Pianistka1991
Fanka BB :)
No przecież....!! i prosto wysyłane jest do miejsca pracy?Od grudnia zwolnienie lekarskie jest wystawiane elektronicznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No przecież....!! i prosto wysyłane jest do miejsca pracy?Od grudnia zwolnienie lekarskie jest wystawiane elektronicznie
Do UP nie mam pojęcia jak to się odbywa że staż?No przecież....!! i prosto wysyłane jest do miejsca pracy?
A gin ci nie wpisuje w karte ciazy kolejnego terminu i nie kaze sie od razu po wizycie umowic na nastepna ? Tym bardziej ze musisz miec ciaglosc w zwolnieniu ? [emoji848]
Moja np od razu na wizycie ustala kolejny termin i wpisuje w karte [emoji6]
Chyba tak...[emoji848]No przecież....!! i prosto wysyłane jest do miejsca pracy?
Chodziło mi o miejsce zatrudnienia oczywiścieDo UP nie mam pojęcia jak to się odbywa że staż?
Wiem że do zakładu pracy idzie zwolnienie w sensie elektronicznie
Podajemy PESEL i w bazie danych wszystko jest pokazane gdzie pracujemy itp
Może jednorazowo warto się z tym pokazać, a później to już będzie przedłużanie i wysyłane elektronicznie dopytam lekarza na wizycie, powinien dokładnie wiedzieć jak to się odbywa.Chyba tak...[emoji848]
Chociaz powiem ci ze moj tz niby mial wystawione elektroniczne a do pracy i tak musial zaniesc zaswiadczenie o zwonieniu [emoji57] ale jego przykladem sie nie sugerujcie, to jest inny swiat [emoji23][emoji23]
Choinka, ach, cudownie ) ja w następna niedzielę chyba ubiorę. Mnie cycki ogólnie nieco mniej bolą, ale już sama nie wiem czy to nie przyzwyczajenie po prostu. Ciężko stwierdzić.Cudowna niedziela, dom wysprzątany choinka ubrana i prawie wszystkie dekoracje wiszą, jeszcze muszę dokupić kolorowych lampek, bo stare padly i będzie ok
Na obiad domowa pizza a teraz lenistwo.
Zauważyłam, że jak jestem wypoczeta to mniej mnie bolą cycki, dziwne dosyć.
Co do ruchów to też czasem mam wrażenie że coś czuję zwłaszcza po seksie albo jak się najem słodyczy, ale nie jestem w stanie zweryfikować czy to nie jelita. Niby inne odczucie, ale jeszcze za słabe żeby stwierdzić na 100%
Ja też już się wczoraj dowiedziałam że chłopczyk a mam 12+3Zazdroszczę ze już wiecie mi na prenatalnych w 12.5tc lekarz nic nie chciał powiedzieć , kazał czekać....mam nadzieję że jutro to ten dzień
Spokojnie na 30 dni wystawia ginekolog a jak pójdziesz 22 to wystawi Ci wstecznieNo właśnie - pytanie czy około czy max 30 dni, wizytę mam na 18.12 a nasępną 22.01 i nie wiem czy będzie ok. U mojej gin z terminami ciężko więc muszę rezerwować z dużym wyprzedzeniem.