reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja chce śnieg plissss
Prosze [emoji14]
1544509822506.jpeg

Załączniki

• 1544509822506.jpeg
    1544509822506.jpeg
    88,2 KB · Wyświetleń: 330
Dziewczyny robilam badanie na toxo i dzwonilam do labolatorium czy sa wyniki powiedziala mi kobieta ze sa. I ze jest ok i ze igg i igm sa w normie. Nic wiecej nie chciala mi powiedziec. A jestem teraz 90km od labo u rodzicow i nie bede tam specjalnie jechać. Dopiero bede mogla odebrac w nastepny poniedziałek. Orientuje sie ktoras z Was co znaczy ze igg i igm sa w normie?

Dobry dzień!
Wszystkie musimy być dobrej myśli - zawsze!
Bobole coraz bardziej odczuwają co się z nami dzieje, niedługo zaczną nas słyszeć [emoji7] a ja mam nadzieję, że do świąt wszystkie nasze troski rozwieją się i będziemy cieszyć się pierwszymi, wyraźniejszymi ruchami [emoji4]

O 14.40, dam znać wieczorem co i jak bo tylko na chwilę urywam się z pracy. Dzięki raz jeszcze za dobre słowo ;*
Wiem, że nam "łatwiej" mówić bo nie jesteśmy w twojej skórze, ale jakby nie wspomnieli nawet o amnio to byś nie brała jej pod uwagę. Poza tym jestem matematykiem i statystyka dla mnie to żadna konkretna wiedza. Statystycznie większe ryzyko jest, że nie donosimy ciąży niż Ty będziesz mieć chorą córeczkę (jeżeli chodzi o tę konkretną wadę).
Konkretne badanie to usg, które miałaś w jak najlepszym porządku:) i dam sobie rękę uciąć, że gin też Cię uspokoi:) Trzymaj się ciepło[emoji8]

Dzień dobry!
Ja dzisiaj chyba zrobię sobie totalny dzień lenia :)
Meza odprawiam z synkiem do zlobka i pracy a sama wybralam ksiazke i leżę.
Tylko nie wiem co na obiad. Mam poledwiczke wieprzowa ale nie wiem w jaki sposob ja zrobić

Ja tez dzisiaj polędwiczek wieprzowa robię:) znalazłam przepis na kwestii smaku

dzien dobry :)

dziewczyny wczoraj u dentysty byłam, babka mi sciagała plombe amalgamatowa i borowała dwa zęby bo mnie bolaly, dzis czuje bol jak na okres w podbrzuszu i schizuje:( nie wiem czy to od tych zebow i cos poszlo nie tak czy tak odczuwam chorobe bo mnie bola miesnie i kosci jak na grype:(

reklama
Do góry