Berry90
Fanka BB :)
Przecież tu to już na prawdę nic nie widacWłaśnie tak patrzę że on chyba jest z 8/9 A wcześniejsze miałam w 6... zaraz znajdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież tu to już na prawdę nic nie widacWłaśnie tak patrzę że on chyba jest z 8/9 A wcześniejsze miałam w 6... zaraz znajdę
No pewnie, ze nie widać, ta teoria opiera się na umiejscowieniu naszego Kropka tu bardziej dziewczynka. Miałam bardzo podobnie, a z wyrostka płciowego było już bardzo dobrze widać... a jak bedzie naprawdę to okaże sie u mnie 18 grudnia [emoji39]Przecież tu to już na prawdę nic nie widac Zobacz załącznik 921813
No pewnie, ze nie widać, ta teoria opiera się na umiejscowieniu naszego Kropka tu bardziej dziewczynka. Miałam bardzo podobnie, a z wyrostka płciowego było już bardzo dobrze widać... a jak bedzie naprawdę to okaże sie u mnie 18 grudnia [emoji39]
A co to ten odczyn coombasa i wasermana? Nie robilam tego
Od początku byłam wręcz pewna, że będzie chłopak, ale teraz już zwątpiłam... zobaczymy, jeszcze chwila cierpliwości )Aaaaa o to chodzi No nic, ja ewnpsc też uzyskam w styczniu
Ciekawe czy u Ciebie się potwierdzi
Miałam te wszystkie badania dla ciezarnych zrobione I przed ciaza I zaraz na początku powtórka oraz morfologia. Wszystko wyszło ok poza bakteriamymi w moczu ale nie kazali powtarzać... minęły 2 miesiące I nie wiem co dalej. Zobaczę w czwartek
W środę wrzucę z 11+3 o ile się nie zmieni wiem ciąży wg USG może będzie wyrostek płciowy chociaż wiem że do 13tc może się podnieśc.A pokaż to z 6tc, Ramzi obejmuje właśnie 6-8 tydzień
Uu to nie mam takiego USg..mam z 6tc a prenatalne miałaś już?? Ciekawe czy się u CB sprawdzi a chciałabys chłopca??