reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Poobserwuje narazie, jesli zacznie sie powtarzac to wiadomo... Mialam tak w pierwszej ciazy wiec wiem co i jak [emoji6] zelazo w suple juz biore od dlugiego czasu, dieta tez nie jest zla, w pierwszej ciazy tak samo robilam a i tak mialam anemie cala ciążę a potem jeszcze pol roku po porodzie...Może to nie anemia - a jeśli tak, to od razu rozpocznij dietę bogatą w żelazo (+ suple) - powinno pomóc )
Pianistka1991
Na pewno Cię uspokoi i pokieruje ;*A ja na 11 jadę do tego lekarza od toksoplazmozy. Aż się boję [emoji22]
Vivienne 1
Dziewczyny jestem po wazeniu... 3,5 kg na plusie masakra .... czekam na doktorka
Pianistka1991
Sporo osób ma takie predyspozycje właśnie. Też miałam hemoglibinę na granicy normy także muszę się prowadzić pod tym względem najlepiej jak się da i liczyć na to, że pomożePoobserwuje narazie, jesli zacznie sie powtarzac to wiadomo... Mialam tak w pierwszej ciazy wiec wiem co i jak [emoji6] zelazo w suple juz biore od dlugiego czasu, dieta tez nie jest zla, w pierwszej ciazy tak samo robilam a i tak mialam anemie cala ciążę a potem jeszcze pol roku po porodzie...
Nati88
Sie ciesz. Ja dostałam opierdol że schudłamDziewczyny jestem po wazeniu... 3,5 kg na plusie masakra .... czekam na doktorka
Nati88
Dzięki [emoji8]Na pewno Cię uspokoi i pokieruje ;*
Kaamilaaa
No właśnie mowilam o tym mojej gin i ona zalała sprawe bo wyniki mialam ostatnio dobre a pamietam ze gin co prowadzil moja pierwsza ciaze i do ktorej chodzilam po porodzie mowila zebym w kolejnych ciazach od razu przypominala o tym ze mialam od poczatku problemy z anemia bo trzeba to kontrolowac często i w razie czego od razu powinnam dostac żelazo takie jak bralam w ciąży co mi przepisywala na receptę...Sporo osób ma takie predyspozycje właśnie. Też miałam hemoglibinę na granicy normy także muszę się prowadzić pod tym względem najlepiej jak się da i liczyć na to, że pomoże
Oj tam kochana [emoji8] ja w 10tc mialam juz +3Dziewczyny jestem po wazeniu... 3,5 kg na plusie masakra .... czekam na doktorka
G
guest-1704238530
Gość
Ulala to trzeba wyglądać. Moj tez taki młody. Kazal mi sukoenki zakładać, tzn raz mnie wysmial jak bylam w spodniach
Mój tez jest bardzo przystojny i młody ostatnio zobaczyłam że nawet prowadzi instagram ale glupio mi go zaobserwowac
reklama