reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kama ja się strasznie oszukalam. Wychodzi mega drogo. Za materiał i odrobine wypełnienia bo ja miałam poduszkę zapłaciłam 54 zł :(
Hmmm, to ja tyle dałam za gotowca. Zresztą jeśli o mnie chodzi to nawet nie rozważałam innej opcji, bo ledwo guzik potrafię dobrze przyszyć, a co dopiero taką poduchę zmajstrować [emoji39]

@Berry90 , a jakiś masaż rozluzniajacy na ból głowy? Nie tyle skronie co kark i potylica i uciskanie odpowiednich punktów. U mnie pomaga. Tylko przyczyną moich częstych boli głowy są najprawdopodobniej zbyt spięte mięśnie, począwszy od karku poprzez całą głowę. I niestety tak naprawdę wpływ na stres, sposob życia itd
Przez rok chodziłam po lekarzach (neurolog, fizjoterapeuta, laryngolog, rezonans magnetyczny itd itp)...jestem zdrowa jak ryba...Tylko, że bardzo często nie jestem w stanie funkcjonować przez to spinanie mięśni, gdy jest silne dochodzi do zawrotow głowy i problemów z koncentracją :-\ Takze muszę bardzo Ci współczuję...bo wiem jak podle czuje się czlowiek z takim bólem.
Co do zmian pogody-też je odczuwam, niestety. Ale najgorzej jest w czasie przesilenia wiosennego wtedy zasypiam w pozycji stojącej i dosłownie mam ochote w płakać jak muszę wstać z łóżka :-\

A na obiad gołąbki :-) Farsz jest, ale zawijanie po kawce i odpczynku ;-)
Wczoraj u mamy jadlam golabki :)

Jeju dziewczyny ja przez ta ciaze trace cierpliwosc do synka. Ciezko to opisac ale jakos nie mam sil i nawet czasami ochoty na zadne zabawy z nim itp. Mam nadzieje ze szybko mi to minie :/

Kama ja się strasznie oszukalam. Wychodzi mega drogo. Za materiał i odrobine wypełnienia bo ja miałam poduszkę zapłaciłam 54 zł :(
Wiesz co jakoś mi to nie przeszkadza [emoji57] wiem ze na olx sa ogloszenia ze nawet za 30zl mozna nowa kupic ale dla mnie to fajna zabawa z tym bedzie [emoji14] i tak mam czas i checi i bede wieksze ilosci materiału i wypelnienia zamawiac bo nie tylko poduche chce uszyc ale i kocyki, kurę i np takie gniazdko do spania [emoji6]
Screenshot_2018-12-04-11-08-29.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-04-11-08-29.jpeg
    Screenshot_2018-12-04-11-08-29.jpeg
    65,8 KB · Wyświetleń: 249
reklama
Wiesz co jakoś mi to nie przeszkadza [emoji57] wiem ze na olx sa ogloszenia ze nawet za 30zl mozna nowa kupic ale dla mnie to fajna zabawa z tym bedzie [emoji14] i tak mam czas i checi i bede wieksze ilosci materiału i wypelnienia zamawiac bo nie tylko poduche chce uszyc ale i kocyki, kurę i np takie gniazdko do spania [emoji6]Zobacz załącznik 921962
Pochal sie efektami! :)

Do góry