reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Super! [emoji41] Żeby było Ci raźniej, to mój brzuchol [emoji41] po śniadaniu, ale naprawdę rośnie [emoji38]

(Haha, czuję się jak nastolatka, dawno tyle fotek sobie nie robiłam, a tym bardziej nie wrzucałam do sieci xD)Zobacz załącznik 923406
Widać już u Ciebie ewidentnie [emoji6] pamiętam jak jeszcze niedawno same mięśnie wrzucalas, a teraz już się coś wypycha pod pępkiem. Też nigdy nie miałam tyle zdjęć, ale wszystkie sobie zapisuje na pamiątkę i oznaczał tydzień [emoji4]

reklama
Widać już u Ciebie ewidentnie [emoji6] pamiętam jak jeszcze niedawno sumie mięśnie wrzucalas, a teraz już się coś wypycha pod pępkiem. Też nigdy nie miałam tyle zdjęć, ale wszystkie sobie zapisuje na pamiątkę i oznaczał tydzień [emoji4]
I słusznie, będzie super pamiątka. Ja nie zaznaczam tygodni, ale mam daty zdjęć więc na pewno będę w stanie to jakoś uporządkować ;)

..mam nadzieję, że kiedyś dokopię się do moich mięśni z powrotem :D

Ja zazwyczaj wstaje 6.30 i zbieram się do pracy. Ciągle sobie wyrzucam, że za mało śpię i to niezdrowe dla dziecka, ale mnie jakoś w ciąży omija senność, a wiem że później przez najbliższy rok już się nie wyśpię o_O:D
Po pprodzoe wyspanie się nabiera innego zmaczenia :) ja uwazalam, ze jestem wyspana jak spalam 3h ciagiem :)

Witajcie, może wieczorem uda mi się nadrobić zaległości.

Wczorajszy dzień ciężki, dużo emocji ale daliśmy radę, wróciliśmy wieczorem, dzieciaki się przespaly po drodze wiec długo siedzieli. Na szczęście udało się odespać i teraz wypełni sił nastąpiła rosół i ubieramy choinkę, a popołudniu wpadają znajomi, bo mikołaj się pomylił i u nas zostawił ich prezenty a nasze zostawił u nich, wiec musimy się powymieniać ;)

Miłej niedzieli babeczki :*

Dzień dobry! Witam się po przerwie. Życie mnie niestety przygniotło. Próbowałam nadrobić, ale nie wszystko mi się udało.

Jestem po prenatalnych, przezierność 1,2 i wszystko w porządku. Na płeć, powiedziała lekarka, za wcześnie. Wizytę mam 27 grudnia to może wtedy.

Dziewczyny, od którego tygodnia rezygnujecie z dolnego pasa w aucie? Nie pamietam już kiedy w poprzedniej ciąży zmieniłam sposób zapinania. Póki co mnie nie uwiera...

U mnie brzucha nie ma raczej i chyba jestem jedyna, która wcale na niego nie czeka... :D

Pogoda dzisiaj do bani, muszę ogarnąć chatę i samochód, bo sajgon wszędzie. :(

Ostanio zjadłam bułkę z metką (nie mogłam się powstrzymać), mimo, że ogólnie nie przepadam. :/

Ja narazie nie rezygnuje z pasa dolnego. Tak naprawdę pierwsza ciąże przejechałam z pasami dolnymi do końca, teraz raczej tez planuje.
Haha, ja tez nie czekam na brzuszek, ale pojawił się delikatny;)

reklama
Kurcze dziewczyny dzisiaj chyba juz bezapelacyjnie powiem, ze wyczuwam ruchy bobasa! To calkiem cos innego niz jelita ;) jelita mi nie wypychaka sie do przodu:)
Lekarzowi jeszcze na wszelki wypadek nic nie mówię co by mnie nie wysmial :) wiec w ksiazeczke ciazy wpiszemy date w ktorej juz bede taka na milion procent pewna i ktorej zaden lekarz nie podwazy :)

Do góry