reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To wychodzi dziewczynka bez dwóch zdań
emoji3.png
jeju, urosłam do rangi eksperta od Ramziego, haha
emoji41.png
emoji41.png
emoji41.png
emoji38.png
A mogę swoje podesłać?
Mogłabyś sprawdzić? :)

reklama
Czuje że dzisiaj polecą łzy, przeglądałam co dzisiaj wieczorem leci w tv i rzucił mi się w oczy mikołajkowy blok reklamowy i już łezki w oczach na samą myśl

Kurczę jak to jest że w 21 wieku nie ma skutecznego lekarstwa na katar!
Dzieciak bardzo mi się męczy, ma 2.5r. ale nie może się nauczyć smarkać.
Najgorsza noc, bo jest smoczkowa, a tu nos zawalony i nie może oddychać. Na szczęście nie ma problemu z odciaganiem aspiratorem do odkurzacza, ale w nocy ją rozbudza hałas.
Mąż kupił wczoraj pingwinka na baterie, cichszy od odkurzacza, ale mała nie da sobie go przyłożyc do nosa. Myśli że to jakaś zabawka wiertarka, bo ma podobny dźwięk i lata po domu i przytyka to do śrubek. Tylko 100zł szkoda, bo tyle to kosztowało [emoji2955]
Pije syrop z cebuli i miodu. Uwielbia go [emoji1785][emoji1785] zawsze się kłóci o dodatkową łyżeczkę [emoji23][emoji23]

Czuje że dzisiaj polecą łzy, przeglądałam co dzisiaj wieczorem leci w tv i rzucił mi się w oczy mikołajkowy blok reklamowy i już łezki w oczach na samą myśl
To ja też tak mam ..... niesamowite jak my teraz wrazliwe jesteśmy aż do przesady ..... jadę zaraz odebrać wyniki krwi ..... mam nadzieję że ok wszystko

Najgorsza noc, bo jest smoczkowa, a tu nos zawalony i nie może oddychać. Na szczęście nie ma problemu z odciaganiem aspiratorem do odkurzacza, ale w nocy ją rozbudza hałas.
Mąż kupił wczoraj pingwinka na baterie, cichszy od odkurzacza, ale mała nie da sobie go przyłożyc do nosa. Myśli że to jakaś zabawka wiertarka, bo ma podobny dźwięk i lata po domu i przytyka to do śrubek. Tylko 100zł szkoda, bo tyle to kosztowało [emoji2955]
Pije syrop z cebuli i miodu. Uwielbia go [emoji1785][emoji1785] zawsze się kłóci o dodatkową łyżeczkę [emoji23][emoji23]
Wiesz co może to staroswiecki sposób ale mojej pomagał..... zagotuj w garnku majeranek dużo majeranku i niech pyrka na małym ogniu posadz mała obok kuchenki zajmij ja na 10 minut.... okna pozamykane niech wdycha te opary..... I tak parę dni ze dwa.razy dziennie..... zobaczysz jakie bable będą szły

Wiesz co może to staroswiecki sposób ale mojej pomagał..... zagotuj w garnku majeranek dużo majeranku i niech pyrka na małym ogniu posadz mała obok kuchenki zajmij ja na 10 minut.... okna pozamykane niech wdycha te opary..... I tak parę dni ze dwa.razy dziennie..... zobaczysz jakie bable będą szły
Nie słyszałam o takiej aromaterapii, ale słyszałam o maści majerankowej pod nos na kichanie. Spróbuję. Będzie smierdziało?

reklama
Może inhalacja zwykłą solą fizjologiczna? U nas pomaga na katar. Po inhalacji łatwiej wychodzi z nosa.

Do góry