reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Wspaniałe wiadomości i fajne bobo :)

Nie wiem, mam wrażenie takiego trzepotania, jak mała rybka, ale tylko chwilami i też głównie wieczorem jak już leżę.
Bardzo trafnie to opisałaś, mam coś podobnego i faktycznie dzieje się to w ciszy i skupieniu i raczej późnym wieczorem. Dzisiaj jak na złość nic nie mogę wyczuć [emoji39]
Ja zeby cos poczuc musze miec bezwgledna ciszę i sie skupic :)
Jak leze na brzuchu i poloze reke ma brzuch to czuje, ale nie pod reka jakby mi taka pilka w brzuchu pływała i jakby woda ja wypychala. Nie mam tego duzo, bo tylko momentami to czuje. Noe tak jak pozniej, ze normalnie można liczyć ruchy na godzinę, bo caly brzuch skacze.
W pierwszej zawsze wieczorem lapalismy z mezem brzuch i liczylismy ruchy :) konkursy byly do której ręki dzidziuś kopnie :)
Od dzis bede wieczorami lezec i sie wsluchiwac bo ja tez chce [emoji14]

reklama
reklama
Do góry