reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A pokaż to z 6tc, Ramzi obejmuje właśnie 6-8 tydzień ;)
Ja pokaże ! Też jestem ciekawa :) Bo dla mnie to tu nic nie widac [emoji23]
received_981778598696306.jpeg

Załączniki

• received_981778598696306.jpeg
    received_981778598696306.jpeg
    85,2 KB · Wyświetleń: 326
Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem Zobacz załącznik 921624

Gratulacje:)))

Aaa i wiecie co jest najlepsze ?? Wedlug mojej pani doktor mam sie nie sugerowac tak bardzo tym co powiedzial ten diabetolog w szpitalu, powiedziala ze on o już dawno na emerytur ze powinien byc i nie zna sie na wynikach ciezarnych bo juz nie pierwszy raz sie spotyka z tym ze zle zinterpretowal...wedlug niej wyniki mam dobre, te 92 na granicy i sygnal zeby sie pilnowac ale zebym tez za bardzo nie szalala z tym mierzeniem cukrów bo wyniki mam dobre i jedynie powtorka po 24tc krzywej i jesli wtedy wyjdzie to bedziemy działać [emoji6]
Ale sie smialysmy ze skoro dieta dobrze dziala i troche kg spadło to moge nadal ją trzymac [emoji14]

Troszkę duzy bobas na Ramziego już, ale jest chyba minimalnie bardziej po prawej stronie co wskazuje na chłopca. nie zawierzałabym tej metodzie mimo wszystko. Możliwe też, że obraz macicy jest w odbiciu lustrzanym ;)
Właśnie tak patrzę że on chyba jest z 8/9 A wcześniejsze miałam w 6... zaraz znajdę:p

reklama
Do góry