reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ja dzisiaj nad ranem jak kichnelam to tak mnie zabolal brzuch na dole wlasnie że aż jeknęłam i mąż sie obudzil. Trochę sie wystraszylam ale szybko przeszlo...
Chyba tak to już w ciazy jest ze od czasu do czasu boli ten brzuch...dużo tam sie dzieje przeciez :)
Jak kicham to juz calkiem jest masakra...
Ale no wlasnie od czasu do czasu jak cos zaboli to ok, tam sie wszystko rozciaga... ale mnie boli ostatnio dosc często i to tak ze musze brać nospe i magnez... i troche sie martwię...

reklama
A ja dzisiaj nad ranem jak kichnelam to tak mnie zabolal brzuch na dole wlasnie że aż jeknęłam i mąż sie obudzil. Trochę sie wystraszylam ale szybko przeszlo...
Chyba tak to już w ciazy jest ze od czasu do czasu boli ten brzuch...dużo tam sie dzieje przeciez :)
Też tak mi się wydaje. Staram się nie panikować na każdy ból bo co chwilę czuję się inaczej. Kilka dni wstecz czułam ciągnięcie w dole brzucha i takie lekkie okresowe bóle, a od wczoraj widzę wyraźne zaokrąglenie i wyczuwam macicę przy dotyku. Kichanie też wiąże się z dziwacznym uczuciem, a niekiedy bólem. Podsumowując: zaczynam czuć, że mam coś w brzuchu ;) nie było tego wcześniej.

Witajcie Dziewczyny. Miałam dziś zrobić sobie wycieczkę do mamy, ale od wczoraj czuje się przeziębiona i ma katar... chyba w związku z tym powinnam odpuścić, nie? Zastanawiam się bo to kolejny weekend z rzędu kiedy siedzę sama - mąż w delegacji. No ale święta niedługo i tego chyba będę się trzymać ;)

Witam was również. U mnie znowu masakra. Ból głowy okropny a w dodatku z bólu wymioty[emoji21] Nie mam pojęcia jak dzisiejszy dzień przeżyje [emoji24]

Jeśli miałoby to sprawić, że bedziesz spokojniejsza to zrób tak koniecznie. :))
Ja póki co grzecznie czekam na pappe poniedzialkową i wizytę 18.12 we wtorek, ale juz mi coraz trudniej ;)
No chce miec spokojne święta a jak ciagle bede sie tak martwic to na pewno tak nie bedzie... poszukam dzis jakiegos gina, mam nadzieje ze tu w poblizu tez maja jakiegos z PZU [emoji848]

Witam was również. U mnie znowu masakra. Ból głowy okropny a w dodatku z bólu wymioty[emoji21] Nie mam pojęcia jak dzisiejszy dzień przeżyje [emoji24]
Biedna, trzymaj się jakoś :( ja zasnęłam z bólem głowy ale obudziłam sie bez, na szczęście. Nie liczę jednak na duży przypływ mocy bo soboty po tygodniu pracy są strasznie wymęczone.

No chce miec spokojne święta a jak ciagle bede sie tak martwic to na pewno tak nie bedzie... poszukam dzis jakiegos gina, mam nadzieje ze tu w poblizu tez maja jakiegos z PZU [emoji848]
Jeśli ma Cie to uspokoić to idź :) ja w tamtym tygodniu tez poszlam na nieplanowana wizyte bo sie zamartwialam czy wszystko jest ok. Nastepna wizyte mam 20 grudnia wiec na święta bede spokojna :)

Biedna, trzymaj się jakoś :( ja zasnęłam z bólem głowy ale obudziłam sie bez, na szczęście. Nie liczę jednak na duży przypływ mocy bo soboty po tygodniu pracy są strasznie wymęczone.
Też wczoraj poszłam spać z bólem i w nocy budzilam się przez to ale jednak w nocy minął ale nad ranem znowu [emoji21]

reklama
Do góry