Wiol86
Fanka BB :)
Ha! Już wiem! Dziękuję!Korzystasz z aplikacji ? Jesli tak to po prostu kilkasz kilka wiadomosci i u gory strzalke i cytuj [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha! Już wiem! Dziękuję!Korzystasz z aplikacji ? Jesli tak to po prostu kilkasz kilka wiadomosci i u gory strzalke i cytuj [emoji6]
Dzisiaj skonczony 10 tydzieńUfff, to dobrze, że wszystko ok, ale co się najadłaś stresu to Twoje... 3 cm - Maleństwo ) w którym tygodniu jesteś?
Sok z żurawiny jest ponoć nieoceniony w walce z drogami moczowymi, jak wyszły mi gorsze wyniki to się w niego zaopatrzyłam od razu
Ojj, a to dlaczego???Napaliłam się na taki kokon. Potem naczytałam się internetu, żeby pod żadnym pozorem nie zostawiać w tym dziecka bez opieki, a już broń boże żeby w tym spało
Bo nienowle może się udusić jak przekręci się podczas snuOjj, a to dlaczego???
Dziewczyny powiedzcie mi czy to ja jestem przewrażliwiona czy siostra mojego męża przesadza. Zapytała mnie czy jakby jej synek zachorowal i nie mógł isc do prEdszkola to czy bym z nim posiedziala kilka dni...
Mysle ze na samym początku kiedy dzidzia jest na prawde mala i jeszcze nie potrafi sie przekrecac to to nie stanowi zagrozenia [emoji57]Bo nienowle może się udusić jak przekręci się podczas snu
Dobrze, ze sie udalo przynajmniej jeszcze na ten czas co bedzoesz pracować zmieni swoje podejście tylko szkoda, ze od razu takiego nie miala...
Coś sie nie mozemy zebrac do sprzatania a mamy go tyle, ze caly dzien bysmy sprzatali a i tak bedzie malo. Muszę zaczac produkcje pierbiczkow na choinke i chciałabym, zeby mieszkanie bylo już czyste na ten czas.
Sęk w tym że naprawdę mam jej już coraz mniej .....
A no mój, taka moja pasja chpciaz oststnio troche zapomniany... sporo tam zdrowych przepisów może któraś z Was się zainspiruje
Koniecznie !Sprawdzę obowiazkowo i oczywiście pochwale się jak wyszło)) super pasja!