reklama
G
guest-1704238530
Gość
U nas dziś beda chyba żeberka albo karkówka z sosem grzybowym, kasza i ogórkami [emoji39] matko juz nie moge sie doczekac [emoji39]
Uwielbiam sos grzybowy
Ooo a jak robisz takie placki?U mnie dziś ryż z jabłkami coś lekkostrawnego. Ewentualnie myślę nad pieczonymi placami ziemniaczane marchewkowo cukiniowymi ale wymagałoby to spaceru do sklepu więc temat do przemyślenia...
Berry90
Fanka BB :)
Oto przepis z mojego bloga. Tylko dodaje do tego marchewkę bo mam większą jazdę na słodkie ostatnioOoo a jak robisz takie placki?
Link do: Zakochana w zdrowej kuchni: Pieczone placki ziemniaczano - cukiniowe
Wiol86
To twój blog? Super!!!Oto przepis z mojego bloga. Tylko dodaje do tego marchewkę bo mam większą jazdę na słodkie ostatnio
Super zrobie jeszcze w tym tygodniuOto przepis z mojego bloga. Tylko dodaje do tego marchewkę bo mam większą jazdę na słodkie ostatnio
Berry90
Super zrobie jeszcze w tym tygodniu
To twój blog? Super!!!
A no mój, taka moja pasja chpciaz oststnio troche zapomniany... sporo tam zdrowych przepisów może któraś z Was się zainspiruje
reklama
Zaskoczona2013
Super ze i u Ciebie wszystko dobrze [emoji7] gratuluje [emoji8]
Co do poduchy, ucze sie coraz wiecej szyc skoro dostalam maszyne na urodziny [emoji14] i wole sobie kupic materiał, wypelnienie i sama od podstaw zrobic [emoji6] zabawa i nauka w jednym [emoji6]
Kama ja się strasznie oszukalam. Wychodzi mega drogo. Za materiał i odrobine wypełnienia bo ja miałam poduszkę zapłaciłam 54 zł