reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
:-) :)Hejka. Ja dzisiaj pochwaliłam się wszem i wobec że jestem w ciąży a co :) tak przy Mikołajkach sobie prezent zrobiłam...
Teraz ściągam małego z łóżka i do szkoły a ja do pracy na cały dzień...

Ale powiem wam że odkąd wróciłam do pracy dzień jakiś taki lepszy więcej energii i wogole :)

Jak pojedziecie na l4 to wpadniecie w szal przygotowan wszystkiego dla bobasa to tez szybko leci :)
Ja w poerwszej ciąży bylam w domu 1,5 miesiaca to ledwo zdazylam. Ciagle pranie i prasowanie :)

Co dzisiaj na obiad? Ja zrobię zupe ogorkowa bo dawno nie jadlam :)

Ja dzisiaj inspiracja z alaantkowego blw:) krem z ciecierzycy i kurczak we włoskich smakach:)

Córka mi się rozchorowala, gluty, gorączka, biegunka. Ja to samo tyle że siebie nie wiem jak leczyć. Macie może jakieś pomysły jak półtorarocznej dziewczynce złapać mocz? Próbowałam różnymi sposobami i nie udało się. Czy wiecie może czy można wyparzac plastikowy nocnik?

Dziewczyny jak się cytuje nicki? Wiecie może co się dzieje z Nati?
Nie wiem, też o niej myślę.

U nas dziś od rana szał ciał z okazji Mikołaja. Mikołaj przyniósł też malutkie skarpetki dla dzidziusia...i takim sposobem syn dowiedział się, że będzie starszym bratem. Spytał tylko "serio już jest w brzuchu?". Po czym zajął się prezentami. Ale przed chwilą z troską mówi do mnie "dobrze, że masz mamusiu taki ciepły sweterek, będzie grzal dzidziusia" :-)
Po południu lekarz i załatwianie spraw przed wyjazdem córki...wiec pewnie dzień szybko nam zleci. Póki co mam zamiar z okazji Mikolaja poleniuchowac i poczytać :-) Oprócz ciepłego sweterka z reniferem Mikolaj przyniosl mi też śliwki w czekoladzie...będą pyszne do kawy i książki :-) :-D
Miłego dnia Dziewczyny :-)

A ja właśnie usłyszałam na innym forum kolejna teorie co do płci[emoji22] że biksa przeziernosc zwiastuje dziewczynke... Sprawdziło się u was??
Mój młody jeszcze w łóżku zaraz zobaczy swój Mikolajkowe prezent [emoji3][emoji848]

Córka mi się rozchorowala, gluty, gorączka, biegunka. Ja to samo tyle że siebie nie wiem jak leczyć. Macie może jakieś pomysły jak półtorarocznej dziewczynce złapać mocz? Próbowałam różnymi sposobami i nie udało się. Czy wiecie może czy można wyparzac plastikowy nocnik?
Sa takie woreczki do lapania moczu. Nie wiem czy znasz? Korzystam z tego z synkiem. Musimy kontolowac co miesiac i tak nam chyba najlatwiej.

Ostatnio robiłam ogórkową - zrobiłam wielki gar na 3 dni [emoji23][emoji23] mniam!

Dziewczyny, jak mnie kręgosłup boli... z dnia na dzień czuję coraz większy ucisk na wysokości pośladka :( boli jak chodzę. Grrr... :(
To moze być początek rwy kulszowej. Sproboj już zadziałac z jakąś fizjoterapia bo w miarę postępu ciąży może być coraz gorzej. Nie chcę straszyć ale znajoma miała rwe, w ciąży się nasiliła aż w końcu miała cc z tego powodu...

reklama
Do góry