reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
U mnie też kichanie sorawia ból. Ogolnie tez momentami pobolewa mnie brzuch. Teraz ze mam taka kule w brzuchu, czyki juz czuje macice. Ja soe zaposze na przyszly tydzien do lekarza tak na wszelki wypadek a pozniej na po świętach

U mnie też kichanie sorawia ból. Ogolnie tez momentami pobolewa mnie brzuch. Teraz ze mam taka kule w brzuchu, czyki juz czuje macice. Ja soe zaposze na przyszly tydzien do lekarza tak na wszelki wypadek a pozniej na po świętach
Ja nie wiem jak kobiety kiedyś dawały radę z 3 wizytami przez całą ciążę [emoji33] a moja babcia to wiedziała, że jest w ciąży po pierwszych ruchach dziecka [emoji28]

Ja dzis wyjątkowo wcześnie dzis z wami sie witam☺ :)
Wgl zauwazylam ze w porównaniu do was to straszny spioch ze mnie ..
Mnie też tak przy kichaniu czesto zakluje czy przy kaszlu az mnie zgina, ale ja tak juz przed ciaza mialam :biggrin2:

I ja dziś pierniczki bede robic takze pochwale sie pozniej jakims zdjęciem ..

A takie pytanie dziewczynki...bo mdlosci wynioty, bóle głowy migreny to u was na porzadku dziennym jak czytam a czy ktoras z was boryka sie z zaparciami??

Bo u mnie to jest tak ze ciezko naprawde , pojde do toalety, troszke sie wyproznie i to edzystko, a czuje ze duzo tam siedzi no alr nie moge ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja nie wiem jak kobiety kiedyś dawały radę z 3 wizytami przez całą ciążę [emoji33] a moja babcia to wiedziała, że jest w ciąży po pierwszych ruchach dziecka [emoji28]
Hehe no ja sobie tego nie wyobrazam :)
Płeć dopiero przy porodzie ;) czasami nawet mialam taka myśl, zeby nie pytac. Jednak to nie dla mnie takie niespodzianki :)

Kochana, u mnie to samo. Czekałam tylko aż mąż wróci z pracy. Moja w tym tygodniu siedzi w domu i energia ją rozpiera, a pogoda nie sprzyja długim spacerom. Dziś już wymiękłam i się poryczałam, nie mam cierpliwości teraz, żeby pięćdziesiąt razy prosić o umycie rąk :( Ona generalnie jest wulkanem energii (ale tak serio serio, zawsze rodzice mówią, że wszystkie dzieci tak mają, a potem poznają Julkę i przyznają, że jest wyjątkowa pod tym względem), ale teraz jest czynnym wulkanem, co niestety gryzie się z moim ospałym ciążowym nastrojem.

To coś w tym imieniu jest! Moja tez Julka i ostatnio mam ochote ja w łazience zamknąć i szafa zastawić a sobie założyć słuchawki na uszy [emoji23] - zart oczywiście! Energia ja strasznie roznosi

Dziewczyny :( jestem w 15 tyg i wyskoczyła mi opryszczka wargowa :(((( ginekolog każe brać cztery razy heviran po 200mg.
Tak się martwię o dziecko:(
Mogą być wady rozwojowe a nawet urodzenie martwego dziecka-wujek Google.
Czy wiecie coś może?

Ja dzis wyjątkowo wcześnie dzis z wami sie witam[emoji5] :)
Wgl zauwazylam ze w porównaniu do was to straszny spioch ze mnie ..
Mnie też tak przy kichaniu czesto zakluje czy przy kaszlu az mnie zgina, ale ja tak juz przed ciaza mialam :biggrin2:

I ja dziś pierniczki bede robic takze pochwale sie pozniej jakims zdjęciem ..

A takie pytanie dziewczynki...bo mdlosci wynioty, bóle głowy migreny to u was na porzadku dziennym jak czytam a czy ktoras z was boryka sie z zaparciami??

Bo u mnie to jest tak ze ciezko naprawde , pojde do toalety, troszke sie wyproznie i to edzystko, a czuje ze duzo tam siedzi no alr nie moge ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co do zaparć to mam tak samo [emoji53]

reklama
Hehe no ja sobie tego nie wyobrazam :)
Płeć dopiero przy porodzie ;) czasami nawet mialam taka myśl, zeby nie pytac. Jednak to nie dla mnie takie niespodzianki :)
Dla mnie również nie ;)) chciałabym móc spokojnie kompletować wyprawkę, czy po prostu nie zwracać się do dziecka na "ono" do samego porodu ;) poza tym już WSZYSCY pytają, a ja strasznie chciałabym znać odpowiedź [emoji3]

Do góry