reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam kochane nie mogę się obudzić dzisiaj pol nocy nie spałam .... miałam jechac na badania krwi dziś ale zapomniałam i już wypiłam kawę .... do 17 stego muszę zrobić pappe a na najgorsze jest to że dowiem się o wynikach na następnej wizycie czyli po nowym roku bo tu jest tak że te badania wysyłają prosto do lekarza.... @ pianistka trzymam kciuki z całych sil proszę daj znać.

Dzień dobry Kochane :-*
Ruszam zaraz po śniadaniu na zakupy, a potem lenistwo...moze zapakuje do końca prezenty na Święta ;-) Muszę sobie jakoś zająć czas...jutro usg genetyczne i już za dużo myślę ;-)

Cześć Dziewczyny. Winowajcą całej tej atmosfery jestem najszybciej ja [emoji17] (dopóki nie poczuję się w lepszym humorze postanowiłam nie udzielać za wiele) Mój optymizm i taka codzienna radość z ciąży uleciały wraz z tym cholernym 1:900 [emoji22]
Liczę na kojące słowo mojego doktorka dzisiaj.

Milego dnia Laseczki!! ;*
No coś Ty! Życie składa się z tematów lekkich i tych trudnych. ;)

Dr na pewno Cię uspokoi, doradzi najpewniejsze badania, a potem już z górki. :)

Mnie cos dzisiaj pobolewa brzuch delikatnie. Mam nadzieje ze minie.
Nie mam pomyslu co zrobic z ta poledwiczka, ale chyba po proatu zroboe ja w sosie i zjemy z ryzem albo kasza

reklama
Witajcie mamusie [emoji4] Ale u mnie śniega napadalo [emoji3587] Czuć już Magię Świąt [emoji319] Miłego dnia [emoji4]
Dzień dobry Kochane :-*
Ruszam zaraz po śniadaniu na zakupy, a potem lenistwo...moze zapakuje do końca prezenty na Święta ;-) Muszę sobie jakoś zająć czas...jutro usg genetyczne i już za dużo myślę ;-)
Też mam jutro badania genetyczne i chyba w nocy nie będę spała dzisiaj [emoji21]

Do góry