W tym samym czasie napisalysmy to samoSuper bobas !
reklama
Berry90
Fanka BB :)
Właśnie widzę [emoji23][emoji23][emoji23]W tym samym czasie napisalysmy to samo
Pianistka1991
A pokaż to z 6tc, Ramzi obejmuje właśnie 6-8 tydzieńUu to nie mam takiego USg..mam z 6tc a prenatalne miałaś już?? Ciekawe czy się u CB sprawdzi a chciałabys chłopca??
Pianistka1991
Śliczna dziewczynka ))
Berry90
Ja pokaże ! Też jestem ciekawa Bo dla mnie to tu nic nie widac [emoji23]A pokaż to z 6tc, Ramzi obejmuje właśnie 6-8 tydzień
Załączniki
Silje1008
Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem Zobacz załącznik 921624
Gratulacje))
Pianistka1991
Troszkę duzy bobas na Ramziego już, ale jest chyba minimalnie bardziej po prawej stronie co wskazuje na chłopca. nie zawierzałabym tej metodzie mimo wszystko. Możliwe też, że obraz macicy jest w odbiciu lustrzanymJa pokaże ! Też jestem ciekawa Bo dla mnie to tu nic nie widac [emoji23]Zobacz załącznik 921812
Kaamilaaa
Aaa i wiecie co jest najlepsze ?? Wedlug mojej pani doktor mam sie nie sugerowac tak bardzo tym co powiedzial ten diabetolog w szpitalu, powiedziala ze on o już dawno na emerytur ze powinien byc i nie zna sie na wynikach ciezarnych bo juz nie pierwszy raz sie spotyka z tym ze zle zinterpretowal...wedlug niej wyniki mam dobre, te 92 na granicy i sygnal zeby sie pilnowac ale zebym tez za bardzo nie szalala z tym mierzeniem cukrów bo wyniki mam dobre i jedynie powtorka po 24tc krzywej i jesli wtedy wyjdzie to bedziemy działać [emoji6]
Ale sie smialysmy ze skoro dieta dobrze dziala i troche kg spadło to moge nadal ją trzymac [emoji14]
Ale sie smialysmy ze skoro dieta dobrze dziala i troche kg spadło to moge nadal ją trzymac [emoji14]
Berry90
Właśnie tak patrzę że on chyba jest z 8/9 A wcześniejsze miałam w 6... zaraz znajdęTroszkę duzy bobas na Ramziego już, ale jest chyba minimalnie bardziej po prawej stronie co wskazuje na chłopca. nie zawierzałabym tej metodzie mimo wszystko. Możliwe też, że obraz macicy jest w odbiciu lustrzanym
reklama
Ilma
Gratulacje, powiem Ci że jakoś tak widać że dziewczynka