reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Pytalyscie czemu mnie ostrzegaja to napisalam [emoji14] ja nikomu absplutnie nie zabraniam kazdy tez wie co mu sluzy a co nie... z tyk ze chemia jest wszedzie. Teraz bardzoej na to uwazam i bardziej sie przykladam do mycia wszystkiego ale tez nie mozna popasc w paranoje.
A co do miesa to ja z osoby która ogólnie mięsa przed ciaza nie bardzo tak ostatnie dwa miesiące byłam pierwsza do każdego kotleta :D na szczęście już się to unormowalo.
A to chyba częste, że smaki się zmieniają. ;)
Też zwracam uwagę na mycie warzyw i owoców, bo nie przechodziłam toksoplazmozy.

reklama
Nikt nie wie ile ma rzeczy dopóki się nie przeprowadzi [emoji14]

Dokładnie, my jak się przeprowadzaliśmy do większego mieszkania z 34m2 na 60m2 to zapakowaliśmy 8x auto. Uprzedzam że nie przewoziliśmy mebli poza stolikiem kawowym, biurkiem i fotelem i orbitrekiem :D nie wiem skąd się w tym małym mieszkaniu wzięło tyle rzeczy :O

Przeprowadzki to masakra jakas jest ;p A jeszcze z dziećmi to szczerze nie umiem sobie tego wyobrazić;p
Mam nadzieję, że nie będziemy się przeprowadzać w najbliższym czasie. Remont jeszcze przed nami pewnie kiedyś no ale póki co w sumie nic nie musimy robić bo mieszkamy dopiero dwa lata. Tzn no pomalowac ściany by się przydalo ale i to mnie przeraża

Dokładnie, my jak się przeprowadzaliśmy do większego mieszkania z 34m2 na 60m2 to zapakowaliśmy 8x auto. Uprzedzam że nie przewoziliśmy mebli poza stolikiem kawowym, biurkiem i fotelem i orbitrekiem :D nie wiem skąd się w tym małym mieszkaniu wzięło tyle rzeczy :O
A no właśnie otóż to :)

reklama
A to chyba częste, że smaki się zmieniają. ;)
Też zwracam uwagę na mycie warzyw i owoców, bo nie przechodziłam toksoplazmozy.
Ja mam znowu wymówkę przsd sprzątaniem kuwety kota [emoji23]
Co prawda moj kot niewychodzący i raczej palców po sprzątaniu bym nie oblizywala zeby sie czymkolwiek zarazić (oczywiscie ręka nie sprzatam) no ale jak mam wymowke to nie robie tego.

Do góry