reklama
U nas dla wygody swojej go wzielam do lozka jak mial moze 3 miesiące i zadomowil sie na dobreJa bym na twoim miejscu starala sie bardzo uwazac a juz na pewno ni pozwalała siadac na brzuchu i skakać.
A co do spania z dzieckiem to dla mnie abstrakcja totalna. Moj mlody od początku śpi w swoim łóżku, od okolo roczku juz spi w swoim pokoju sam, potem tylko na drugie urodziny zmienilismy mu łóżeczko turystyczne na normalne łóżko. Nie wyobrazam sobie spac z dzieckiem. Super [emoji7][emoji7]
Tyle, ze nam to nie przeszkadza. Tyle, ze jak bede miala brzuch to juz gorzej dlatego dostawimy mu łóżeczko do naszego lozka i moze sie jakoś przekona. On ma swoj pokoj, ale tam jest tylko bawialnia bo nawet łóżka tam nie ma.
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny takiego smaka rano mialam na pyszny obiadek a wyszlo z tego ze znow caly dzien mdlosci i wymioty... zjadlam tylko mandarynki i kilka frytek..nic nie umiem w siebie wcisnąć.. nawet po wodzie mnie mdli a jednocześnie jestem okropnie glodna [emoji58]
Jeszcze gotujac obiad tak sie poparzylam w reke ze szkoda slow...[emoji58]
Pianistka1991
Biedna... nie znam tego uczucia, bo nawet jak nie mam apetytu i jest mi niedobrze to po jedzeniu od razu odpuszcza, dlatego jem bardzo często. Banan dziś nasycił mnie jedynie na godzinę... masakra ^^Dziewczyny takiego smaka rano mialam na pyszny obiadek a wyszlo z tego ze znow caly dzien mdlosci i wymioty... zjadlam tylko mandarynki i kilka frytek..nic nie umiem w siebie wcisnąć.. nawet po wodzie mnie mdli a jednocześnie jestem okropnie glodna [emoji58]
Pianistka1991
Ja na to pytanie będę mogła odpowiedzieć w najbliższy poniedziałek, póki co miałam tylko USG. Na wyniki z krwi czekam 2 tygodnieCześć dziewczyny
Chwile mnie nie było ale ostatnio same problemu spadły na głowę
Kochane mam pytanie do dziewczyn które już są po badaniu usg genetycznym
Jakie miałyście wartości dla poszczególnych wad ?
Kaamilaaa
U mnie to wygladalo tak jak na foto.Cześć dziewczyny
Chwile mnie nie było ale ostatnio same problemu spadły na głowę
Kochane mam pytanie do dziewczyn które już są po badaniu usg genetycznym
Jakie miałyście wartości dla poszczególnych wad ?
Dla mnie spanie z dzieckiem to zadna wygoda [emoji6] a do tego pozniej dziecko trzeba oduczyc... no nie wyobrażam sobie tego [emoji6] tym bardziej w ciąży jak juz brzuch większy [emoji6]U nas dla wygody swojej go wzielam do lozka jak mial moze 3 miesiące i zadomowil sie na dobre
Tyle, ze nam to nie przeszkadza. Tyle, ze jak bede miala brzuch to juz gorzej dlatego dostawimy mu łóżeczko do naszego lozka i moze sie jakoś przekona. On ma swoj pokoj, ale tam jest tylko bawialnia bo nawet łóżka tam nie ma.
Załączniki
milena1706
A ja jak widać sobie wyobrażam. Córka do roku meczyła się z bardzo ostrym azs i łzs gdzie jej ciało, łącznie z twarzą było pokryte sączącymi ranami, drapała się całe noce do krwi tak że po prostu w nocy z mężem ją trzymalismy i do tego spała w bandażach, o coś takiegoJa bym na twoim miejscu starala sie bardzo uwazac a juz na pewno ni pozwalała siadac na brzuchu i skakać.
A co do spania z dzieckiem to dla mnie abstrakcja totalna. Moj mlody od początku śpi w swoim łóżku, od okolo roczku juz spi w swoim pokoju sam, potem tylko na drugie urodziny zmienilismy mu łóżeczko turystyczne na normalne łóżko. Nie wyobrazam sobie spac z dzieckiem. Super [emoji7][emoji7]
Załączniki
Pianistka1991
BiedactwoA ja jak widać sobie wyobrażam. Córka do roku meczyła się z bardzo ostrym azs i łzs gdzie jej ciało, łącznie z twarzą było pokryte sączącymi ranami, drapała się całe noce do krwi tak że po prostu w nocy z mężem ją trzymalismy i do tego spała w bandażach, o coś takiego
Wszystko jest kwestią okoliczności - bardzo indywidualną.
Zakładam, że zrobię wszystko żeby nauczyć dziecko spaćcw swoim łóżku, ale jak będzie w praktyce - nie mam pojęcia.
Kaamilaaa
Jeju biedactwo [emoji22]A ja jak widać sobie wyobrażam. Córka do roku meczyła się z bardzo ostrym azs i łzs gdzie jej ciało, łącznie z twarzą było pokryte sączącymi ranami, drapała się całe noce do krwi tak że po prostu w nocy z mężem ją trzymalismy i do tego spała w bandażach, o coś takiego
No ty sobie wyobrazasz a ja nie i tyle, kazda z nas jest przeciez inna [emoji6]
reklama
Pati111
A to już skorygowane o pappe ?U mnie to wygladalo tak jak na foto.Dla mnie spanie z dzieckiem to zadna wygoda [emoji6] a do tego pozniej dziecko trzeba oduczyc... no nie wyobrażam sobie tego [emoji6] tym bardziej w ciąży jak juz brzuch większy [emoji6]Zobacz załącznik 922107