reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Kaamilaaa kilka lat temu takie plakaty powiesili u nas na płocie kościoła tuż przy przystanku autobusowym, gdzie jest bardzo duży ruch. Bezmózgi nie zastanowili się, że oglądać to będą dzieci, co moim zdaniem jest przesadą.

Dzień dobry! U nas chyba śniegu nie ma, choć nie chce mi się podnieść z łóżka.
Między 1 a 3 moja córka zrobiła sobie przerwę w spaniu. Coś chyba musi ją dręczyć, bo jej zachowanie jest bardzo dziwne.
Dla mnie to nie do pomyślenia...tak jak na tym jarmarku, przeciez tam cale rodziny z dziecmi tez przychodzą i te dzieci maja patrzec na to.. ci ktorzy to tam wystawiają powini sie wstydzić.

A ile ma twoja corka ?

reklama
Cześć Dziewczyny. Winowajcą całej tej atmosfery jestem najszybciej ja [emoji17] (dopóki nie poczuję się w lepszym humorze postanowiłam nie udzielać za wiele) Mój optymizm i taka codzienna radość z ciąży uleciały wraz z tym cholernym 1:900 [emoji22]
Liczę na kojące słowo mojego doktorka dzisiaj.

Milego dnia Laseczki!! ;*

Cześć Dziewczyny. Winowajcą całej tej atmosfery jestem najszybciej ja [emoji17] (dopóki nie poczuję się w lepszym humorze postanowiłam nie udzielać za wiele) Mój optymizm i taka codzienna radość z ciąży uleciały wraz z tym cholernym 1:900 [emoji22]

No przestan! To nie twoja wina ze troche niezbyt przyjemne tematy poruszylysmy..

Kochana rozumiem ze sie martwisz, mam nadzieje ze twoj gin cie uspokoi i poczujesz sie lepiej [emoji8][emoji8]
O ktorej masz wizytę? Daj nam znac co powiedzial lekarz [emoji8][emoji8]

A może zmieńmy temat bo nie wiem jak Wy ale ja jestem bardzo wrażliwa na takie rzeczy A szczególnie w ciąży i jeszcze jak mam dwoje dzieci.
Ja się naczytałam o toksoplazmozie i żałuję bo swoje musiałam wyryczeć....potwornie sie boje i chyba jutro zrobię wszystko żeby dostać receptę i brać juz antybiotyk [emoji24]
Dobrej nocy Wam życzę [emoji8]
Słońce, działaj jak najszybciej żebyś mogła poczuć się bezpieczniej. Każdy dzień Twojego spokoju jest tego wart. Na pewno będzie wszystko dobrze!

Daj znać co powiedział lekarz! Zobaczysz będziesz się dalej cieszyć :) Nie wiem dlaczego powiedzieli Ci o tym amnio. Serio ta statystyka u Ciebie nie wyszla zla. Myślę, ze Twoj lekarz Cie uspokoi albo zaproponuje badanie zebys miala już 100% pewnosci i sie nie zamartwiala.
Bedzie dobrze!

No przestan! To nie twoja wina ze troche niezbyt przyjemne tematy poruszylysmy..

Kochana rozumiem ze sie martwisz, mam nadzieje ze twoj gin cie uspokoi i poczujesz sie lepiej [emoji8][emoji8]
O ktorej masz wizytę? Daj nam znac co powiedzial lekarz [emoji8][emoji8]
O 14.40, dam znać wieczorem co i jak bo tylko na chwilę urywam się z pracy. Dzięki raz jeszcze za dobre słowo ;*

I udzielaj się ;) daj nam trochę pozazdrościć Twojego umiesnionego ciazowego brzuszka :)
Nikt nie jest zly za poruszanie tych tematow :) jeszcze nie jeden ciezki temat przed nami. Oby tylko nie z naszego zycia.

I udzielaj się ;) daj nam trochę pozazdrościć Twojego umiesnionego ciazowego brzuszka :)
Nikt nie jest zly za poruszanie tych tematow :) jeszcze nie jeden ciezki temat przed nami. Oby tylko nie z naszego zycia.
Wiem, że nikt nie jest zły, uwielbiam to forum :) ale każdy ma emocje i swoją wrażliwość, a ja nie chcę (oby zresztą na wyrost...) nakręcać Was w tym pięknym czasie. Po weryfikacji tego nieszczęsnego wyniku moja radość wróci ze zdwojoną siłą..co najmniej :))))

Daj spokoj nie Ty jesteś winna :) każda z nas ktora sie wypowiadala dolozyla swoje 3 grosze (ja moze nawet 6;) ) ale to normalne. Ciąża to nie tylko szczęście ale tez strach i trudne decyzje.
Co do Ciebie ja jestem dobrej mysli! I wydaje mi sie ze nie potrzebnie nastraszyli Cie tą amnio. To ryzyko jest naprawde niskie.
Szkoda ze niektórzy lekarze zamiast uspokajac pacjentke w ciąży to dokladaja stresu ( tak jak mi gdzie na poprzedniej wizycie uslyszalam ze ciąża obumarła)...
Dobrze ze masz dzisiaj wizyte u zaufanego lekarza. Myślę że on Cie uspokoi ;) i tego Ci zycze z calego serducha!!
Koniecznie daj znac zaraz po wizycie bo my tu czekamy na wiadomosci i tez sie martwimy! I nie znikaj z forum!!
Badź dzielna :*

reklama

Nie martw się!! Zobaczysz będzie dobrze.
Wiele jest przypadków że pappa mówi o zagrożeniu a tak naprawdę rodzą się zdrowe dzieci :)
Wszystko będzie dobrze :)
Jestem z Toba :)

Do góry