Ja-ga
Fanka BB :)
Jak majeranek :-) Ja lubię ten zapach :-)Nie słyszałam o takiej aromaterapii, ale słyszałam o maści majerankowej pod nos na kichanie. Spróbuję. Będzie smierdziało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak majeranek :-) Ja lubię ten zapach :-)Nie słyszałam o takiej aromaterapii, ale słyszałam o maści majerankowej pod nos na kichanie. Spróbuję. Będzie smierdziało?
Ja nie chodziłam po pierwszym porodzie ale kolezanka chodziła i twierdziła że super sprawa. Bo ona po drugim porodzie miała dość silny problem.A pomógł ci na nietrzymanie moczu? Ja po porodzie miałam problem przez krótki czas ale w samej poprzedniej ciąży to był armageddon
Ciekawa ta teoria.[emoji6] Zawsze 50% szans że się sprawdzi[emoji6][emoji6][emoji6]Tu wychodzi dziewczynka bez dwóch zdań [emoji3] jeju, urosłam do rangi eksperta od Ramziego, haha [emoji41][emoji41][emoji41][emoji38]
Robimy 3 razy dzinnieMoże inhalacja zwykłą solą fizjologiczna? U nas pomaga na katar. Po inhalacji łatwiej wychodzi z nosa.
U mnie 13+3 poniżej 1.4Dziewczyny ja robiłam prenatalne w 13 tygodniu i wyszła przeziernosc karkówka 2,2. Lekarz powiedział że wyniki wyszły dobrze, lekarz prowadząca też na nic nie zwróciła niepokojąco uwagi, ale jak czytam wasze posty to nie widzę żeby u którejś z Was przeziernosc przekraczała 2. Sądzicie że powinnam się martwić? A co do płci określania na podstawie przeziernosci to niby u mnie ma być dziewczynka mimo wysokiej przeziernosci
Witam, jestem tutaj nowa Jak narazie to wstrzymywałam się od jakichkolwiek forum. Wolałam przeczekać do odpowiedniego momentu Jestem w 11 tygodniu i 3 dniu. Jutro mam wizytę u mojego gina a w środę prenatalne. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Ja dzisiaj nie moglam sie oderwac od książki i wkoncu skończyłam czutac. Caly czas ryczalam mimo, ze to kryminal. A co do reklam ja nie kestem w stanie ogladac tego bez ciazy wiec teraz nie dalabym rady. Nie ogladam nic gdzie sa powaznie chore dzieci bo pozniej nie moge sie otrząsnąć. Wspieram rozne akcke, zbiorki itp ale nie lubie się zaglebiac w problem bo jest mj cholernie ciężko.Czuje że dzisiaj polecą łzy, przeglądałam co dzisiaj wieczorem leci w tv i rzucił mi się w oczy mikołajkowy blok reklamowy i już łezki w oczach na samą myśl
U mnie wyszla 1,95 wiec też chyba sporo, ale nikt mi nie zasugerował, ze to zle. Byl to 12 tc dopieroDziewczyny ja robiłam prenatalne w 13 tygodniu i wyszła przeziernosc karkówka 2,2. Lekarz powiedział że wyniki wyszły dobrze, lekarz prowadząca też na nic nie zwróciła niepokojąco uwagi, ale jak czytam wasze posty to nie widzę żeby u którejś z Was przeziernosc przekraczała 2. Sądzicie że powinnam się martwić? A co do płci określania na podstawie przeziernosci to niby u mnie ma być dziewczynka mimo wysokiej przeziernosci
Będzie . I ma smierdziec na tym to polega.Nie słyszałam o takiej aromaterapii, ale słyszałam o maści majerankowej pod nos na kichanie. Spróbuję. Będzie smierdziało?
Trzymam kciuki! Bedzie dobrze!Pamiętacie laski jak miałam wysokie próby wątrobowe? No więc wyszło że wzw ć mam pozytywne .... połamaną jestem ....podpytalam W laboratorium trzeba kolejne badania zrobić jaka wiremia jest . Jednak może to też oznaczać że miałam z nim.stycznosc ale może być nieaktywny ... byle do poniedziałku.
...