reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No tak, ale te np hiv czy kila to moze lepiej mieć. Chociaż pozniej sa jeszcze raz powtarzane te wyniki więc bedziesz miala. Bardziej chodzi mi pozniej o przyjecie do szpitala
Te badania rowniez mam wpisane w ksiazecze...
No i teraz sie zastanawiam czy iść jutro tam specjalnie po te wyniki czy odpuścić... kurcze nie wiem...

reklama
Te badania rowniez mam wpisane w ksiazecze...
No i teraz sie zastanawiam czy iść jutro tam specjalnie po te wyniki czy odpuścić... kurcze nie wiem...
U mnie w szpitalu mimo książeczki do porodu wymagali tez na papierze niektore wyniki. Tyle, ze w 3 trymestrze będziesz robic jeszcze raz więc może po co jedzic

U mnie w szpitalu mimo książeczki do porodu wymagali tez na papierze niektore wyniki. Tyle, ze w 3 trymestrze będziesz robic jeszcze raz więc może po co jedzic
No cześć pozniej bedzie sie powtarzac ale chodzi mi glownie o te pierwsze.
Pytalam innych kolezanek i mowia ze lepiej pojsc i porosic o wydanie wszystkich badan wiec jutro sie przejdę

No cześć pozniej bedzie sie powtarzac ale chodzi mi glownie o te pierwsze.
Pytalam innych kolezanek i mowia ze lepiej pojsc i porosic o wydanie wszystkich badan wiec jutro sie przejdę
No jak nie bedzie to dla Ciebie duzym problemem to lepiej tak. Ja teraz tez mhsze wszystkie wybiki wydrukować bo mam tylko w systemie. Wszystkie oprocz poufnych bo te dostalam do reki i lekarz mi nie zabieral

Cześć dziewczyny :)
Chwile mnie nie było ale ostatnio same problemu spadły na głowę :(
Kochane mam pytanie do dziewczyn które już są po badaniu usg genetycznym :)
Jakie miałyście wartości dla poszczególnych wad ?

Ja nie mam wyniku, jak coś będzie nie tak lekarz ma dzwonić. Jeśli jest ok, to omawiamy pappe na następnej wizycie 27.12

Cześć mamusie.. Ja po mega ciężkim dniu umieram..tak mnie na koniec polamalo że masakra.. Mdłości że toaleta co 5 sekund ból głowy że łzy do oczu się cisna.. Może to stres przed jutrem jeszcze po tych moich snach ostatnich...
Gratuluję wszystkich udanych wizyt :)
Co do spania z dziećmi... Nasz nigdy nie spal z nami ale on od początku dobrze sypial.. Teraz już śpi u siebie w swoim łóżku :) ale wogole po 1 urodzinach tak wydoroslal.. Rzucił smoczek poszedł spać do siebie koniec koncow rzucił pampersa.. Ahh szybko to mija.. Za miesiąc kończy 2 lata..

My jutro jedziemy omówić wyniki. Gorzej się denerwuje niż samym usg...
Mam nadzieje, że wszystko wyjdzie ok.
Kilka dni cieszylam się, że mdłości przeszły a dziś wszystko na nowo [emoji22]

A ja jak widać sobie wyobrażam. Córka do roku meczyła się z bardzo ostrym azs i łzs gdzie jej ciało, łącznie z twarzą było pokryte sączącymi ranami, drapała się całe noce do krwi tak że po prostu w nocy z mężem ją trzymalismy i do tego spała w bandażach, o coś takiego

Biedulka:(((( lepiej jest teraz?

reklama
Do góry