reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Zmienię temat ale czy was też tak swedza piersi ? Brodawki dokładniej... No masakra. I to bez względu na to czy mam stanik czy nie, po kapieli, przed czy świeżo wsmarowalam olejek na skore czy nie. Męczące to jak nie wiem. Wiem że piersi się powiększają skora może swedziec ale same brodawki? Może macie na to jakieś sprawdzone metody ?

reklama
Zmienię temat ale czy was też tak swedza piersi ? Brodawki dokładniej... No masakra. I to bez względu na to czy mam stanik czy nie, po kapieli, przed czy świeżo wsmarowalam olejek na skore czy nie. Męczące to jak nie wiem. Wiem że piersi się powiększają skora może swedziec ale same brodawki? Może macie na to jakieś sprawdzone metody ?
Ja tak mam od jakiegoś czasu, masakra sa tak wrazliwe i do tego co chwile swedza ze wytrzymac ciezko [emoji52] niestety zadnego sposobu na to nie mam

Ja tak mam od jakiegoś czasu, masakra sa tak wrazliwe i do tego co chwile swedza ze wytrzymac ciezko [emoji52] niestety zadnego sposobu na to nie mam
Moje tez nie raz są tak wrażliwe I bolace ze jak nagle zaczną boleć ( I wówczas momentalnie twardnieja) to potrafi mnie ból obudzić. Na szczescie zdarza się to rzadko ale swędzenie towarzyszy mi prawie cały czas...
Ehh. Może wspólnie znajdziemy wspólnie jakiś sposób na to

Moje tez nie raz są tak wrażliwe I bolace ze jak nagle zaczną boleć ( I wówczas momentalnie twardnieja) to potrafi mnie ból obudzić. Na szczescie zdarza się to rzadko ale swędzenie towarzyszy mi prawie cały czas...
Ehh. Może wspólnie znajdziemy wspólnie jakiś sposób na to
O to ja tak nie mam zeby bol mnie budzil [emoji52]współczuję..
No to musimy szukac i jak na cos wpadniemy dawac znac [emoji14]

W ogóle to oczy mi sie zamykaja ale nie czuje sie śpiąca [emoji57] jeszcze tz siedzi i gra na kompie, nie ma szans zebym zasnela jak on gra i gada do kumpli [emoji57]

A sprawdzalas stopery do uszu ;p? Ja się wyspałam w ciągu dnia i teraz zupełnie nie chce mi się spać...
Stopery nic nie dadza jak swiatlo zapalone i komputer działa [emoji14] no nic najwyzej pojde do salonu albo zaraz tz pogonie do spania [emoji14] cwaniak bo na l4 to nie musi rano wstawac, za to ja wstaje około 7 bo mlody przychodzi [emoji57]

Mnie czasem swędzi skóra a brodawki i sutki bolą. Na codzień staram się nosić miejskie staniki żeby nie podrazniac ale po prysznicu i dotyku ręcznika i tak bolą :sad:

Edit miało być miękkie staniki :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Stopery nic nie dadza jak swiatlo zapalone i komputer działa [emoji14] no nic najwyzej pojde do salonu albo zaraz tz pogonie do spania [emoji14] cwaniak bo na l4 to nie musi rano wstawac, za to ja wstaje około 7 bo mlody przychodzi [emoji57]
Dodaj do tego opaskę na oczy ( Ja tak robilam jakoś czas ;p ) albo faktycznie pogoń go do spania!

reklama
Do góry