Nati88
Fanka BB :)
Bardzo fajne. Nie miałam wcześniej i ewidentnie mi czegoś takiego brakowałoJa zamówię raczej tą: Link do: ZESTAW Poduszka ciążowa + do karmienia + materac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo fajne. Nie miałam wcześniej i ewidentnie mi czegoś takiego brakowałoJa zamówię raczej tą: Link do: ZESTAW Poduszka ciążowa + do karmienia + materac
Najważniejsze że mamy dobre humory i samopoczucie i że mamy takie szczęścia w brzuszkach....a reszta nie istotna [emoji6]Hahaha, fantazje ciężarówek [emoji28][emoji23]
Bardzo fajne. Nie miałam wcześniej i ewidentnie mi czegoś takiego brakowało
Dobranoc kochanaNajważniejsze że mamy dobre humory i samopoczucie i że mamy takie szczęścia w brzuszkach....a reszta nie istotna [emoji6]
Wieszam pranie i ide spac. Dobranoc kobitki [emoji8]
No adaptera tez nie mam. Pomysle [emoji848]Ja już przeczytałam na kilku portalach że hity to właśnie taka poduszka i adapter do pasów. Mam znajomą która mówiła mi że adapter do pasów odkryła w 6 miesiącu ciązy i załowała tylko że tak późno![]()
Jak tak czytam co piszecie to ja jestem jakąś kompletnie Zielona. O adapterze nie miałam pojęcia. O poduszce jeszcze nie pomyślałam... wózki to chciałam zacząć oglądać gdzieś w lutym ... coś jeszcze mnie ominęło? Czy jakas ignorantka ze mnie??Ja już przeczytałam na kilku portalach że hity to właśnie taka poduszka i adapter do pasów. Mam znajomą która mówiła mi że adapter do pasów odkryła w 6 miesiącu ciązy i załowała tylko że tak późno![]()
Wiesz ja z tych co wszystko organizuje jak najszybciej, bo jestem niecierpliwa,bo lubię być gotowa przed czasem. Ale jak Ty chcesz poczekać do lutego to nie jest w tym nic złego. Ja dwie ciąże przeszłam bez poduszek i adapterow wiec luzzz....da się tez bez tego [emoji6]Jak tak czytam co piszecie to ja jestem jakąś kompletnie Zielona. O adapterze nie miałam pojęcia. O poduszce jeszcze nie pomyślałam... wózki to chciałam zacząć oglądać gdzieś w lutym ... coś jeszcze mnie ominęło? Czy jakas ignorantka ze mnie??
Nie no ja też raczej jestem z tych co się wcześniej przygotowują tylko nie wiem... jakoś mnie to ominęło. Łóżeczko mam wybrane I tyle [emoji14] skupilam się na diecie na czytaniu o rozwoju... I na takich rzeczach. Ostatnio tez o szkole rodzenia (I dalej nic nie wiem...) I o szpitalu w którym chce rodzić. Ale teraz mam wrażenie że jestem do tyłuWiesz ja z tych co wszystko organizuje jak najszybciej, bo jestem niecierpliwa,bo lubię być gotowa przed czasem. Ale jak Ty chcesz poczekać do lutego to nie jest w tym nic złego. Ja dwie ciąże przeszłam bez poduszek i adapterow wiec luzzz....da się tez bez tego [emoji6]
Dokładnie, szczęście jest dosłownie W NASNajważniejsze że mamy dobre humory i samopoczucie i że mamy takie szczęścia w brzuszkach....a reszta nie istotna [emoji6]
Wieszam pranie i ide spac. Dobranoc kobitki [emoji8]
Myślę, że forum ma to do siebie - jest kopalnią pomysłów i inspiracjiJak tak czytam co piszecie to ja jestem jakąś kompletnie Zielona. O adapterze nie miałam pojęcia. O poduszce jeszcze nie pomyślałam... wózki to chciałam zacząć oglądać gdzieś w lutym ... coś jeszcze mnie ominęło? Czy jakas ignorantka ze mnie??