reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy to ja jestem przewrażliwiona czy siostra mojego męża przesadza. Zapytała mnie czy jakby jej synek zachorowal i nie mógł isc do prEdszkola to czy bym z nim posiedziala kilka dni...

Hmmmm, ja bym nie posiedziała. W ciąży nie powinnaś narażać się na ewentualne choroby://

Dobrze, ze sie udalo przynajmniej jeszcze na ten czas co bedzoesz pracować zmieni swoje podejście tylko szkoda, ze od razu takiego nie miala...
Coś sie nie mozemy zebrac do sprzatania a mamy go tyle, ze caly dzien bysmy sprzatali a i tak bedzie malo. Muszę zaczac produkcje pierbiczkow na choinke i chciałabym, zeby mieszkanie bylo już czyste na ten czas.

A masz może sprawdzony przepis na pierniczki?

Sęk w tym że naprawdę mam jej już coraz mniej .....

Biedulka://
Tak naprawdę to jestem pewna, ze się dogadacie:)
Ja jestem jednak przekonana, ze zeby konflikt zarzefnac to dwie strony musza tego chcieć, a Ty swojego partnera znasz najlepiej:) skoro wiesz, ze musisz przeczekać, to na pewno tak jest:)
Pamiętaj, ze my teraz inaczej odbieramy wiele rzeczy, bo hormony szaleją. Z drugiej jednak strony to nie jest wytłumaczenie na wszystko. Wina zawsze jest po dwóch stronach, i na spokojnie trzeba rozważyć co ja w tej kłótni zrobiłem/ łam źle i należy zacząć od siebie:). Ja niestety zauważyłam, ze często fukam na mojego męża ostatnio bez powodu, i aż mi powiedział, ze robię się niemiła. Na szczęście przemyślałam i wiem, ze to on miał racje. Musiałam się zgodzić i przeprosić, był naprawdę w szoku, ze przyznałam mu racje :D

reklama
Do góry