reklama
Vivienne 1
Fanka BB :)
Ja dopiero jestem 11+ 5 też bym chciala już dalej być ale i tak uważam że zleciało juzAle jesteście daleko, u mnie dzisiaj 12+1 a w sobotę prenatalne. Już zaczynam się stresować czy wszystko z maluszkiem w porządku
Monafkinia
Moja na równe półtora roku rzuciła na dobre pampersy.Córka mi się rozchorowala, gluty, gorączka, biegunka. Ja to samo tyle że siebie nie wiem jak leczyć. Macie może jakieś pomysły jak półtorarocznej dziewczynce złapać mocz? Próbowałam różnymi sposobami i nie udało się. Czy wiecie może czy można wyparzac plastikowy nocnik?
A mocz pobierałam jej tak, że jak wstała rano to kazałam jej kucnąć pod prysznicem i bez problemu mi nasisiusiała do kubka, który trzymałam
Grabcia123
U mnie pół na pół co do przewidywania płciU mbie wysoka a ma byc chłopak ph tez wysokie no normalbie wszystko przemawia na rzecz chłopaka
Grabcia123
Wkurza mnie mój telefon od kad go zalałam bo widzę połowę tego co pisze.. Zamiast płaczącej Minki miał być śmiech a o literówkach nie wspomnę no właśnie mówią że wysoka na chłopca niska na dziewczynke my mamy 0.9mm ale o płci nie wiemy [emoji23] nie wierzę w takie rzeczy ale lubię robić takie statystyki itp kiedyś książke napisze z własnymi wynikami [emoji23][emoji23]Ja mam wysoką bo coś koło 2 i będzie syn, więc nie prawda
Ja-ga
Ja mam nadzieję, że za 6dni zobaczy gin płeć i nie będę musiała wrozyc z innych pomiarów ;-) Póki co to z ph moczu, zachcianek ciazowych wychodzi syn ;-) Ja intuicyjnie czuję córkę ;-)Wkurza mnie mój telefon od kad go zalałam bo widzę połowę tego co pisze.. Zamiast płaczącej Minki miał być śmiech a o literówkach nie wspomnę no właśnie mówią że wysoka na chłopca niska na dziewczynke my mamy 0.9mm ale o płci nie wiemy [emoji23] nie wierzę w takie rzeczy ale lubię robić takie statystyki itp kiedyś książke napisze z własnymi wynikami [emoji23][emoji23]
Grabcia123
Trzymam kciuki za upragnioną płeć my zachcianki dzięwczynkowe, wszystkie toeore ramzi itp chlopczykowe ph cały czas w granicach 6..i na wczorajszym zdjęciu wydaje mi się że główka chlopczykowa dowiemy się w styczniuJa mam nadzieję, że za 6dni zobaczy gin płeć i nie będę musiała wrozyc z innych pomiarów ;-) Póki co to z ph moczu, zachcianek ciazowych wychodzi syn ;-) Ja intuicyjnie czuję córkę ;-)
Zaskoczona2013
Hej dwupaki. Ja wczoraj zaczęłam 15 tydzień [emoji7] i muszę wam powiedzieć ze o ile mnie organizm nie oszukuje to we wtorek w nocy jak leżałam a dodam ze zjadłam żelki miałam pierwszy raz takie uczucie jakby łaskotania tak niziutko! Mam nadzieje ze to pierwsze oznaki mojego małego człowieka. Dzisiaj leniwie spędzamy dzień w lozku. Nie miałam siły wstać zaprowadzic młodej wiec będzie zalegała ze mną i budowała z klocków a później jak to przystało na mame przedszkolanke dorwiemy jakieś książki coby trochę się pouczyć
milena1706
To niestety moja jeszcze nie jest na tyle rozumna, też próbowałam w wannie na stojąco bo strumień wody na nią działa ale jak tylko widzi że podstawiam jej kubeczek to bardzo się denerwujeMoja na równe półtora roku rzuciła na dobre pampersy.
A mocz pobierałam jej tak, że jak wstała rano to kazałam jej kucnąć pod prysznicem i bez problemu mi nasisiusiała do kubka, który trzymałam
reklama
Monafkinia
Kiedyś czytałam na fb jak jedna mama powiedziała w laboratorium, że ma mocz dziecka z nocnika. I nie przyjęli jej, bo powiedzieli, że wyjdzie fałszywy wynik z ogromną ilością bakteriiTo niestety moja jeszcze nie jest na tyle rozumna, też próbowałam w wannie na stojąco bo strumień wody na nią działa ale jak tylko widzi że podstawiam jej kubeczek to bardzo się denerwuje
Do ogólnego badania nie musi być dużo, ja dawałam tak z 1.5cm kubeczka