reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam Was
Byłam rano w szpitalu, bo dostałam krwawienia, chyba przez sen. Miałam bardzo dokładne i długie usg, ale lekarz nie wie skąd to krwawienie, ani z łożyska, ani z szyjki. Na szczęście ustało.
Mówił że to się często zdarza, pewnie tylko jakieś naczynko pękło. Jestem przeziębiona, więc może od kaszlu. Proponował leżenie na oddziale, ale odmówiłam. W domu mogę robić to samo, a do szpitala mam 10min samochodem. Jutro pójdę prywatnie, mamy w mieście klinikę płodności, mają nowoczesne usg. Mój gin jest w innym mieście do wtorku.
Dobrze, że to nic takiego. Oszczędzaj się jak tylko możesz!

Witam Was
Byłam rano w szpitalu, bo dostałam krwawienia, chyba przez sen. Miałam bardzo dokładne i długie usg, ale lekarz nie wie skąd to krwawienie, ani z łożyska, ani z szyjki. Na szczęście ustało.
Mówił że to się często zdarza, pewnie tylko jakieś naczynko pękło. Jestem przeziębiona, więc może od kaszlu. Proponował leżenie na oddziale, ale odmówiłam. W domu mogę robić to samo, a do szpitala mam 10min samochodem. Jutro pójdę prywatnie, mamy w mieście klinikę płodności, mają nowoczesne usg. Mój gin jest w innym mieście do wtorku.
To dobrze ze niczego niepokojącego nie zauważył. A może w szpitalu by Cię dokładnie przebadali ? Może warto na.jakieś 2 dni się położyć?

Dzień dobry! Witam się po przerwie. Życie mnie niestety przygniotło. Próbowałam nadrobić, ale nie wszystko mi się udało.

Jestem po prenatalnych, przezierność 1,2 i wszystko w porządku. Na płeć, powiedziała lekarka, za wcześnie. Wizytę mam 27 grudnia to może wtedy.

Dziewczyny, od którego tygodnia rezygnujecie z dolnego pasa w aucie? Nie pamietam już kiedy w poprzedniej ciąży zmieniłam sposób zapinania. Póki co mnie nie uwiera...

U mnie brzucha nie ma raczej i chyba jestem jedyna, która wcale na niego nie czeka... :D

Pogoda dzisiaj do bani, muszę ogarnąć chatę i samochód, bo sajgon wszędzie. :(

Ostanio zjadłam bułkę z metką (nie mogłam się powstrzymać), mimo, że ogólnie nie przepadam. :/
Ja zapinanałam pasy normalnie do końca ciąży, teraz też będę, a brzuch miałam ogromny

Ja dzisiaj też się wyspałam, aż do 9 :p no ale ja co dzień kładę się spać koło 24, nie umiem się odzywczaic. Podziwiam dziewczyny które o 20 już śpią;)

Witam Was
Dobrze, ze nic niepokojącego nie zauwazyl.
Ja teraz mam jakis kryzys i wrazenie, ze coś jest nie tak. Musze isc szybko do gina bo zwariuje

reklama
Do góry