reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Córka mi się rozchorowala, gluty, gorączka, biegunka. Ja to samo tyle że siebie nie wiem jak leczyć. Macie może jakieś pomysły jak półtorarocznej dziewczynce złapać mocz? Próbowałam różnymi sposobami i nie udało się. Czy wiecie może czy można wyparzac plastikowy nocnik?
Moja na równe półtora roku rzuciła na dobre pampersy.
A mocz pobierałam jej tak, że jak wstała rano to kazałam jej kucnąć pod prysznicem i bez problemu mi nasisiusiała do kubka, który trzymałam

Ja mam wysoką bo coś koło 2 i będzie syn, więc nie prawda :)
Wkurza mnie mój telefon od kad go zalałam bo widzę połowę tego co pisze.. Zamiast płaczącej Minki miał być śmiech a o literówkach nie wspomnę no właśnie mówią że wysoka na chłopca niska na dziewczynke my mamy 0.9mm ale o płci nie wiemy [emoji23] nie wierzę w takie rzeczy ale lubię robić takie statystyki itp :) kiedyś książke napisze z własnymi wynikami [emoji23][emoji23]

Wkurza mnie mój telefon od kad go zalałam bo widzę połowę tego co pisze.. Zamiast płaczącej Minki miał być śmiech a o literówkach nie wspomnę no właśnie mówią że wysoka na chłopca niska na dziewczynke my mamy 0.9mm ale o płci nie wiemy [emoji23] nie wierzę w takie rzeczy ale lubię robić takie statystyki itp :) kiedyś książke napisze z własnymi wynikami [emoji23][emoji23]
Ja mam nadzieję, że za 6dni zobaczy gin płeć i nie będę musiała wrozyc z innych pomiarów ;-) Póki co to z ph moczu, zachcianek ciazowych wychodzi syn ;-) Ja intuicyjnie czuję córkę ;-)

Ja mam nadzieję, że za 6dni zobaczy gin płeć i nie będę musiała wrozyc z innych pomiarów ;-) Póki co to z ph moczu, zachcianek ciazowych wychodzi syn ;-) Ja intuicyjnie czuję córkę ;-)
Trzymam kciuki za upragnioną płeć :) my zachcianki dzięwczynkowe, wszystkie toeore ramzi itp chlopczykowe ph cały czas w granicach 6..i na wczorajszym zdjęciu wydaje mi się że główka chlopczykowa:) dowiemy się w styczniu :)

Hej dwupaki. Ja wczoraj zaczęłam 15 tydzień [emoji7] i muszę wam powiedzieć ze o ile mnie organizm nie oszukuje to we wtorek w nocy jak leżałam a dodam ze zjadłam żelki miałam pierwszy raz takie uczucie jakby łaskotania tak niziutko! Mam nadzieje ze to pierwsze oznaki mojego małego człowieka. Dzisiaj leniwie spędzamy dzień w lozku. Nie miałam siły wstać zaprowadzic młodej wiec będzie zalegała ze mną i budowała z klocków a później jak to przystało na mame przedszkolanke dorwiemy jakieś książki coby trochę się pouczyć :)

Moja na równe półtora roku rzuciła na dobre pampersy.
A mocz pobierałam jej tak, że jak wstała rano to kazałam jej kucnąć pod prysznicem i bez problemu mi nasisiusiała do kubka, który trzymałam
To niestety moja jeszcze nie jest na tyle rozumna, też próbowałam w wannie na stojąco bo strumień wody na nią działa ale jak tylko widzi że podstawiam jej kubeczek to bardzo się denerwuje

reklama
To niestety moja jeszcze nie jest na tyle rozumna, też próbowałam w wannie na stojąco bo strumień wody na nią działa ale jak tylko widzi że podstawiam jej kubeczek to bardzo się denerwuje
Kiedyś czytałam na fb jak jedna mama powiedziała w laboratorium, że ma mocz dziecka z nocnika. I nie przyjęli jej, bo powiedzieli, że wyjdzie fałszywy wynik z ogromną ilością bakterii

Do ogólnego badania nie musi być dużo, ja dawałam tak z 1.5cm kubeczka

Do góry