reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A pokaż to z 6tc, Ramzi obejmuje właśnie 6-8 tydzień ;)
Ja pokaże ! Też jestem ciekawa :) Bo dla mnie to tu nic nie widac [emoji23]
received_981778598696306.jpeg

Załączniki

• received_981778598696306.jpeg
    received_981778598696306.jpeg
    85,2 KB · Wyświetleń: 328
Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem Zobacz załącznik 921624

Gratulacje:)))

Aaa i wiecie co jest najlepsze ?? Wedlug mojej pani doktor mam sie nie sugerowac tak bardzo tym co powiedzial ten diabetolog w szpitalu, powiedziala ze on o już dawno na emerytur ze powinien byc i nie zna sie na wynikach ciezarnych bo juz nie pierwszy raz sie spotyka z tym ze zle zinterpretowal...wedlug niej wyniki mam dobre, te 92 na granicy i sygnal zeby sie pilnowac ale zebym tez za bardzo nie szalala z tym mierzeniem cukrów bo wyniki mam dobre i jedynie powtorka po 24tc krzywej i jesli wtedy wyjdzie to bedziemy działać [emoji6]
Ale sie smialysmy ze skoro dieta dobrze dziala i troche kg spadło to moge nadal ją trzymac [emoji14]

Troszkę duzy bobas na Ramziego już, ale jest chyba minimalnie bardziej po prawej stronie co wskazuje na chłopca. nie zawierzałabym tej metodzie mimo wszystko. Możliwe też, że obraz macicy jest w odbiciu lustrzanym ;)
Właśnie tak patrzę że on chyba jest z 8/9 A wcześniejsze miałam w 6... zaraz znajdę:p

reklama
Do góry