Kaamilaaa
Fanka BB :)
Skoro tak ci wyszlo to wlasnie tak masz od om [emoji6]Zainstalowałem preglife i wyszło mi tak : Zobacz załącznik 905234
Czyli co 4 tydz i 6 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro tak ci wyszlo to wlasnie tak masz od om [emoji6]Zainstalowałem preglife i wyszło mi tak : Zobacz załącznik 905234
Czyli co 4 tydz i 6 dni.
Skoro tak ci wyszlo to wlasnie tak masz od om [emoji6]
Tak, najlepiej jeśli zaczekasz, wtedy będziesz mogła liczyć na bicie serduszkaOki. To może poczekam jeszcze z 2 tygodnie do pierwszego usg
Tak, najlepiej jeśli zaczekasz, wtedy będziesz mogła liczyć na bicie serduszka
Dziewczyny wczoraj idac do lazienki zauważyłam delikatnie pobrudzona bielizne na brązowo tak w ostatnim dniu okresu. Zadzwonilam do lekarza kazal mi lezec a jakby sie nasiliło jechac co szpitala. Czy mialyscie kiedykolwiek podobnie?
Ja nie miałam żadnych plamień, ale ciągle się ich obawiam. Jak same pewnie wiecie, ciągle odnosi się takie wrażenie, jakby "wilgotności".. nawet bieliznę zakładam ostatnio taką żeby przypadkiem niczego nie przeoczyć.Dziewczyny wczoraj idac do lazienki zauważyłam delikatnie pobrudzona bielizne na brązowo tak w ostatnim dniu okresu. Zadzwonilam do lekarza kazal mi lezec a jakby sie nasiliło jechac co szpitala. Czy mialyscie kiedykolwiek podobnie?
Pewnie ze poczekaj [emoji6] na usg w tym momencie jeszcze nic nie zobaczysz [emoji6]Oki. To może poczekam jeszcze z 2 tygodnie do pierwszego usg
Lekarz nic nie mówił o przepisaniu duphastonu lub luteiny?Dziewczyny wczoraj idac do lazienki zauważyłam delikatnie pobrudzona bielizne na brązowo tak w ostatnim dniu okresu. Zadzwonilam do lekarza kazal mi lezec a jakby sie nasiliło jechac co szpitala. Czy mialyscie kiedykolwiek podobnie?
Ja nie miałam żadnych plamień, ale ciągle się ich obawiam. Jak same pewnie wiecie, ciągle odnosi się takie wrażenie, jakby "wilgotności".. nawet bieliznę zakładam ostatnio taką żeby przypadkiem niczego nie przeoczyć.
A Ty Kochana odpoczywaj jak najwięcej i monitoruj sprawę!