reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Właśnie tak patrzę że on chyba jest z 8/9 A wcześniejsze miałam w 6... zaraz znajdę:p
Przecież tu to już na prawdę nic nie widac :p
received_256013471779278.jpeg

Załączniki

• received_256013471779278.jpeg
    received_256013471779278.jpeg
    83,2 KB · Wyświetleń: 380
reklama
No pewnie, ze nie widać, ta teoria opiera się na umiejscowieniu naszego Kropka :D tu bardziej dziewczynka. Miałam bardzo podobnie, a z wyrostka płciowego było już bardzo dobrze widać... a jak bedzie naprawdę to okaże sie u mnie 18 grudnia [emoji39]

Aaaaa o to chodzi ;) No nic, ja ewnpsc też uzyskam w styczniu :)
Ciekawe czy u Ciebie się potwierdzi

Miałam te wszystkie badania dla ciezarnych zrobione I przed ciaza I zaraz na początku powtórka oraz morfologia. Wszystko wyszło ok poza bakteriamymi w moczu ale nie kazali powtarzać... minęły 2 miesiące I nie wiem co dalej. Zobaczę w czwartek

To sam Ci powie:) jak miałaś wyniki ok, to stad brak krzywej cukrowej teraz, dopiero po 20 tygodniu dostaniesz skierowanie

Aa no i moj tz troche zawiedziony bo liczyl ze jednak cos tam urosło [emoji57] musi sie chyba oswoić z mysla ze bedzie corka [emoji57]
Powiedzial znow ze najwyzej kolejne bedzie chłopak ale ja mu mowie ze jesli chce to niech sobie z inna syna zmajstruje to bedzie mial [emoji14]

reklama
Do góry