agut90
Fanka BB :)
Jest ok )Dziewczyny wszystko dobrze jest .... dzieciaszek 6,5 cm przyziernosc 1,8 później dam fotkę .... czy przyziernosc jest ok? 12+3?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest ok )Dziewczyny wszystko dobrze jest .... dzieciaszek 6,5 cm przyziernosc 1,8 później dam fotkę .... czy przyziernosc jest ok? 12+3?
Tu chyba widać ten wyrostek i wydaje mi się że to chłopakPoznajcie moja dzidzie[emoji7][emoji7][emoji7] mam wrażenie ze to chłopiec nie wiem czemuZobacz załącznik 923676
Tak, wyrostek jest skierowany do góry więc faktycznie raczej chłopczyk!! ) śliczny!Poznajcie moja dzidzie[emoji7][emoji7][emoji7] mam wrażenie ze to chłopiec nie wiem czemuZobacz załącznik 923676
Byłaś umówiona i Cię nie przyjęła?! Co to za praktyki?Właśnie mnie Pani Doktor nie przyjeła bo czasu nie ma. Ryczeć mi sie chce [emoji24] chyba odczekam na wyniki i umowie sie prywatnie
Powiedz mi gdzie tu tu cokolwiek rozrozniasz ? [emoji16] ja to chyba jestem slepa i nic nie widze na tych wszystkich zdjeciach usg [emoji16]Tak, wyrostek jest skierowany do góry więc faktycznie raczej chłopczyk!! ) śliczny!
No to mialam to samo z moim doktorkiem w szpitalu eh świetnie, ze sie z nimi mozna na cos umawiaćWłaśnie mnie Pani Doktor nie przyjeła bo czasu nie ma. Ryczeć mi sie chce [emoji24] chyba odczekam na wyniki i umowie sie prywatnie
Ja tez momentami widze tylko jakies czarne zamazy dopiero jak sie przyjrze to widze głowę, rece, nogi i tylePowiedz mi gdzie tu tu cokolwiek rozrozniasz ? [emoji16] ja to chyba jestem slepa i nic nie widze na tych wszystkich zdjeciach usg [emoji16]
No jest taka kreska biała na wysokości kręgosłupa i później druga wyżej - w miejscu narządów płciowych- ta druga jest skierowana do góry co wskazuje na chłopca )Powiedz mi gdzie tu tu cokolwiek rozrozniasz ? [emoji16] ja to chyba jestem slepa i nic nie widze na tych wszystkich zdjeciach usg [emoji16]