reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Bardzo fajne. Nie miałam wcześniej i ewidentnie mi czegoś takiego brakowało

Ja już przeczytałam na kilku portalach że hity to właśnie taka poduszka i adapter do pasów. Mam znajomą która mówiła mi że adapter do pasów odkryła w 6 miesiącu ciązy i załowała tylko że tak późno :)

Ja już przeczytałam na kilku portalach że hity to właśnie taka poduszka i adapter do pasów. Mam znajomą która mówiła mi że adapter do pasów odkryła w 6 miesiącu ciązy i załowała tylko że tak późno :)
Jak tak czytam co piszecie to ja jestem jakąś kompletnie Zielona. O adapterze nie miałam pojęcia. O poduszce jeszcze nie pomyślałam... wózki to chciałam zacząć oglądać gdzieś w lutym ... coś jeszcze mnie ominęło? Czy jakas ignorantka ze mnie??

Jak tak czytam co piszecie to ja jestem jakąś kompletnie Zielona. O adapterze nie miałam pojęcia. O poduszce jeszcze nie pomyślałam... wózki to chciałam zacząć oglądać gdzieś w lutym ... coś jeszcze mnie ominęło? Czy jakas ignorantka ze mnie??
Wiesz ja z tych co wszystko organizuje jak najszybciej, bo jestem niecierpliwa,bo lubię być gotowa przed czasem. Ale jak Ty chcesz poczekać do lutego to nie jest w tym nic złego. Ja dwie ciąże przeszłam bez poduszek i adapterow wiec luzzz....da się tez bez tego [emoji6]

Wiesz ja z tych co wszystko organizuje jak najszybciej, bo jestem niecierpliwa,bo lubię być gotowa przed czasem. Ale jak Ty chcesz poczekać do lutego to nie jest w tym nic złego. Ja dwie ciąże przeszłam bez poduszek i adapterow wiec luzzz....da się tez bez tego [emoji6]
Nie no ja też raczej jestem z tych co się wcześniej przygotowują tylko nie wiem... jakoś mnie to ominęło. Łóżeczko mam wybrane I tyle [emoji14] skupilam się na diecie na czytaniu o rozwoju... I na takich rzeczach. Ostatnio tez o szkole rodzenia (I dalej nic nie wiem...) I o szpitalu w którym chce rodzić. Ale teraz mam wrażenie że jestem do tyłu:p

reklama
Myślę, że forum ma to do siebie - jest kopalnią pomysłów i inspiracji ;) też nie wiedziałam i nie myślałam o wielu rzeczach zanim o nich nie przeczytałam. Nie mam pewności co do płci, a już zaczynam ubranka oglądać... szok! Serio myślałam, że później mi się to załączy :D

Do góry