Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jak juz uszyje to na pewno sie pochwale [emoji6]Pochal sie efektami!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak juz uszyje to na pewno sie pochwale [emoji6]Pochal sie efektami!
Eh a on jeszcze teraz taki lobuz sie zrobił. Wiecznie ma swoje zdanie. Na szczescie pozniej przychodzi i przeprasza jak mozna to tak nazwac. Teraz mnie malo nie pobil bo on nie będzie spaci koniec...Pewnie tak, jak siły wrócą i hormony się uspokoją!
Jeżeli chodzi o bóle napieciowe to potwierdzam że masaże działają cuda. Ale niestety to nie to chociaż na pewno spróbuje jak tylko chłop do domu wróci A mnie ból dopadnie.@Berry90 , a jakiś masaż rozluzniajacy na ból głowy? Nie tyle skronie co kark i potylica i uciskanie odpowiednich punktów. U mnie pomaga. Tylko przyczyną moich częstych boli głowy są najprawdopodobniej zbyt spięte mięśnie, począwszy od karku poprzez całą głowę. I niestety tak naprawdę wpływ na stres, sposob życia itd
Przez rok chodziłam po lekarzach (neurolog, fizjoterapeuta, laryngolog, rezonans magnetyczny itd itp)...jestem zdrowa jak ryba...Tylko, że bardzo często nie jestem w stanie funkcjonować przez to spinanie mięśni, gdy jest silne dochodzi do zawrotow głowy i problemów z koncentracją :-\ Takze muszę bardzo Ci współczuję...bo wiem jak podle czuje się czlowiek z takim bólem.
Co do zmian pogody-też je odczuwam, niestety. Ale najgorzej jest w czasie przesilenia wiosennego wtedy zasypiam w pozycji stojącej i dosłownie mam ochote w płakać jak muszę wstać z łóżka :-\
Oj, a może jest w stanie choć po części zrozumieć, ze musi być grzeczny bo dzidzię w brzuszku obudzi? często dzieci mają więcej empatii niż nam się może wydawaćEh a on jeszcze teraz taki lobuz sie zrobił. Wiecznie ma swoje zdanie. Na szczescie pozniej przychodzi i przeprasza jak mozna to tak nazwac. Teraz mnie malo nie pobil bo on nie będzie spaci koniec...
Tak na szczęście on mozna powiedzieć, ze cieszy się z dzidziusia. Czesto mu o nim mówimy i on dużo jak na swoj wiek rozumie. Nie chce tez za dużo, zeby zazdrosci w nim duzej nie obudzic.Oj, a może jest w stanie choć po części zrozumieć, ze musi być grzeczny bo dzidzię w brzuszku obudzi? często dzieci mają więcej empatii niż nam się może wydawać
Miałam kiedyś zabiegi u fizjo, który jest też osteopata i bardzo całościowo podchodzi do organizmu człowieka. Wiedzę miał niesamowitą, a ręce zadziałały cuda. Tylko on uważał, że to jest tylko walka ze skutkami, a przyczyny tkwią w mojej psychice. I faktycznie jest w tym dużo prawdy ;-)Jeżeli chodzi o bóle napieciowe to potwierdzam że masaże działają cuda. Ale niestety to nie to chociaż na pewno spróbuje jak tylko chłop do domu wróci A mnie ból dopadnie.
Ja tak miałam z bólem podczas stosunku. Nie wiedziałam co się dzieje plus wieczne infekcje. 3 lata po gienlologach A okazalo się że to skóra atopowa A nie infekcje I napieciowe bóle mięśni dna miednicy. Wystarczyło kilka sesji u fizjoterapeuty I ginekologiczne terapia manualna (ginekolog uciska od wewnątrz co kawalek napięty mięsień dokladnie tak jak fizjoterapeuta) w tydzień przeszło wszystko minęły 2 lata nic nie wróciło .
Ooo a który ty masz tydzień? Nie pamiętam wszystkichJa już po wizycie u gina, ale bez USG Nabyłam niestety infekcje więc mam przepisaną nystatyne dowcipnie No i na 14 lecę do kardiologa jestem w szoku jak szybko mnie umówiła położną na wizytę.
A w ogóle mam już umówione połówkowe na 21 stycznia szoook
Wow polowkowe szybko pewnie nam teraz zleciJa już po wizycie u gina, ale bez USG Nabyłam niestety infekcje więc mam przepisaną nystatyne dowcipnie No i na 14 lecę do kardiologa jestem w szoku jak szybko mnie umówiła położną na wizytę.
No i super ze tak szybko cie umowili [emoji6] dawaj znac co powie kardio [emoji6]Ja już po wizycie u gina, ale bez USG Nabyłam niestety infekcje więc mam przepisaną nystatyne dowcipnie No i na 14 lecę do kardiologa jestem w szoku jak szybko mnie umówiła położną na wizytę.