reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

To może właśnie spróbuj się zapisać do jakiegoś dobrego fizjo. Na prawdę fizjoterapia może bardzo duzo pomox. Ja tym razem planuje chodzić do fizjo po porodzie bo jak sobie przypomnę to nietrzymanie moczu itp to mnie skręca [emoji6]Ja 11+2 dopiero[emoji6] w poniedziałek dopiero mam prenatalne i test pappa[emoji6] w pierwszej ciąży pappy nie robiłam a teraz dostałam skierowanie z medicover więc skorzystam [emoji6]
A pomógł ci na nietrzymanie moczu? Ja po porodzie miałam problem przez krótki czas ale w samej poprzedniej ciąży to był armageddon :(

reklama
Rety! A ja właśnie zobaczyłam ze już powoli zaczyna mi się wydzielać z piersi bezbarwna substancja. A miałam nadzieje ze tym razem nie będzie tak szybko. W ciąży z młoda od 18tyg się zaczęło a jakoś w 25 to już musiałam w staniku spać bo miałam plamy na bluzce
U mnie też! Byłam w szoku. W pierwszej ciąży pod koniec, w drugiej gdzies na od 20 tyg, a teraz już zobaczyłam mini ilość siary. Chyba kolejna ciąża+w sumie 4,5roku karmienia piersią zrobiły swoje ;-)

Cześć Dwupaczki :) w tym tygodniu 2 trymestr rozpoczęty już bezdyskusyjnie (każda apka mi to powie [emoji16]), witajcie z początkiem 15 tygodnia. Przede mną dłuuuugi czwartek. Do czasu pójścia na zwolnienie,włącznie z dzisiejszym, pozostało mi ich 5. :))
Miłego dnia!

również się witam, dzisiaj oficjalnie w drugim trymestrze, zaczynamy 15 tydzień, jupi :happy2:

Witam, jestem tutaj nowa Jak narazie to wstrzymywałam się od jakichkolwiek forum. Wolałam przeczekać do odpowiedniego momentu Jestem w 11 tygodniu i 3 dniu. Jutro mam wizytę u mojego gina a w środę prenatalne. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Nie mogłam za pierwszym razem dodać zdjęcia. Pianistka, szczególnie na twoją opinię tu liczę :)
Patrzę na to z przymrużeniem oka, ale wiecie z końcem grudnia zaczynają się wyprzedaże i nie wiem czy mam szykować kasę czy nie (jak dziewczynka to mam całą komórkę rzeczy :)).Zobacz załącznik 922598
Tu wychodzi dziewczynka bez dwóch zdań [emoji3] jeju, urosłam do rangi eksperta od Ramziego, haha [emoji41][emoji41][emoji41][emoji38]

Witam, jestem tutaj nowa Jak narazie to wstrzymywałam się od jakichkolwiek forum. Wolałam przeczekać do odpowiedniego momentu Jestem w 11 tygodniu i 3 dniu. Jutro mam wizytę u mojego gina a w środę prenatalne. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Hej :)
Wszystko będzie dobrze :)
Trzymam kciuki !!
Daj znać po wizycie u gina :)

reklama
Do góry