Silje1008
Fanka BB :)
Ja mam wysoką bo coś koło 2 i będzie syn, więc nie prawda
Ale 2 to wysoka przeziernosc niska to np 1, 1.2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wysoką bo coś koło 2 i będzie syn, więc nie prawda
Właśnie bardzo się tego boję, bo wcześniej już miałam problemy z kręgosłupem, wiem jak to dziadostwo potrafi dokuczyć... u mnie dochodzą jeszcze zwyrodnienia bioder, a bardzo nie chcę CC
Ale jesteście daleko, u mnie dzisiaj 12+1 a w sobotę prenatalne. Już zaczynam się stresować czy wszystko z maluszkiem w porządku
Wkurza mnie mój telefon od kad go zalałam bo widzę połowę tego co pisze.. Zamiast płaczącej Minki miał być śmiech a o literówkach nie wspomnę no właśnie mówią że wysoka na chłopca niska na dziewczynke my mamy 0.9mm ale o płci nie wiemy [emoji23] nie wierzę w takie rzeczy ale lubię robić takie statystyki itp kiedyś książke napisze z własnymi wynikami [emoji23][emoji23]
U mnie dopiero 10+1....Ale jesteście daleko, u mnie dzisiaj 12+1 a w sobotę prenatalne. Już zaczynam się stresować czy wszystko z maluszkiem w porządku
To może właśnie spróbuj się zapisać do jakiegoś dobrego fizjo. Na prawdę fizjoterapia może bardzo duzo pomox. Ja tym razem planuje chodzić do fizjo po porodzie bo jak sobie przypomnę to nietrzymanie moczu itp to mnie skręca [emoji6]Właśnie bardzo się tego boję, bo wcześniej już miałam problemy z kręgosłupem, wiem jak to dziadostwo potrafi dokuczyć... u mnie dochodzą jeszcze zwyrodnienia bioder, a bardzo nie chcę CC
Ja 11+2 dopiero[emoji6] w poniedziałek dopiero mam prenatalne i test pappa[emoji6] w pierwszej ciąży pappy nie robiłam a teraz dostałam skierowanie z medicover więc skorzystam [emoji6]Ja dopiero jestem 11+ 5 też bym chciala już dalej być ale i tak uważam że zleciało juz
A właśnie pomyślałam że chyba jestem "najmłodsza"[emoji6][emoji6]U mnie dopiero 10+1....
Ja też w poniedziałek prenatalne mamTo może właśnie spróbuj się zapisać do jakiegoś dobrego fizjo. Na prawdę fizjoterapia może bardzo duzo pomox. Ja tym razem planuje chodzić do fizjo po porodzie bo jak sobie przypomnę to nietrzymanie moczu itp to mnie skręca [emoji6]Ja 11+2 dopiero[emoji6] w poniedziałek dopiero mam prenatalne i test pappa[emoji6] w pierwszej ciąży pappy nie robiłam a teraz dostałam skierowanie z medicover więc skorzystam [emoji6]