reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny wczoraj idac do lazienki zauważyłam delikatnie pobrudzona bielizne na brązowo tak w ostatnim dniu okresu. Zadzwonilam do lekarza kazal mi lezec a jakby sie nasiliło jechac co szpitala. Czy mialyscie kiedykolwiek podobnie?

Dziewczyny wczoraj idac do lazienki zauważyłam delikatnie pobrudzona bielizne na brązowo tak w ostatnim dniu okresu. Zadzwonilam do lekarza kazal mi lezec a jakby sie nasiliło jechac co szpitala. Czy mialyscie kiedykolwiek podobnie?

Hmm. Może faktycznie odpoczynek. Jak nie to możesz jechać do szpitala i upewnić się czy jest ok

Ja nie miałam żadnych plamień, ale ciągle się ich obawiam. Jak same pewnie wiecie, ciągle odnosi się takie wrażenie, jakby "wilgotności".. nawet bieliznę zakładam ostatnio taką żeby przypadkiem niczego nie przeoczyć.

A Ty Kochana odpoczywaj jak najwięcej i monitoruj sprawę!

Oki. To może poczekam jeszcze z 2 tygodnie do pierwszego usg
Pewnie ze poczekaj [emoji6] na usg w tym momencie jeszcze nic nie zobaczysz [emoji6]
Lekarz nic nie mówił o przepisaniu duphastonu lub luteiny?
Odpoczywaj i sie oszczędzaj [emoji8]

Leżę od wczoraj. Wstaje tylko do łazienki. Jednak wiecie jak to jest mysli 1000... wizyte mam dopiero 18 wiec napewno umowie sie teraz wczesniej na przebadanie mnie. A jesli sie nasili pędem lece do szpitala

reklama
Ja nie miałam żadnych plamień, ale ciągle się ich obawiam. Jak same pewnie wiecie, ciągle odnosi się takie wrażenie, jakby "wilgotności".. nawet bieliznę zakładam ostatnio taką żeby przypadkiem niczego nie przeoczyć.

A Ty Kochana odpoczywaj jak najwięcej i monitoruj sprawę!

Tak uczucie „wilgotności” na dłuższa metę jest irytujące

Do góry