reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja chce śnieg plissss
Prosze [emoji14]
1544509822506.jpeg

Załączniki

• 1544509822506.jpeg
    1544509822506.jpeg
    88,2 KB · Wyświetleń: 321
Dziewczyny robilam badanie na toxo i dzwonilam do labolatorium czy sa wyniki powiedziala mi kobieta ze sa. I ze jest ok i ze igg i igm sa w normie. Nic wiecej nie chciala mi powiedziec. A jestem teraz 90km od labo u rodzicow i nie bede tam specjalnie jechać. Dopiero bede mogla odebrac w nastepny poniedziałek. Orientuje sie ktoras z Was co znaczy ze igg i igm sa w normie?

Dobry dzień!
Wszystkie musimy być dobrej myśli - zawsze!
Bobole coraz bardziej odczuwają co się z nami dzieje, niedługo zaczną nas słyszeć [emoji7] a ja mam nadzieję, że do świąt wszystkie nasze troski rozwieją się i będziemy cieszyć się pierwszymi, wyraźniejszymi ruchami [emoji4]

O 14.40, dam znać wieczorem co i jak bo tylko na chwilę urywam się z pracy. Dzięki raz jeszcze za dobre słowo ;*
Wiem, że nam "łatwiej" mówić bo nie jesteśmy w twojej skórze, ale jakby nie wspomnieli nawet o amnio to byś nie brała jej pod uwagę. Poza tym jestem matematykiem i statystyka dla mnie to żadna konkretna wiedza. Statystycznie większe ryzyko jest, że nie donosimy ciąży niż Ty będziesz mieć chorą córeczkę (jeżeli chodzi o tę konkretną wadę).
Konkretne badanie to usg, które miałaś w jak najlepszym porządku:) i dam sobie rękę uciąć, że gin też Cię uspokoi:) Trzymaj się ciepło[emoji8]

Dzień dobry!
Ja dzisiaj chyba zrobię sobie totalny dzień lenia :)
Meza odprawiam z synkiem do zlobka i pracy a sama wybralam ksiazke i leżę.
Tylko nie wiem co na obiad. Mam poledwiczke wieprzowa ale nie wiem w jaki sposob ja zrobić

Ja tez dzisiaj polędwiczek wieprzowa robię:) znalazłam przepis na kwestii smaku

dzien dobry :)

dziewczyny wczoraj u dentysty byłam, babka mi sciagała plombe amalgamatowa i borowała dwa zęby bo mnie bolaly, dzis czuje bol jak na okres w podbrzuszu i schizuje:( nie wiem czy to od tych zebow i cos poszlo nie tak czy tak odczuwam chorobe bo mnie bola miesnie i kosci jak na grype:(

reklama
Do góry