Hehe biedny mąż kochana no co Ci mam powiedzieć...hormony też robie wojny o nic...i też mi męża szkodaAle jestem dzisiaj nieznośna! Przez te nerwy z lekarzem, pewnie przez hormony trzy razy bardziej przezywam niz normalnie. Ginekologow w mieście jest ze 30 z czego z 10 w szpitalu przyjmuje więc luz ogarne to jakos a kase no trudno bede wydawac dodatkowo.
To co zrobilam mężowi to już przesada. Przyszedl z pracy ja cos tam sie krecilam i nie zarejestrowalam ze dal mi buziaka na przywitanie. Po 5 minutach zrobiłam mu awanturę, ze nawet buziaka nie dostalam!
Biedny mi sie tlumaczyl i przypomnial mi sytuację i faktycznie dostalam tegoz buziaka. Na koniec to on się juz trochę zdenerwowal ta sytuacja...
reklama
Ja niestety termometru nie mam jakiego polecić. Mam 4 (w tym z lidla do ucha) i zaden nie jest tak dobry jak zwyczajny stary rteciowy. U nas sprawdza się najepiej mierzony pod pachą elektroniczny z apteki za 15 zl bodajże ale firmy nie znam.Ja dziś miałam mega zapieprz w pracy i co weszłam na forum to mi wlazil klient....jeszcze dwa tygodnie i l4 strasznie mnie bolą plecy od siedzenia....
Mój synek ma zawalona krtan i mąż z nim na l4 siedzi...
Dziewczyny jakie polecacie termometry? Synek pierwszy raz mi zachorował od 3 lat i mam w domu tylko taki bzdetny na podczerwień z Lidla- zle mi mierzy.raz tak raz tak. Możecie coś polecić?
milena1706
Fanka BB :)
Sądzicie że może coś się stać jak córka często kopie, skacze mi po brzuchu? Oczywiście robi to nieświadomie bo ma dopiero 1,5 roku i np siada mi na brzuchu i skacze albo jak się wierci to kopnie niechcący. Czasem to jest taki ból że mnie zwija. Strasznie się boję ale czasem nawet nie zdążę zareagować
U mnie to samo :/Sądzicie że może coś się stać jak córka często kopie, skacze mi po brzuchu? Oczywiście robi to nieświadomie bo ma dopiero 1,5 roku i np siada mi na brzuchu i skacze albo jak się wierci to kopnie niechcący. Czasem to jest taki ból że mnie zwija. Strasznie się boję ale czasem nawet nie zdążę zareagować
Teraz jak powiem to na szczescie rozumie (chyba) ze tam jest dzidziuś i podchodzi z dystansem do brzuszka ale w nocy jak spimy razem to już nie moge mieć takiej pewnoscii czasami mnie kopnie. Albo glowa bo on sie musi w nicy wtulac i czasami wtula sie w brzuch wlasnie
milena1706
Nasza też niestety śpi z nami i właśnie wtedy też mi się dostajeU mnie to samo :/
Teraz jak powiem to na szczescie rozumie (chyba) ze tam jest dzidziuś i podchodzi z dystansem do brzuszka ale w nocy jak spimy razem to już nie moge mieć takiej pewnoscii czasami mnie kopnie. Albo glowa bo on sie musi w nicy wtulac i czasami wtula sie w brzuch wlasnie
Gdzieś kiedyś czytałam, ze dzidzia jest mocno chroniona w brzuszku. Wiadomo trzeba uwazac szczegolnie później bo jednak może coś się stać. Ja ile jestem w stanie to kontroluje i planuje "wyprowadzke" synka z lozkaNasza też niestety śpi z nami i właśnie wtedy też mi się dostaje
milena1706
Też planuje w ogóle z naszej sypialni już na swoje żeby poszła ale jakoś ciągle to przeciągam a mąż tylko się złości że nie uczę jej już spać u siebieGdzieś kiedyś czytałam, ze dzidzia jest mocno chroniona w brzuszku. Wiadomo trzeba uwazac szczegolnie później bo jednak może coś się stać. Ja ile jestem w stanie to kontroluje i planuje "wyprowadzke" synka z lozka
Oj z tym to czuję ze u nas będzie jeszcze problem. Tak trochę z mojej winy, bo ja w sumie lubie z nim spacTeż planuje w ogóle z naszej sypialni już na swoje żeby poszła ale jakoś ciągle to przeciągam a mąż tylko się złości że nie uczę jej już spać u siebie
A spanie w drugim pokoju to dla mnie abstrakcja! Co dopiero dla dziecka.
Czuje ze niedlugo będziemy spac w 4 :/ no ale planuję, ze synek bedzie spac w lozeczku dostawionym z jednej strony lozka a maluch w kolysce z drugiej strony no chyba, ze do czerwca tak.mi syn wydorosleje, ze pojdzie spać w swoim pokoju
Monafkinia
Ja po wizycie. Wszystko super
Płeć niewidoczna
13+3
Płeć niewidoczna
13+3
reklama
Kaamilaaa
Ja bym na twoim miejscu starala sie bardzo uwazac a juz na pewno ni pozwalała siadac na brzuchu i skakać.Sądzicie że może coś się stać jak córka często kopie, skacze mi po brzuchu? Oczywiście robi to nieświadomie bo ma dopiero 1,5 roku i np siada mi na brzuchu i skacze albo jak się wierci to kopnie niechcący. Czasem to jest taki ból że mnie zwija. Strasznie się boję ale czasem nawet nie zdążę zareagować
A co do spania z dzieckiem to dla mnie abstrakcja totalna. Moj mlody od początku śpi w swoim łóżku, od okolo roczku juz spi w swoim pokoju sam, potem tylko na drugie urodziny zmienilismy mu łóżeczko turystyczne na normalne łóżko. Nie wyobrazam sobie spac z dzieckiem.
Super [emoji7][emoji7]Ja po wizycie. Wszystko super
Płeć niewidoczna
13+3