reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A gin ci nie wpisuje w karte ciazy kolejnego terminu i nie kaze sie od razu po wizycie umowic na nastepna ? Tym bardziej ze musisz miec ciaglosc w zwolnieniu ? [emoji848]

Moja np od razu na wizycie ustala kolejny termin i wpisuje w karte [emoji6]

Ja mam pakiet w luxmedzie, tutaj jest tak ze gin daje skierowanie na wizyte i sama szukam terminów. Według zaleceń wizyta powinna być co miesiąc i tego staram się trzymac ale wiadomo czasem wyjdzie np co 30-kilka dni. Wczesniej nie miało to większego znaczenia ale od przyszłej wizyty chciałabym iść już na zwolnienie.

Do UP nie mam pojęcia jak to się odbywa że staż?
Wiem że do zakładu pracy idzie zwolnienie w sensie elektronicznie ;)
Podajemy PESEL i w bazie danych wszystko jest pokazane gdzie pracujemy itp :)
Chodziło mi o miejsce zatrudnienia oczywiście ;)
Dzięki za inf, od połowy stycznia ten temat będzie mnie również dotyczyć, także warto wiedzieć wcześniej ;)

Chyba tak...[emoji848]

Chociaz powiem ci ze moj tz niby mial wystawione elektroniczne a do pracy i tak musial zaniesc zaswiadczenie o zwonieniu [emoji57] ale jego przykladem sie nie sugerujcie, to jest inny swiat [emoji23][emoji23]
Może jednorazowo warto się z tym pokazać, a później to już będzie przedłużanie i wysyłane elektronicznie ;) dopytam lekarza na wizycie, powinien dokładnie wiedzieć jak to się odbywa.

Cudowna niedziela, dom wysprzątany choinka ubrana i prawie wszystkie dekoracje wiszą, jeszcze muszę dokupić kolorowych lampek, bo stare padly i będzie ok :)

Na obiad domowa pizza a teraz lenistwo.
Zauważyłam, że jak jestem wypoczeta to mniej mnie bolą cycki, dziwne dosyć.

Co do ruchów to też czasem mam wrażenie że coś czuję zwłaszcza po seksie albo jak się najem słodyczy, ale nie jestem w stanie zweryfikować czy to nie jelita. Niby inne odczucie, ale jeszcze za słabe żeby stwierdzić na 100%

Cudowna niedziela, dom wysprzątany choinka ubrana i prawie wszystkie dekoracje wiszą, jeszcze muszę dokupić kolorowych lampek, bo stare padly i będzie ok :)

Na obiad domowa pizza a teraz lenistwo.
Zauważyłam, że jak jestem wypoczeta to mniej mnie bolą cycki, dziwne dosyć.

Co do ruchów to też czasem mam wrażenie że coś czuję zwłaszcza po seksie albo jak się najem słodyczy, ale nie jestem w stanie zweryfikować czy to nie jelita. Niby inne odczucie, ale jeszcze za słabe żeby stwierdzić na 100%
Choinka, ach, cudownie :)) ja w następna niedzielę chyba ubiorę. Mnie cycki ogólnie nieco mniej bolą, ale już sama nie wiem czy to nie przyzwyczajenie po prostu. Ciężko stwierdzić.

reklama
Do góry