reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kur..... dzis od bardzo bardzo dawna mam ochote ebnac drzwiami i nie wrocic
Mój też miał takie akcje,w pierwszej i drugiej ciąży tez miałam różne myśli A teraz jest zupełnie inaczej. Myślę ze faceci o wiele później dojrzewają i jeszcze musi być duzy nasz wkład zeby dojrzeli w dobrym kierunku [emoji6]

Mój też miał takie akcje,w pierwszej i drugiej ciąży tez miałam różne myśli A teraz jest zupełnie inaczej. Myślę ze faceci o wiele później dojrzewają i jeszcze musi być duzy nasz wkład zeby dojrzeli w dobrym kierunku [emoji6]
Ja mam wrażenie ze oni to rozwijaja sie do 5 roku życia a potem juz tylko rosna[emoji6] humor mi sie poprawil troche . Ale nienawidzę milczeć tym bardziej ze buzia zazwyczaj mi się nie zamyka

Ja mam wrażenie ze oni to rozwijaja sie do 5 roku życia a potem juz tylko rosna[emoji6] humor mi sie poprawil troche . Ale nienawidzę milczeć tym bardziej ze buzia zazwyczaj mi się nie zamyka
Oj to ja muszę dobrze synów wychować bo później wszystko na mnie będzie [emoji1787] tylko ze starszym to ja juz cudów nie zdziałam bo ma 5,5 roku [emoji6]

Jutro jedziemy pooglądać wózki :) na razie tylko oglądnąć jak co na żywo wygląda itp. Miało być w tygodniu ale w sumie mam do kupienia adapter do pasów do auta z olx i sobie po drodze odbiorę jutro :) w weekend też zamówię sobie poduszkę do spania, podobno super sprawa
Mi już mąż zamówił poduszkę [emoji173] w poniedziałek będę miała :))

....ale mi serce dzisiaj szaleje - puls 98 a nie ruszałam się od kilkunastu minut. Też miewacie takie puls wysoki?

reklama
Nie wiem za bardzo o co chodzi z tym wiekiem bo zgubiłam wątek ale ja w moim wieku to chyba ogłupiałam z trzecim dzieckiem

Haha to ja muszę zmadrzec bo pierwsze rodziłam mając 23 teraz będę mieć 25 a trzecie chciałam mieć koło 30.. To już jednak się nei zdecyduje... Ba może już miej jajniki wygasna skoro to taka starość już [emoji23][emoji23]

Oj pamietaj, że u nas w grę wchodzą teraz hormony i często przesadzamy :(
Oby się poukładało. A długo juz razem jesteście?
U mnie wada i zaleta jednoczesnie jest to, ze sie bardzo przyjaznimy. Tylko momentami mam wrażenie, ze zapominamy o miłości i żyjemy jak brat z siostrą

U nas czasami brakuje czasu na "małżeńskie życie" przez co rzeczywiście wygląda to jak rodzeństwo.. Ale męża mam romantyka i jeśli długo to trwa to zaraz mi przypomina jak się kochamy [emoji7]

Kochane martwi mnie ta moja wysypka.... Cały boki brzuszka zesypane...

Do góry