Nie dam rady teraz [emoji21] coś czuję, że z ubikacją się dzisiaj nie rozstane [emoji53]Hmm, to może jeszcze spróbuj zasnąć
reklama
U mnie też kichanie sorawia ból. Ogolnie tez momentami pobolewa mnie brzuch. Teraz ze mam taka kule w brzuchu, czyki juz czuje macice. Ja soe zaposze na przyszly tydzien do lekarza tak na wszelki wypadek a pozniej na po świętach
Pianistka1991
Fanka BB :)
Ja nie wiem jak kobiety kiedyś dawały radę z 3 wizytami przez całą ciążę [emoji33] a moja babcia to wiedziała, że jest w ciąży po pierwszych ruchach dziecka [emoji28]U mnie też kichanie sorawia ból. Ogolnie tez momentami pobolewa mnie brzuch. Teraz ze mam taka kule w brzuchu, czyki juz czuje macice. Ja soe zaposze na przyszly tydzien do lekarza tak na wszelki wypadek a pozniej na po świętach
Zaskoczona2013
Ja mam na wydruku z prenatalnych bo tak ogólnie też nikt nic nie mówił tylko stąd wiem
Właśnie ja na tym wydruku nie mam, jest tylko info o ilosci wód plodowych
angie.
Ja dzis wyjątkowo wcześnie dzis z wami sie witam☺
Wgl zauwazylam ze w porównaniu do was to straszny spioch ze mnie ..
Mnie też tak przy kichaniu czesto zakluje czy przy kaszlu az mnie zgina, ale ja tak juz przed ciaza mialam
I ja dziś pierniczki bede robic takze pochwale sie pozniej jakims zdjęciem ..
A takie pytanie dziewczynki...bo mdlosci wynioty, bóle głowy migreny to u was na porzadku dziennym jak czytam a czy ktoras z was boryka sie z zaparciami??
Bo u mnie to jest tak ze ciezko naprawde , pojde do toalety, troszke sie wyproznie i to edzystko, a czuje ze duzo tam siedzi no alr nie moge ....
Mnie też tak przy kichaniu czesto zakluje czy przy kaszlu az mnie zgina, ale ja tak juz przed ciaza mialam
A takie pytanie dziewczynki...bo mdlosci wynioty, bóle głowy migreny to u was na porzadku dziennym jak czytam a czy ktoras z was boryka sie z zaparciami??
Bo u mnie to jest tak ze ciezko naprawde , pojde do toalety, troszke sie wyproznie i to edzystko, a czuje ze duzo tam siedzi no alr nie moge ....
Hehe no ja sobie tego nie wyobrazamJa nie wiem jak kobiety kiedyś dawały radę z 3 wizytami przez całą ciążę [emoji33] a moja babcia to wiedziała, że jest w ciąży po pierwszych ruchach dziecka [emoji28]
Płeć dopiero przy porodzie czasami nawet mialam taka myśl, zeby nie pytac. Jednak to nie dla mnie takie niespodzianki
Zaskoczona2013
Kochana, u mnie to samo. Czekałam tylko aż mąż wróci z pracy. Moja w tym tygodniu siedzi w domu i energia ją rozpiera, a pogoda nie sprzyja długim spacerom. Dziś już wymiękłam i się poryczałam, nie mam cierpliwości teraz, żeby pięćdziesiąt razy prosić o umycie rąk Ona generalnie jest wulkanem energii (ale tak serio serio, zawsze rodzice mówią, że wszystkie dzieci tak mają, a potem poznają Julkę i przyznają, że jest wyjątkowa pod tym względem), ale teraz jest czynnym wulkanem, co niestety gryzie się z moim ospałym ciążowym nastrojem.
To coś w tym imieniu jest! Moja tez Julka i ostatnio mam ochote ja w łazience zamknąć i szafa zastawić a sobie założyć słuchawki na uszy [emoji23] - zart oczywiście! Energia ja strasznie roznosi
AasiaI
Dziewczyny jestem w 15 tyg i wyskoczyła mi opryszczka wargowa ((( ginekolog każe brać cztery razy heviran po 200mg.
Tak się martwię o dziecko
Mogą być wady rozwojowe a nawet urodzenie martwego dziecka-wujek Google.
Czy wiecie coś może?
Tak się martwię o dziecko
Mogą być wady rozwojowe a nawet urodzenie martwego dziecka-wujek Google.
Czy wiecie coś może?
Co do zaparć to mam tak samo [emoji53]Ja dzis wyjątkowo wcześnie dzis z wami sie witam[emoji5]
reklama
Pianistka1991
Dla mnie również nie ) chciałabym móc spokojnie kompletować wyprawkę, czy po prostu nie zwracać się do dziecka na "ono" do samego porodu poza tym już WSZYSCY pytają, a ja strasznie chciałabym znać odpowiedź [emoji3]Hehe no ja sobie tego nie wyobrazam
Płeć dopiero przy porodzie czasami nawet mialam taka myśl, zeby nie pytac. Jednak to nie dla mnie takie niespodzianki