reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A na genetycznym był wyraźnie wyrostek płciowy w górę? Kurcze przeważnie pomyłki są w drugą stronę ;-) Czyli mojemu synowi tez mogą jeszcze wargi wyrosnąć :-D
Mam koleżankę która miala mieć chlopaka. Na każdym usg tak wychodzilo. A na porodowce wyszla dziewczynka ;) jest to autentyczny przypadek chociaz gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla. Dziewczyna miala juz wszystko na chlopaka przygotowane:)

Mam koleżankę która miala mieć chlopaka. Na każdym usg tak wychodzilo. A na porodowce wyszla dziewczynka ;) jest to autentyczny przypadek chociaz gdybym nie widziala na wlasne oczy to bym nie uwierzyla. Dziewczyna miala juz wszystko na chlopaka przygotowane:)
W aumie lepiej w ta strone. Gorzej miec wszystko rozowe plus sukienki :)

Po calym dniu spedzonym w kuchni...jest efekt...az sama nie wierzę :-) :)
Mój pierwszy tort ( 3 ciasto w zyciu) wyglada tak:
20181212_175731.jpg

Załączniki

• 20181212_175731.jpg
    20181212_175731.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 319
reklama
No w zasadzie to tak... Oby szybko ta wizyta byla to bedziesz tez spokojniejsza, ze wszystko ok i lekarza poznasz.

Zobaczcie co mam na zdjęciu :)
Ja normalnie nie wierzę, ze to możliwe. Każda ciąża to samo... Synek byl do stycznia (ta sama data porodu) dziewczynka a teraz synek okazuje się mieć wargi sromowe ;)

Ogolnie jest duży bobas wyprzedza trochę termin z om ale lekarz kazał sie sugerowac dalej om mimo ze usg jest wiecej o 5 dni.
Kolejna wizyta 16 stycznia. Chociaż w międzyczasie pójdę jeszcze do tego luxmedu jak mi sie uda.
Ogólnie wszystko jest w porzadku :)

Wszyscy mi mówili, ze bedzie dziewczyna a ja twardo Niee ja wierze doktorkowi.
Wiecie co czuje, ze dalej mam 50/50 ;)Zobacz załącznik 924366
Gratulacje! A który masz tc?:)

Do góry