reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

U mnie praktycznie bez zmian, dzis jak narazie jeden raz mialam bliskie spotkanie z wc...glowa boli dalej no i jakas taka slaba jestem...
Do tego dalej boli mnie plecy-posladek-noga, tylko z prawej strony [emoji58]
Też mnie tak boli po prawej stronie pośladek, nie promieniuje jeszcze do nogi ale to pewnie kwestia czasu... mam tak od kilku tygodni już. :( ewidentnie czuję ucisk.

reklama
U nas też trwa debata. Aktualnie stanęło pomiędzy Jan, Leon I Oiwier. I doszliśmy do wniosku że ostateczna decyzje chyba podejmiemy jak się urodzi I zobaczymy co pasuje [emoji14]
Ja w tej ciąży stwierdzialam, że też tak zrobię :)
Wcześniej mialam dla synka wybrane imie a teraz podejme decyzje w szpitalu.
Najbardziej chyba dlatego, ze kestem przekonana do Tymka i mezowi jak sie urodzi to chyba powiem, ze wyglada mi na Tymka :)

A ja jeszcze nie mam wyników papa, właśnie sobie przypomniałam, że jeszcze to:( i teraz mam stres. Może do końca tygodnia będę miała wynik. W ogóle jutro mam wizytę u gina mojego, ale bez USG., powiedziała mi że tak często się nie zagląda do dziecka. Będę konsultowac infekcje bo chyba ciągle mam i mam nadzieję dostanę skierowanie do kardiologia.

Meldujemy się po wizycie ciąża starsza o tydzień niz z terminu om. Termin na 6.06 wszystko ok, przeziernosc karku 1.7. Narządy, kończyny, serduszko itp wszystko w porządku. Jeszcze dzidziuś się nie chciał ujawnić z płcią ale lekarz bardziej skłania się ku chłopakowi. Zobaczymy następnym razem Zobacz załącznik 921624
Super, że wszystko ok! Ja widze piękny dziewczęcy wyrostek płciowy, ale nie jestem lekarzem [emoji39]

Laseczki ja w sobotę byłam robic badania mam nadzieje ze wyjdą dobre. A za tydzień wizyta . Niech leci ten czas szybko bo się doczekać nie mogę ..... coś mnie piersi przestały boleć i już zaczynam panikowac.... też tak macie może? Zanik niektórych objawów? Ja dziś mam 11+2
Mysle, że to sprawa indywidualna.. mnie ciągle piersi bolą, ale też ciągle rosną, co akurat mnie cieszy przy moim skromnym biuście ;)

Mikołaj to piękne imię, bardzo mi się podoba.
U nas będzie Jakub, mój mąż miał być Jakubem, ale przed jego narodzeniem zmarł dziadek i dostał imię po dziadku, a Jakub na drugie.
Dziewczynka Aleksandra albo Kaja :)
Aleksandra piękne imię, hihi [emoji39] lubię swoje imię i jest bardzo uniwersalne :) choć Kaja też super.

Ja w tej ciąży stwierdzialam, że też tak zrobię :)
Wcześniej mialam dla synka wybrane imie a teraz podejme decyzje w szpitalu.
Najbardziej chyba dlatego, ze kestem przekonana do Tymka i mezowi jak sie urodzi to chyba powiem, ze wyglada mi na Tymka :)
I to jest bardzo dobry plan :) Tymek też mi się podoba ale maz marudził więc drogą eliminacji pozostały te 3...

reklama
My co do dziewczynki to jestesmy zgodni - Arianna ;) a do chłopaka hmmm...mnie się bardzo podoba imie Aleks , ale maz kreci nosem , ale bd starala sie dopiac swego :rolleyes:

Do góry