reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Kurcze dziewczyny dzisiaj chyba juz bezapelacyjnie powiem, ze wyczuwam ruchy bobasa! To calkiem cos innego niz jelita ;) jelita mi nie wypychaka sie do przodu:)
Lekarzowi jeszcze na wszelki wypadek nic nie mówię co by mnie nie wysmial :) wiec w ksiazeczke ciazy wpiszemy date w ktorej juz bede taka na milion procent pewna i ktorej zaden lekarz nie podwazy :)
A ktory ty masz tc ?

reklama
Kurcze dziewczyny dzisiaj chyba juz bezapelacyjnie powiem, ze wyczuwam ruchy bobasa! To calkiem cos innego niz jelita ;) jelita mi nie wypychaka sie do przodu:)
Lekarzowi jeszcze na wszelki wypadek nic nie mówię co by mnie nie wysmial :) wiec w ksiazeczke ciazy wpiszemy date w ktorej juz bede taka na milion procent pewna i ktorej zaden lekarz nie podwazy :)
Ja bezapelacyjnie wierzę, że możesz odczuwać ruchy ;) sama niekiedy mam takie wrażenie, a mam 14+3 (z usg ostatnio 4 dni więcej). Tym bardziej, że byłaś już w ciąży i wiesz jak to jest. ;)

Ja mam 15+2 tc, a wg USG 16 i jestem przekonana, że od kilku dni czuję maluszka. W środę mam wizytę i zapytam mojej prowadzącej czy to możliwe.

Ciekawe co powiedzą ginekolodzy na te nasze odczucia ;)))) ja kolejną wizytę mam w następny wtorek, okropnie dłuży mi sie już ten czas.
W poprzedniej ciąży czułam dzidzię w 17 tc więc myślę że to realne. Z tą jednak różnicą, że wtedy od pierwszego razu to było tak wyraźne, że dokładnie wiedziałam, że to maluch, teraz miałam wątpliwości na początku. Jakoś w tej ciąży wszystko inaczej póki co. Ciekawe czy człowiek też będzie inny od mojej córci?!

reklama
W poprzedniej ciąży czułam dzidzię w 17 tc więc myślę że to realne. Z tą jednak różnicą, że wtedy od pierwszego razu to było tak wyraźne, że dokładnie wiedziałam, że to maluch, teraz miałam wątpliwości na początku. Jakoś w tej ciąży wszystko inaczej póki co. Ciekawe czy człowiek też będzie inny od mojej córci?!
Na pewno, nie ma dwóch takich samych dzieciątek ;))

Do góry