reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Właśnie bardzo się tego boję, bo wcześniej już miałam problemy z kręgosłupem, wiem jak to dziadostwo potrafi dokuczyć... u mnie dochodzą jeszcze zwyrodnienia bioder, a bardzo nie chcę CC :(

No czasami to jest nieuniknione:/. Ja tez w pierwszej nie chciałam cc, ale nagle wyszło. Dzisiaj to sobie naturalnego porodu nie wyobrażam;)

Nie mogłam za pierwszym razem dodać zdjęcia. Pianistka, szczególnie na twoją opinię tu liczę :)
Patrzę na to z przymrużeniem oka, ale wiecie z końcem grudnia zaczynają się wyprzedaże i nie wiem czy mam szykować kasę czy nie (jak dziewczynka to mam całą komórkę rzeczy :)).
IMG_20181206_101544401.jpeg

Załączniki

• IMG_20181206_101544401.jpeg
    IMG_20181206_101544401.jpeg
    47,9 KB · Wyświetleń: 338
Wkurza mnie mój telefon od kad go zalałam bo widzę połowę tego co pisze.. Zamiast płaczącej Minki miał być śmiech a o literówkach nie wspomnę no właśnie mówią że wysoka na chłopca niska na dziewczynke my mamy 0.9mm ale o płci nie wiemy [emoji23] nie wierzę w takie rzeczy ale lubię robić takie statystyki itp :) kiedyś książke napisze z własnymi wynikami [emoji23][emoji23]

W pierwszej miałam 1.8 i rzeczywiście syn się urodził:) ale czy przwziernosc nie zmienia się w zależności od tygodnia badania? Inna będzie w 11, a inna w 13 tyg chyba?

Właśnie bardzo się tego boję, bo wcześniej już miałam problemy z kręgosłupem, wiem jak to dziadostwo potrafi dokuczyć... u mnie dochodzą jeszcze zwyrodnienia bioder, a bardzo nie chcę CC :(
To może właśnie spróbuj się zapisać do jakiegoś dobrego fizjo. Na prawdę fizjoterapia może bardzo duzo pomox. Ja tym razem planuje chodzić do fizjo po porodzie bo jak sobie przypomnę to nietrzymanie moczu itp to mnie skręca [emoji6]
Ja dopiero jestem 11+ 5 też bym chciala już dalej być ale i tak uważam że zleciało juz
Ja 11+2 dopiero[emoji6] w poniedziałek dopiero mam prenatalne i test pappa[emoji6] w pierwszej ciąży pappy nie robiłam a teraz dostałam skierowanie z medicover więc skorzystam [emoji6]

reklama
To może właśnie spróbuj się zapisać do jakiegoś dobrego fizjo. Na prawdę fizjoterapia może bardzo duzo pomox. Ja tym razem planuje chodzić do fizjo po porodzie bo jak sobie przypomnę to nietrzymanie moczu itp to mnie skręca [emoji6]Ja 11+2 dopiero[emoji6] w poniedziałek dopiero mam prenatalne i test pappa[emoji6] w pierwszej ciąży pappy nie robiłam a teraz dostałam skierowanie z medicover więc skorzystam [emoji6]
Ja też w poniedziałek prenatalne mam

Do góry