reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam Was
Byłam rano w szpitalu, bo dostałam krwawienia, chyba przez sen. Miałam bardzo dokładne i długie usg, ale lekarz nie wie skąd to krwawienie, ani z łożyska, ani z szyjki. Na szczęście ustało.
Mówił że to się często zdarza, pewnie tylko jakieś naczynko pękło. Jestem przeziębiona, więc może od kaszlu. Proponował leżenie na oddziale, ale odmówiłam. W domu mogę robić to samo, a do szpitala mam 10min samochodem. Jutro pójdę prywatnie, mamy w mieście klinikę płodności, mają nowoczesne usg. Mój gin jest w innym mieście do wtorku.
Dobrze, że to nic takiego. Oszczędzaj się jak tylko możesz!

Witam Was
Byłam rano w szpitalu, bo dostałam krwawienia, chyba przez sen. Miałam bardzo dokładne i długie usg, ale lekarz nie wie skąd to krwawienie, ani z łożyska, ani z szyjki. Na szczęście ustało.
Mówił że to się często zdarza, pewnie tylko jakieś naczynko pękło. Jestem przeziębiona, więc może od kaszlu. Proponował leżenie na oddziale, ale odmówiłam. W domu mogę robić to samo, a do szpitala mam 10min samochodem. Jutro pójdę prywatnie, mamy w mieście klinikę płodności, mają nowoczesne usg. Mój gin jest w innym mieście do wtorku.
To dobrze ze niczego niepokojącego nie zauważył. A może w szpitalu by Cię dokładnie przebadali ? Może warto na.jakieś 2 dni się położyć?

Dzień dobry! Witam się po przerwie. Życie mnie niestety przygniotło. Próbowałam nadrobić, ale nie wszystko mi się udało.

Jestem po prenatalnych, przezierność 1,2 i wszystko w porządku. Na płeć, powiedziała lekarka, za wcześnie. Wizytę mam 27 grudnia to może wtedy.

Dziewczyny, od którego tygodnia rezygnujecie z dolnego pasa w aucie? Nie pamietam już kiedy w poprzedniej ciąży zmieniłam sposób zapinania. Póki co mnie nie uwiera...

U mnie brzucha nie ma raczej i chyba jestem jedyna, która wcale na niego nie czeka... :D

Pogoda dzisiaj do bani, muszę ogarnąć chatę i samochód, bo sajgon wszędzie. :(

Ostanio zjadłam bułkę z metką (nie mogłam się powstrzymać), mimo, że ogólnie nie przepadam. :/
Ja zapinanałam pasy normalnie do końca ciąży, teraz też będę, a brzuch miałam ogromny

Ja dzisiaj też się wyspałam, aż do 9 :p no ale ja co dzień kładę się spać koło 24, nie umiem się odzywczaic. Podziwiam dziewczyny które o 20 już śpią;)

Witam Was
Dobrze, ze nic niepokojącego nie zauwazyl.
Ja teraz mam jakis kryzys i wrazenie, ze coś jest nie tak. Musze isc szybko do gina bo zwariuje

reklama
Do góry