wyrosnąć :-D
Mam koleżankę która miala mieć chlopaka. Na każdym usg tak wychodzilo. A na porodowce wyszla dziewczynka ;) jest to autentyczny przypadek chociaz gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla. Dziewczyna miala juz wszystko na chlopaka przygotowane:)

Mam koleżankę która miala mieć chlopaka. Na każdym usg tak wychodzilo. A na porodowce wyszla dziewczynka ;) jest to autentyczny przypadek chociaz gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla. Dziewczyna miala juz wszystko na chlopaka przygotowane:)
W aumie lepiej w ta strone. Gorzej miec wszystko rozowe plus sukienki :)

Po calym dniu spedzonym w kuchni...jest efekt...az sama nie wierzę :-) :)
Mój pierwszy tort ( 3 ciasto w zyciu) wyglada tak:
20181212_175731.jpg

Załączniki

• 20181212_175731.jpg
    20181212_175731.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 313
reklama
No w zasadzie to tak... Oby szybko ta wizyta byla to bedziesz tez spokojniejsza, ze wszystko ok i lekarza poznasz.

Zobaczcie co mam na zdjęciu :)
Ja normalnie nie wierzę, ze to możliwe. Każda ciąża to samo... Synek byl do stycznia (ta sama data porodu) dziewczynka a teraz synek okazuje się mieć wargi sromowe ;)

Ogolnie jest duży bobas wyprzedza trochę termin z om ale lekarz kazał sie sugerowac dalej om mimo ze usg jest wiecej o 5 dni.
Kolejna wizyta 16 stycznia. Chociaż w międzyczasie pójdę jeszcze do tego luxmedu jak mi sie uda.
Ogólnie wszystko jest w porzadku :)

Wszyscy mi mówili, ze bedzie dziewczyna a ja twardo Niee ja wierze doktorkowi.
Wiecie co czuje, ze dalej mam 50/50 ;)Zobacz załącznik 924366
Gratulacje! A który masz tc?:)

Do góry