reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Troche zajelo mi przejrzenie tego [emoji87]
Wszystko jest w bardzo dobrym i idealnym stanie, skarpetki, niedrapki, czapeczki, body, pajacyki, polspiochy, rampersy, spodenki, sukienki, dresy, komplety wieksze i cieplejsze, kombinezon. No ogolnie chyba wszystko tu jest [emoji14] takze ja koncze misje wyprawkowa w punkcie ubranka [emoji87] aaa za wszystko dalam 50zl [emoji85]Zobacz załącznik 921282Zobacz załącznik 921283Zobacz załącznik 921284Zobacz załącznik 921285Zobacz załącznik 921286Zobacz załącznik 921287Zobacz załącznik 921288Zobacz załącznik 921290
No sporo tego :) to już praktycznie z ubranek masz wszystko :p

Jeszcze jedna szafę mam wolną [emoji14]
Bardziej sie martwie ze tz będzie miał kolejne pudło do noszenia jak zacznie przeprowadzke [emoji14]

Hihi moja jedna szafa też jest wolna i czeka wraz z pokojem na małego człowieczka :) jeszcze chce dokupić komodę i na razie zrobić i tak zrobić kącik u nas w sypialni żeby w komodzie trzymać najpotrzebniejsze rzeczy bo moja szafa w sypialni i dwie szafy w przedpokoju już całkowicie zapchane :D

@Pianistka1991 przez zdj z usg, które pokazalas dziś zaczęłam dumac czy na moim coś widac. Robione 11+1. Nie wrzucę bo jalos że mam opory na publicznym forum, poza tym jakość slabsza niż u Ciebie...no ale jak tak patrzę i patrzę to też widzę poziomą kreskę:-D Zobaczymy 12.12 :-)
Aha takie mam pytanie techniczne: jak dzidzius źle jest ułożony i mało ruchliwy to lekarze mówią o kawie, słodkim żeby go rozbudzić. Myślicie, że jest sens "profilaktycznie" zjeść sobie np mikolajka marcepanowego przed badaniem? ;-) Jeśli tak to na ile przed?

No to może będą dziewczyneczki faktycznie [emoji39] nie umiem do końca uwierzyc w tą teorię, ale u mnie okaże się 18.12 czy prawda ;) moje przeczucia też wędrują coraz bardziej ku płci żeńskiej.... ;)

Zjadłam batonika przed badaniem i tez maluszek fikał także polecam :)

Ach kobiety. Taka wizyta to miód na moja duszę ale i zdrowie fizyczne. Apetyt od razu wrócił, uśmiech na twarzy jest [emoji6] wracam do żywych nareszcie. Ogarniam się i jedziemy na kręgle poswietowac. A u Was jakie plany?
Ja dzisiaj oglądam finał The Voice of Poland - mam na tą okoliczność 2kg mandarynek!! ;D

@Kaamilaaa przeprowadziliśmy się w czerwcu ze Śląska na Pomorze. Wszystko na jeden raz...pakowalismy 2tyg, z czego 3 ostatnie dni mega intensywnie. Niby dużo rzeczy rozdalam (np ubranka znajomym mamom), wrzuciłam...a i tak pudeł mieliśmy masę+łóżko pietrowe. Człowiek jest niesamowitym chomikiem ;-)

reklama
@Kaamilaaa przeprowadziliśmy się w czerwcu ze Śląska na Pomorze. Wszystko na jeden raz...pakowalismy 2tyg, z czego 3 ostatnie dni mega intensywnie. Niby dużo rzeczy rozdalam (np ubranka znajomym mamom), wrzuciłam...a i tak pudeł mieliśmy masę+łóżko pietrowe. Człowiek jest niesamowitym chomikiem ;-)
Nikt nie wie ile ma rzeczy dopóki się nie przeprowadzi [emoji14]

Do góry