Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ja mialam wcześniej robiona pappe i w dzien usg u lekarza juz byly wyniki i od razu mialam obliczone wszystkie ryzyka i od razu omowienie z lekarzem ktory to badanie robil. Moja gin nic wiecej nie bedzie obliczac ani robic.Aa to dzięki to u mnie pewnie nie wyjdzie wysokie bo oprocz tego, ze w 37 tc sie urodzil to nic sie nie działo więc chyba nie połączą faktów. Kurcze ciekawe czy później moj lekarz będzie też sobie cos obliczal na podstawie swoich wyników usg czy wezmie tylko te ze szpitala pod uwage. Boje sie ze wyniki dostane za dwa tyg. A wizyta dopiero za 4. Na wynikach juz mialyscie wszystko rozpisane czy dopiero komentowal lekarz na wizycie?
No wlasnie okolo 3tygodnie mnie juz tak pobolewa i z kazdym dniem jest gorzej [emoji58]Też mnie tak boli po prawej stronie pośladek, nie promieniuje jeszcze do nogi ale to pewnie kwestia czasu... mam tak od kilku tygodni już. ewidentnie czuję ucisk.
A kiedy mialas wizyte ze teraz bez usg ?A ja jeszcze nie mam wyników papa, właśnie sobie przypomniałam, że jeszcze to i teraz mam stres. Może do końca tygodnia będę miała wynik. W ogóle jutro mam wizytę u gina mojego, ale bez USG., powiedziała mi że tak często się nie zagląda do dziecka. Będę konsultowac infekcje bo chyba ciągle mam i mam nadzieję dostanę skierowanie do kardiologia.
Dziwne to jest, ja sobie nie wyobrażam isc do gin na wizytę czy co tydzien czy co dwa i nie miec usg...