reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Czesc dziewczyny.Milo mi was poznac.Pozwolilam sie wprosic na forum ;) Czy ktoras z was bedac w 6 tyg miala usg? Bylo widac serduszko? Ja dopiero mam wizyte w srode.Jakie macie Beta hcg? Jest ktos z terminem na 3.06.19 ?

Ja tę noc miałam okropną, niespokojną. Śniło mi się że miesiączki dostałam i leciałam o 3.30 sprawdzić czy na pewno jej nie ma :) zrobiłam kolejny test dzisiaj rano dla pewności. Brzuch mnie cały czas pobolewa ale tak z prawej strony (tam gdzie była owulacja). Czy może się nie pojawić plamienie implantacyjne?
20181008_073846.jpg

Załączniki

• 20181008_073846.jpg
    20181008_073846.jpg
    71,5 KB · Wyświetleń: 281
reklama
Jak tobisz suwaczek?
Martwią mnie tylko bóle w podbrzuszu i krzyż normalnie jak na miesiaczke. Mialyscie tak?
Ja tak nie mialam i nie mam ale to podobno normalne nawet przez caly pierwszy trymestr [emoji6]
Czesc dziewczyny.Milo mi was poznac.Pozwolilam sie wprosic na forum ;) Czy ktoras z was bedac w 6 tyg miala usg? Bylo widac serduszko? Ja dopiero mam wizyte w srode.Jakie macie Beta hcg? Jest ktos z terminem na 3.06.19 ?
Witaj [emoji1]
Ja bety nie badalam [emoji6]
Zalezy jak liczysz 6tc [emoji6] jak powyzej 6+0 to serduszko powinno byc, o ile ciaza nie jest młodsza [emoji6]
Ja mam dzis wtzyte i 6t2d :) też jestem ciekawa czy będzie serduszko
Trzymam kciuki [emoji110]
W ogóle jestem dziś mega niewyspana, synek od 6 już na nogach, jeszcze w nocy sie budziłam i było mi niedobrze :(
[emoji20] biedna jestes z tymi nockami przy maluchu [emoji20]

Do góry