Vivienne 1
Fanka BB :)
Dziękuję laski właśnie jestem na kawie bo mam godzinę czekania ..... musiałam wcześniej wyjechać bo są u nas strajki . Wizyta na 10 .20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki! Lecę po te swoje wyniki. Za godzine bede moze juz je miećDziękuję laski właśnie jestem na kawie bo mam godzinę czekania ..... musiałam wcześniej wyjechać bo są u nas strajki . Wizyta na 10 .20
Pochwal się tymi wspanialymi wynikamiTrzymam kciuki! Lecę po te swoje wyniki. Za godzine bede moze juz je mieć
Mam nadzieje ze to tylko z oslabienia...Eh :\ moze z oslabienia a moze po prostu zbyt duze ukrwienie. Stres przed wynikami mnie na tyle sparalizowal, ze sie ubrac nie moge
Oby nie!Mam nadzieje ze to tylko z oslabienia...
Jesli zacznie sie powtarzac to pewnie bede miec powtorke z pierwszej ciazy czyli duza anemia...
Może to nie anemia - a jeśli tak, to od razu rozpocznij dietę bogatą w żelazo (+ suple) - powinno pomóc )Mam nadzieje ze to tylko z oslabienia...
Jesli zacznie sie powtarzac to pewnie bede miec powtorke z pierwszej ciazy czyli duza anemia...
Super brzuszek, ale nie jest jakiś duży [emoji39]
To jego stale miejsce. Książę sie tak nauczyl. Trzeba go do wanny przerzucac na czas mycia rakSuper brzuszek, ale nie jest jakiś duży [emoji39]
Hahaha, kot w umywalce, mistrz xD dopiero zauważyłam [emoji23]
Trzymam kciuki [emoji8]Witajcie ;* miedzy godz. 12 a 13 mam odebranie wyników pappy połączone z rozmową z lekarzem (tak to się w tym szpitalu odbywa), trzymajcie proszę kciuki
O dziwo spałam spokojnie nawet.
Miłego dnia ;*
Też sobie nie wyobrażam nie mieć....stale gdzies jade [emoji3] lubie jeździć [emoji16]Trzymam kciuki!
Ja bez praa jazdy to jak bez ręki - zaraz po skończeniu 18 roku życia zrobiłam nigdy nie jest za pozno także polecam, może nie konkretnie teraz ale za jakiś rok na przykład