reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam Was w niedzielę. Jak ją spędzacie??, my już byliśmy na długim spacerze z psem.
Czy są tu jakieś aktywne mamy, które ćwiczą? Bo ja w sumie co dziennie biegam i ćwiczę. Czuję się dobrze + 100 energii więc nie rezygnuje, tylko mniej intensywnie, dla mnie położyć się i leżeć to dramat. Tylko chyba brzuszki trzeba odpuścić jak myślicie?

Ja bym wolała poczekać, tylko wizyta dopiero 28 października. Natomiast dziennie biegałem od 3 do 5 km dla mojego organizmu to będzie szok jak przestanę. Trochę poczytałam i wiem że można biegać, ale tętno do 140 i ma 45 min. Skoro nie plamę brzuch mnie nie boli to będę nadal aktywna plus pocwicze zestawy dla ciężarnych zamiast brzuszków ;)
Ja też biegałam codziennie ale teraz tylko maszeruję, plus basen i joga. No i niestety u mnie z energią jest odwrotnie zasypiam na stojąco i ciągle jestem zmęczona.

reklama
Witam się dziewczyny w mojej jakże wczesnej ciąży [emoji4] testy z dzisiaj. Dzisiaj termin @
20181007_183211.jpg

Załączniki

• 20181007_183211.jpg
    20181007_183211.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 390
reklama
Do góry