reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja nic nie czuję dziewczyny, może dlatego że mam ciągle wzdęcia :( natomiast koleżanka która jest w ciąży obecnie w 9 miesiącu, opowiadała że ruchy czuła ok. 18 tygodnia i w sumie nie wiedziała że to właśnie to, bo uczucie jest jakby przelewania w jelitach :) i lekarz jej powiedział że to właśnie dziecko.

Ja nic nie czuję dziewczyny, może dlatego że mam ciągle wzdęcia :( natomiast koleżanka która jest w ciąży obecnie w 9 miesiącu, opowiadała że ruchy czuła ok. 18 tygodnia i w sumie nie wiedziała że to właśnie to, bo uczucie jest jakby przelewania w jelitach :) i lekarz jej powiedział że to właśnie dziecko.
Dla mnie to jeszcze coś innego niż jelita, bardziej subtelne, delikatne drgania, takie "echo" ze środka [emoji39]

reklama
Ja właśnie też go nie widzę. Tylko dlaczego? Za bardzo nogami chyba się dzieciak zasłaniał. Bo na usg nic nie chciało pokazać.
Tak, to kwestia ułożenia. Pamiętam moje ostatnie USG (na początku 12 tyg.) to absolutnie pierwsze na co zwróciłam uwagę to wyrostek u mojego dzidziusia - pokazał się od razu i bardzo wyraźnie.

Do góry