reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny :)) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Jestem trochę spokojniejsza po wizycie, lekarz obejrzał maluszka bardzo dokładnie, nie widział żadnych nieprawidłowości, odradził aminopunkcję - robi to zawsze kiedy ryzyko powikłań jest większe od ryzyka choroby, które podkreślał, że jest niskie. Test Nifty kazał już samodzielnie rozważyć, on gwarancji na zdrowe dziecko dać nie może ale nic nie budzi jego niepokoju. Muszę to spokojnie przemyśleć.
A tu moja Pchełka :))Zobacz załącznik 924118Zobacz załącznik 924119Zobacz załącznik 924120
Gratulacje!!! Śliczna córeczka [emoji8][emoji882] ciesze sie bardzo że wszystko u dziewczyny ok [emoji8][emoji8]

U mnie podstawowe bylo cos ponad 2000 wiec chyba cos pomieszalam, wybacz [emoji6]
Ja wszystkie skorygowane mam <1:20000

To super wynik miałaś. Takie rozbieżności to też pewnie ze względu na wiek. Jakby nie patrzeć to jestem 7 lat od Ciebie starsza i pewnie z automatu ryzyko większe.

Dziewczyny, takie porównywanie wyników niepotrzebnie wprowadza panikę. Ostatnio mało się udzielam ale podczytuje wątek regularnie.
Nie widze tu zadnej paniki [emoji57]
To super wynik miałaś. Takie rozbieżności to też pewnie ze względu na wiek. Jakby nie patrzeć to jestem 7 lat od Ciebie starsza i pewnie z automatu ryzyko większe.
No tak, według mnie jakos dziwnie to licza w ogole i lepiej sie nie zaglebiac bardziej w temat jak [emoji6]

Cześć cioteczki, witają Was dwie dziewczyny :)) córeczka potwierdzona na 100%, poniżej dowody i paluszki małej pianistki [emoji3]
Jestem trochę spokojniejsza po wizycie, lekarz obejrzał maluszka bardzo dokładnie, nie widział żadnych nieprawidłowości, odradził aminopunkcję - robi to zawsze kiedy ryzyko powikłań jest większe od ryzyka choroby, które podkreślał, że jest niskie. Test Nifty kazał już samodzielnie rozważyć, on gwarancji na zdrowe dziecko dać nie może ale nic nie budzi jego niepokoju. Muszę to spokojnie przemyśleć.
A tu moja Pchełka :))Zobacz załącznik 924118Zobacz załącznik 924119Zobacz załącznik 924120
Gratuluje [emoji178][emoji178]dużo zdrówka dla Was! Który to juz tydzień?[emoji4]

reklama
Do góry