3 lata i 2 m-ce dokładnieDla mnie to nie do pomyślenia...tak jak na tym jarmarku, przeciez tam cale rodziny z dziecmi tez przychodzą i te dzieci maja patrzec na to.. ci ktorzy to tam wystawiają powini sie wstydzić.
A ile ma twoja corka ?
reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Witam kochane nie mogę się obudzić dzisiaj pol nocy nie spałam .... miałam jechac na badania krwi dziś ale zapomniałam i już wypiłam kawę .... do 17 stego muszę zrobić pappe a na najgorsze jest to że dowiem się o wynikach na następnej wizycie czyli po nowym roku bo tu jest tak że te badania wysyłają prosto do lekarza.... @ pianistka trzymam kciuki z całych sil proszę daj znać.
Kaamilaaa
Moze twoja mala przechodzi bunt 3latka ?3 lata i 2 m-ce dokładnie
Pamietam jaki moj mlody byl nieznosny przez kilka miesięcy [emoji85] jak dobrze ze to mija [emoji85]
No coś Ty! Życie składa się z tematów lekkich i tych trudnych.Cześć Dziewczyny. Winowajcą całej tej atmosfery jestem najszybciej ja [emoji17] (dopóki nie poczuję się w lepszym humorze postanowiłam nie udzielać za wiele) Mój optymizm i taka codzienna radość z ciąży uleciały wraz z tym cholernym 1:900 [emoji22]
Liczę na kojące słowo mojego doktorka dzisiaj.
Milego dnia Laseczki!! ;*
Dr na pewno Cię uspokoi, doradzi najpewniejsze badania, a potem już z górki.
Nie wiedziałam, że istnieje też bunt 3latka. Dwulatka już miałaMoze twoja mala przechodzi bunt 3latka ?
Pamietam jaki moj mlody byl nieznosny przez kilka miesięcy [emoji85] jak dobrze ze to mija [emoji85]
Vivienne 1
Zrob w rękawie do pieczenia zamarymuj w przyprawach i do piekarnika
Kaamilaaa
Powiem ci ze bunt 3latka bywa gorszy od 2latka [emoji85] przynajmniej moj mlody był w tym czasie jeszcze gorszy [emoji85]Nie wiedziałam, że istnieje też bunt 3latka. Dwulatka już miała
Jesli u twojej to bunt to niestety ciezki czas przed wami ale poradzisz sobie [emoji6]
reklama
Witajcie mamusie [emoji4] Ale u mnie śniega napadalo [emoji3587] Czuć już Magię Świąt [emoji319] Miłego dnia [emoji4]
Też mam jutro badania genetyczne i chyba w nocy nie będę spała dzisiaj [emoji21]Dzień dobry Kochane :-*
Ruszam zaraz po śniadaniu na zakupy, a potem lenistwo...moze zapakuje do końca prezenty na Święta ;-) Muszę sobie jakoś zająć czas...jutro usg genetyczne i już za dużo myślę ;-)