reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

witam sie i ja. ja tez dzisiaj robie badania morfologia..... oraz krzywa cukrowa. ta glukoza jest okropna...... az mnie mdli. czekam teraz na pobranie krwi. mam nadzieje ze to tylko raz sie robi w ciąży ? milego dnia: )

reklama
witam sie i ja. ja tez dzisiaj robie badania morfologia..... oraz krzywa cukrowa. ta glukoza jest okropna...... az mnie mdli. czekam teraz na pobranie krwi. mam nadzieje ze to tylko raz sie robi w ciąży ? milego dnia: )
Powodzenia, wytrzymaj [emoji6]
Jesli wyniki bedziesz miec podwyższone i stwierdza ci cukrzyce to drugi raz nie bedziesz musiala robić ale jesli wyjdzie ok to po około 24tc bedzie powtorka niestety [emoji6]

Cos takiego mam. Mam tez adnotacje, ze prawidlowa ocena wybiku jest mozliwa tylko po konsultacji z lekarzem i juz sama zglupialam. Zadnego komentarza nie mam.Zobacz załącznik 923649
Hmm nie pomoge, poczekaj na to co powie lekarz [emoji6]
A to sa wyniki tylko pappy czy juz skorygowane po usg i pappie razem ?
No i gdzie masz wynik ryzyka t21 ?[emoji848]

Właśnie mnie Pani Doktor nie przyjeła bo czasu nie ma. Ryczeć mi sie chce [emoji24] chyba odczekam na wyniki i umowie sie prywatnie

Hmm nie pomoge, poczekaj na to co powie lekarz [emoji6]
A to sa wyniki tylko pappy czy juz skorygowane po usg i pappie razem ?
No i gdzie masz wynik ryzyka t21 ?[emoji848]
Chyba juz skorygowane, bo ogolnie na kartce mam tez wyniki pappy. Nie mam wlasnie rozpisanego tak jak wy. Dzisiaj poataram się umówić do lekarza. Chociaż wydaje mi sie, ze jest ok bo inaczej wynikow by mi nie dali tylko skierowalli do genetyka. Ryzyka wygladaja na niskie

Powodzenia, wytrzymaj [emoji6]
Jesli wyniki bedziesz miec podwyższone i stwierdza ci cukrzyce to drugi raz nie bedziesz musiala robić ale jesli wyjdzie ok to po około 24tc bedzie powtorka niestety [emoji6]
kochana nawet mi nie mow. w sumie dobrze ze po 24tc to moze zapomnę ten okropny smak.....

Ahh te nfz...

Czesc dziewczyny..
Ja wczoraj ciężki dzien, od rana dolina , placz i bic po za tym, pozniej przeszlo postanowilismy sobie wywrozyc plec z obraczki haha takie zabobony, ale odziwo mi i mezowi wyszlo to samo: ze bedzie chlopak ☺ drugi raz ( czyli jako drugie dziecko ) dziewczynka , a za 3 juz nic czyli ze bedziemy miec 2 :-D jestem ciekawa ile w tyn prawdy...choc cos mi podpowiada ze nosze pod sercem chłopczyka, ale to sie okaze za niedlugo :-p
Ogólnie probuje się umówić do rodzinnego z tym moim bolem i drętwienien...obawiam sie ze bedzie mnie czekało zwolnienie :no:
Eh...

reklama
kochana nawet mi nie mow. w sumie dobrze ze po 24tc to moze zapomnę ten okropny smak.....
Wiesz co w sumie wolalabym zeby za pierwszym razem wyszly mi dobre wyniki i zebym musiala powtarzac po 24tc bo to tylko dwie godziny i spokoj [emoji6] niz miec zle wyniki juz w pierwszym trymestrze i trzymac diete i sie kluc codziennie az do konca ciazy [emoji6]
Dziewczyny wszystko dobrze jest .... dzieciaszek 6,5 cm przyziernosc 1,8 później dam fotkę .... czy przyziernosc jest ok? 12+3?
Super [emoji7][emoji7][emoji7]
Wedlug tabelki z centylami u mammyginekolog przeziernosc jak najbardziej ok [emoji106]

Do góry