Mnie zwykle na 3tyg bo tak mam wizyty, teraz mam 4tyg bo 24.12 nie przyjmuje tylko dopiero 31.12Haha to na pewno [emoji14]
W ogole jak dzis znow sie najadlam [emoji7] rosolek, kluski śląskie, gulasz i surowka z pora i jabłka [emoji7] mniam
...ps. znow jestem glodna [emoji23]
Moze zjem grochowki ?[emoji848] [emoji14]Z tego co zazwyczaj slyszalam lekarz wystawia na okolo 30dni czyli mniej wiecej od wizyty do wizyty..
Ale ja sie nie znam, niech ktos madrzejszy sie wypowie[emoji6]
Normalnie nie ma takiej potrzeby w ogóle, ja już miałam tak wystawiane i nic nie musisz robićMoże jednorazowo warto się z tym pokazać, a później to już będzie przedłużanie i wysyłane elektronicznie dopytam lekarza na wizycie, powinien dokładnie wiedzieć jak to się odbywa.
@Kaamilaaa u mnie to jest takie jakby lekkie pukanie w środku, albo jak dotyk, łaskotanie, ale taki głęboko w środku, ja mam łożysko na tylnej ścianie i w poprzedniej ciąży też już koło 13tyg czułam już tak samo ruchy
Lub tak jak Nat bluebell opisała takie jakby trzepotanie
U mnie to nie jest tak jak u dziewczyn że w skupieniu ale na pewno muszę siedzieć lub leżeć, przy chodzeniu nie czuję jeszcze nic
Z tym, że u mnie czwarta ciąża więc macica mocno porozciągana, więc to też inaczej
@Lui :) gratulacje, słodki maluch
W ogóle to patrzcie jaka różnica jest między ranem i wieczorem, to z opisem jest z rana jak pewnie widać
Ps. Naklejki mam na każdym lustrze i niemam już gdzie zdjęcia robić