U mbie wysoka a ma byc chłopak ph tez wysokie no normalbie wszystko przemawia na rzecz chłopakaA ja właśnie usłyszałam na innym forum kolejna teorie co do płci[emoji22] że biksa przeziernosc zwiastuje dziewczynke... Sprawdziło się u was??
Mój młody jeszcze w łóżku zaraz zobaczy swój Mikolajkowe prezent [emoji3][emoji848]
reklama
Ela1990
Fanka BB :)
Tak są takie woreczki specjalne dla dziewczynek. Ja tak lapalam nawet jak cora już biegala [emoji6] ważne żeby moczu nie przelewać tylko w tym worku się zanosi (ja dodatkowo wklasalam w ten pojemnik)Sa takie woreczki do lapania moczu. Nie wiem czy znasz? Korzystam z tego z synkiem. Musimy kontolowac co miesiac i tak nam chyba najlatwiej.
Anolik
Przed Nickiem wystarczy postawić @ . Np. @Vivienne1Dziewczyny jak się cytuje nicki? Wiecie może co się dzieje z Nati?
No fakt to ciezka sprawa. Nam tez czasami nie wychodzi. Mimi wszystki chyba u chlopca łatwiej zlapacPróbowałam z tymi woreczkami i nigdy nam się nie udaje bo albo się odklei i tylko krople trafią do woreczka
Kaamilaaa
I ja również witam sie w drugim trymestrze [emoji106][emoji137]Cześć Dwupaczki w tym tygodniu 2 trymestr rozpoczęty już bezdyskusyjnie (każda apka mi to powie [emoji16]), witajcie z początkiem 15 tygodnia. Przede mną dłuuuugi czwartek. Do czasu pójścia na zwolnienie,włącznie z dzisiejszym, pozostało mi ich 5. )
Miłego dnia!
Az cyknelam fotke z tej okazji [emoji106]
Mam to samo boli jak cholera [emoji52]Ostatnio robiłam ogórkową - zrobiłam wielki gar na 3 dni [emoji23][emoji23] mniam!
Dziewczyny, jak mnie kręgosłup boli... z dnia na dzień czuję coraz większy ucisk na wysokości pośladka boli jak chodzę. Grrr...
Chodzi ci o @NatBluebell ?Dziewczyny jak się cytuje nicki? Wiecie może co się dzieje z Nati?
Jak chcesz wspomniec kogos to piszesz @nick
Załączniki
Ja mam wysoką bo coś koło 2 i będzie syn, więc nie prawdaA ja właśnie usłyszałam na innym forum kolejna teorie co do płci[emoji22] że biksa przeziernosc zwiastuje dziewczynke... Sprawdziło się u was??
Mój młody jeszcze w łóżku zaraz zobaczy swój Mikolajkowe prezent [emoji3][emoji848]
Anolik
Mam nadzieję, że tak będzie. Jak na razie jeszcze nic nie mam dla maluszka, zostawiam te sprawy właśnie na zwolnienie [emoji6]Jak pojedziecie na l4 to wpadniecie w szal przygotowan wszystkiego dla bobasa to tez szybko leci
Ja w poerwszej ciąży bylam w domu 1,5 miesiaca to ledwo zdazylam. Ciagle pranie i prasowanie
Co dzisiaj na obiad? Ja zrobię zupe ogorkowa bo dawno nie jadlam
I ja też.dziś 13+1Cześć
U mnie dzisiaj 13+1 (wg usg 13+4) to już 14.
Szybko zleci mam nadzieję te 5 tygodni
Teraz juz czas szybko goni.
Ja dzisiaj wyjatkowo dobrze spalam ale miałam jakieś dziwne sny. Ani razy sie nie budzilam ani ja ani synek wczoraj tak go dziadek wymeczyl, ze nie byl.w stanie dzisiaj wstac co zlobka zmotywowal go Mikolaj
Pianistka1991
Właśnie bardzo się tego boję, bo wcześniej już miałam problemy z kręgosłupem, wiem jak to dziadostwo potrafi dokuczyć... u mnie dochodzą jeszcze zwyrodnienia bioder, a bardzo nie chcę CCTo moze być początek rwy kulszowej. Sproboj już zadziałac z jakąś fizjoterapia bo w miarę postępu ciąży może być coraz gorzej. Nie chcę straszyć ale znajoma miała rwe, w ciąży się nasiliła aż w końcu miała cc z tego powodu...
reklama