reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry dziewczyny! Ale ta nic była krótka. Synka bolal brzuch i do 2 w nicy nie mogl spać. Jak już usnal to koniecznie musiał byc we mnie wtulony :)

Dzień dobry dziewczyny! Ale ta nic była krótka. Synka bolal brzuch i do 2 w nicy nie mogl spać. Jak już usnal to koniecznie musiał byc we mnie wtulony :)
Oby dzis bylo lepiej!

Witajcie Dziewczyny. Dopiero wstalam :-) Ale w nocy miałam realne, złe sny, takie że poplakalam się po obudzeniu, potem nie mogłam spać...więc nocka średnia.
Miłej soboty :-)

reklama
Kurde a mnie znów pobolewa brzuch... takie klucie ale dosc mocne z prawej strony...
A ja dzisiaj nad ranem jak kichnelam to tak mnie zabolal brzuch na dole wlasnie że aż jeknęłam i mąż sie obudzil. Trochę sie wystraszylam ale szybko przeszlo...
Chyba tak to już w ciazy jest ze od czasu do czasu boli ten brzuch...dużo tam sie dzieje przeciez :)

Do góry