reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Może to nie anemia - a jeśli tak, to od razu rozpocznij dietę bogatą w żelazo (+ suple) - powinno pomóc ;))
Poobserwuje narazie, jesli zacznie sie powtarzac to wiadomo... Mialam tak w pierwszej ciazy wiec wiem co i jak [emoji6] zelazo w suple juz biore od dlugiego czasu, dieta tez nie jest zla, w pierwszej ciazy tak samo robilam a i tak mialam anemie cala ciążę a potem jeszcze pol roku po porodzie...

Poobserwuje narazie, jesli zacznie sie powtarzac to wiadomo... Mialam tak w pierwszej ciazy wiec wiem co i jak [emoji6] zelazo w suple juz biore od dlugiego czasu, dieta tez nie jest zla, w pierwszej ciazy tak samo robilam a i tak mialam anemie cala ciążę a potem jeszcze pol roku po porodzie...
Sporo osób ma takie predyspozycje właśnie. Też miałam hemoglibinę na granicy normy także muszę się prowadzić pod tym względem najlepiej jak się da i liczyć na to, że pomoże;)

Sporo osób ma takie predyspozycje właśnie. Też miałam hemoglibinę na granicy normy także muszę się prowadzić pod tym względem najlepiej jak się da i liczyć na to, że pomoże;)
No właśnie mowilam o tym mojej gin i ona zalała sprawe bo wyniki mialam ostatnio dobre a pamietam ze gin co prowadzil moja pierwsza ciaze i do ktorej chodzilam po porodzie mowila zebym w kolejnych ciazach od razu przypominala o tym ze mialam od poczatku problemy z anemia bo trzeba to kontrolowac często i w razie czego od razu powinnam dostac żelazo takie jak bralam w ciąży co mi przepisywala na receptę...
Dziewczyny jestem po wazeniu... 3,5 kg na plusie masakra .... czekam na doktorka
Oj tam kochana [emoji8] ja w 10tc mialam juz +3

reklama
Cos takiego mam. Mam tez adnotacje, ze prawidlowa ocena wybiku jest mozliwa tylko po konsultacji z lekarzem i juz sama zglupialam. Zadnego komentarza nie mam.
1544433470344.jpeg

Załączniki

• 1544433470344.jpeg
    1544433470344.jpeg
    42,7 KB · Wyświetleń: 301
Do góry