reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Kaamilaaa kilka lat temu takie plakaty powiesili u nas na płocie kościoła tuż przy przystanku autobusowym, gdzie jest bardzo duży ruch. Bezmózgi nie zastanowili się, że oglądać to będą dzieci, co moim zdaniem jest przesadą.

Dzień dobry! U nas chyba śniegu nie ma, choć nie chce mi się podnieść z łóżka.
Między 1 a 3 moja córka zrobiła sobie przerwę w spaniu. Coś chyba musi ją dręczyć, bo jej zachowanie jest bardzo dziwne.
Dla mnie to nie do pomyślenia...tak jak na tym jarmarku, przeciez tam cale rodziny z dziecmi tez przychodzą i te dzieci maja patrzec na to.. ci ktorzy to tam wystawiają powini sie wstydzić.

A ile ma twoja corka ?

reklama
Cześć Dziewczyny. Winowajcą całej tej atmosfery jestem najszybciej ja [emoji17] (dopóki nie poczuję się w lepszym humorze postanowiłam nie udzielać za wiele) Mój optymizm i taka codzienna radość z ciąży uleciały wraz z tym cholernym 1:900 [emoji22]
Liczę na kojące słowo mojego doktorka dzisiaj.

Milego dnia Laseczki!! ;*

Cześć Dziewczyny. Winowajcą całej tej atmosfery jestem najszybciej ja [emoji17] (dopóki nie poczuję się w lepszym humorze postanowiłam nie udzielać za wiele) Mój optymizm i taka codzienna radość z ciąży uleciały wraz z tym cholernym 1:900 [emoji22]

No przestan! To nie twoja wina ze troche niezbyt przyjemne tematy poruszylysmy..

Kochana rozumiem ze sie martwisz, mam nadzieje ze twoj gin cie uspokoi i poczujesz sie lepiej [emoji8][emoji8]
O ktorej masz wizytę? Daj nam znac co powiedzial lekarz [emoji8][emoji8]

A może zmieńmy temat bo nie wiem jak Wy ale ja jestem bardzo wrażliwa na takie rzeczy A szczególnie w ciąży i jeszcze jak mam dwoje dzieci.
Ja się naczytałam o toksoplazmozie i żałuję bo swoje musiałam wyryczeć....potwornie sie boje i chyba jutro zrobię wszystko żeby dostać receptę i brać juz antybiotyk [emoji24]
Dobrej nocy Wam życzę [emoji8]
Słońce, działaj jak najszybciej żebyś mogła poczuć się bezpieczniej. Każdy dzień Twojego spokoju jest tego wart. Na pewno będzie wszystko dobrze!

Daj znać co powiedział lekarz! Zobaczysz będziesz się dalej cieszyć :) Nie wiem dlaczego powiedzieli Ci o tym amnio. Serio ta statystyka u Ciebie nie wyszla zla. Myślę, ze Twoj lekarz Cie uspokoi albo zaproponuje badanie zebys miala już 100% pewnosci i sie nie zamartwiala.
Bedzie dobrze!

No przestan! To nie twoja wina ze troche niezbyt przyjemne tematy poruszylysmy..

Kochana rozumiem ze sie martwisz, mam nadzieje ze twoj gin cie uspokoi i poczujesz sie lepiej [emoji8][emoji8]
O ktorej masz wizytę? Daj nam znac co powiedzial lekarz [emoji8][emoji8]
O 14.40, dam znać wieczorem co i jak bo tylko na chwilę urywam się z pracy. Dzięki raz jeszcze za dobre słowo ;*

I udzielaj się ;) daj nam trochę pozazdrościć Twojego umiesnionego ciazowego brzuszka :)
Nikt nie jest zly za poruszanie tych tematow :) jeszcze nie jeden ciezki temat przed nami. Oby tylko nie z naszego zycia.

I udzielaj się ;) daj nam trochę pozazdrościć Twojego umiesnionego ciazowego brzuszka :)
Nikt nie jest zly za poruszanie tych tematow :) jeszcze nie jeden ciezki temat przed nami. Oby tylko nie z naszego zycia.
Wiem, że nikt nie jest zły, uwielbiam to forum :) ale każdy ma emocje i swoją wrażliwość, a ja nie chcę (oby zresztą na wyrost...) nakręcać Was w tym pięknym czasie. Po weryfikacji tego nieszczęsnego wyniku moja radość wróci ze zdwojoną siłą..co najmniej :))))

Daj spokoj nie Ty jesteś winna :) każda z nas ktora sie wypowiadala dolozyla swoje 3 grosze (ja moze nawet 6;) ) ale to normalne. Ciąża to nie tylko szczęście ale tez strach i trudne decyzje.
Co do Ciebie ja jestem dobrej mysli! I wydaje mi sie ze nie potrzebnie nastraszyli Cie tą amnio. To ryzyko jest naprawde niskie.
Szkoda ze niektórzy lekarze zamiast uspokajac pacjentke w ciąży to dokladaja stresu ( tak jak mi gdzie na poprzedniej wizycie uslyszalam ze ciąża obumarła)...
Dobrze ze masz dzisiaj wizyte u zaufanego lekarza. Myślę że on Cie uspokoi ;) i tego Ci zycze z calego serducha!!
Koniecznie daj znac zaraz po wizycie bo my tu czekamy na wiadomosci i tez sie martwimy! I nie znikaj z forum!!
Badź dzielna :*

reklama

Nie martw się!! Zobaczysz będzie dobrze.
Wiele jest przypadków że pappa mówi o zagrożeniu a tak naprawdę rodzą się zdrowe dzieci :)
Wszystko będzie dobrze :)
Jestem z Toba :)

Do góry