reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

dzien dobry :)

dziewczyny wczoraj u dentysty byłam, babka mi sciagała plombe amalgamatowa i borowała dwa zęby bo mnie bolaly, dzis czuje bol jak na okres w podbrzuszu i schizuje:( nie wiem czy to od tych zebow i cos poszlo nie tak czy tak odczuwam chorobe bo mnie bola miesnie i kosci jak na grype:(
Pewnie troche "schizujesz" i dlatego wsluchujesz sie w swoj organizm...niestety tez tak mam....jak tylko wydarzy sie cos co teoretycznie moglby zaszkodzic dziecku to zaraz doszukuje sie objawów ;)
Wydaje mi sie nic sie nie stalo wczoraj u dentysty :) lekarze wiedza co robia :)

reklama
dzien dobry :)

dziewczyny wczoraj u dentysty byłam, babka mi sciagała plombe amalgamatowa i borowała dwa zęby bo mnie bolaly, dzis czuje bol jak na okres w podbrzuszu i schizuje:( nie wiem czy to od tych zebow i cos poszlo nie tak czy tak odczuwam chorobe bo mnie bola miesnie i kosci jak na grype:(
tak samo byłam wczoraj u dentysty. Normalnie znieczulenie i borowanie. Jak do tej pory wszystko gra :)

Dziewczyny robilam badanie na toxo i dzwonilam do labolatorium czy sa wyniki powiedziala mi kobieta ze sa. I ze jest ok i ze igg i igm sa w normie. Nic wiecej nie chciala mi powiedziec. A jestem teraz 90km od labo u rodzicow i nie bede tam specjalnie jechać. Dopiero bede mogla odebrac w nastepny poniedziałek. Orientuje sie ktoras z Was co znaczy ze igg i igm sa w normie?
Nikt nic nie wie? ;(

Hej dwupaki! Ja dzisiaj na 13 mam wizytę i już się nie mogę doczekać! Niby to NFZ ale moja Pani doktor ma usg w gabinecie i do tej pory na każdej wizycie było szybkie podglądanie wiec wierze ze i dzisiaj się załapie :) kolejna wizyta za tydzień taka już przed świetami i po przedłużenie zwolnienia wiec są spore szanse tez na kolejne podglądanie. Dzisiaj mam 14+6 wiec za raz powoli zaczynam 16

Hej dwupaki! Ja dzisiaj na 13 mam wizytę i już się nie mogę doczekać! Niby to NFZ ale moja Pani doktor ma usg w gabinecie i do tej pory na każdej wizycie było szybkie podglądanie wiec wierze ze i dzisiaj się załapie :) kolejna wizyta za tydzień taka już przed świetami i po przedłużenie zwolnienia wiec są spore szanse tez na kolejne podglądanie. Dzisiaj mam 14+6 wiec za raz powoli zaczynam 16
Super, ze robi usg. A za tydzień wizyta prywatnie czy tez na nfz?

Wlasnie dziewczyny prowadzicie moze ciążę rownolegle u dwoch ginow? Mnie chyba czeka taka sytuacja bo bede chodzic i prywatnie i do luxmedu (glownie po skierowania no ale badac przeciez też mnie będzie) nie mam zielonego pojęcia jak to rozegrac. Co powiedzieć jutro na wizycie lekarzowi.

Pewnie troche "schizujesz" i dlatego wsluchujesz sie w swoj organizm...niestety tez tak mam....jak tylko wydarzy sie cos co teoretycznie moglby zaszkodzic dziecku to zaraz doszukuje sie objawów ;)
Wydaje mi sie nic sie nie stalo wczoraj u dentysty :) lekarze wiedza co robia :)
no mam nadzieje bo juz tak dawno nie czulam bolu okresowego

reklama
Do góry